- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BIGi75 #189447 üzenetére
18nm-es panel nappaliban nálam vígan elmuzsikál egy Denon 4500h. Jelenleg 5.2-ben van hajtva, Jamo D500 THX szett kiegészítve 2db XTZ 12.17 edge mélyládával. Korábban Quadral Ascent 80-as szettel volt, azzal sem volt gond, imádtam.
Szerintem jó kis van, nyilván van jobb, meg szebb, meg bármi, de bőven kiszolgál ekkora területen. Nem tudom annyira feltekerni, hogy torzítson, mert már bántóan hangos oda abba a szobába.
Tervben van nálam is az atmos, ha összejön akkor a frontokat végfokolni szeretném, de egyelőre ez a projekt most harmadlagos -
BIGi75
senior tag
válasz
BIGi75 #189422 üzenetére
..közben megtaláltam, hogy az onkyo, pioneer tudja kezelni a 4096x2160 felbontást, valószínű minden 8K támogatású AVR, de pl. a Denonnál nem találtam eddig erre vonatkozó konkrét info-t.
Onkyo-ra volt korábban ez a HDMI meghibásodás jellemző? Ez már megszűnt az újabb modelleknél? -
jézusom
addikt
válasz
BIGi75 #189260 üzenetére
Nem akarok PC fronton fejleszteni, mert az amlogic lejátszóm tökéletes. Viszont régen nagyon szerettem a PC hangját, és teoretikusan nagyon érdekel most mit lehetne kihozni
Egy ilyen külső hangkártyát 2 kilóért simán bevállalnék ha tényleg jó. Valóban be lehet konfigolni egy atmos setupot mondjuk 5.1.4- setupot? (jelenleg Így van) Esetleg DTS-x? -
python1
veterán
válasz
BIGi75 #188938 üzenetére
Mivel végigolvastam szinte az összes D- fórumot, aki cserélt , kivétel nélkül nem tért vissza AB vagy más topológiára, pedig cseréltek le 100x drágább technikákat is.
Én sem mennék már vissza semmi esetre, talán jobb D-re mint most, de azt is csak zenére, bár lehet nem is hallanám ki a különbséget. -
python1
veterán
válasz
BIGi75 #188930 üzenetére
A hűvösebb karakter helyett inkább transzparens, minden sallang nélkül azt kapod amit elékötsz mint forrás, van akinek a füle már teljesen hozzászokott a torz hanghoz, idő kell míg megszokod.
AB- vel sincs baj de a D egy új szint minden téren, vegyél kezdésnek 2 csatornást aztán meglátod, lehet az olcsó Aiyima vagy fosi is. -
python1
veterán
válasz
BIGi75 #188928 üzenetére
Egy D erősítőt kipróbálnék a helyedben, az a DAC jobb sinaddal rendelkezik mint a végfok, tehát így az 'visszahúzza" a rendszer tudását vagyis ami a DAC-ban is rejlik.
Nálam eddigi legjobb hangot értem el a D végfok és a Topping kombóval, vagy bármilyen erősítővel amit eddig hallottam, akár nálam vagy másnál, megérdemli az a DAC a kiszolgálást. -
Joe123
senior tag
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BIGi75 #185778 üzenetére
Meg lehet oldani, de ahhoz, hogy szépen és összhangban szóljon, extrém mértékű DSP kell. Csináltam olyan mozit, ahol így volt (12 méter képátló, de nem hangáteresztő, így felső/alsó center lett), és 20 filter még nem volt elégséges, extra DSP-t kellett beiktatni.
#185779 Gino20: Az XLR-eket mikrofonkábelből szerelik, ahol a legutolsó mikrovolt is számít, annyira "magas" a zaj, így közel garantált, hogy OFC.
-
I'am Dony
őstag
-
Dorian
félisten
válasz
BIGi75 #182573 üzenetére
Sajnos ez nem fog menni, a biztosítóknak van vihar/villámtérképük, nálunk elég régóta nem volt vihar, főleg nem villámlásos. Amikor a tetőről szedett le a szél zsindelyeket, akkor is megnézték, h akkor, ott milyen szél volt.
Még otthon ha lesz egy kis időm tesztelek pár dolgot, furcsa, hogy a HDMI-s ARC viszont működik.
Mondjuk a 7 analóg IC + hangkártya is lesz vagy 70ezer Ft, lehet, h nézek egy ehhez hasonló AVR-t, 200 körül, az a legegyszerűbb. -
python1
veterán
-
intuicio
aktív tag
válasz
BIGi75 #180507 üzenetére
#180508 MasterMark
Fuuu! Letöltöttem a DTS-HD MA 5.1-et, és gyönyörűen működtek a csatornák!
Gondoltam belenézek pár hanganyagba, és kikerekedett szemmel/füllel hallgattam, hogy milyen brutális demok vannak, pl : Amaze (Lossless-ATMOS) Dolby TrueHD 7.1 ATMOS
És az erősítőn, soha nem látott kiírás is megjelent, amit komolyan amióta megvan az erősítő, még nem láttamBrutális térhangzást szólt! Nagyon köszönöm!
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BIGi75 #180163 üzenetére
Félhangokat mindenki meg tud különböztetni, konkrét frekit is sok zenész akár Hz-re pontosan. A hallócsontok bár kb. hangonként vannak, de a szomszédok arányából meg tudjuk mondani a hangot. A hangerejük különbségét nem halljuk túl pontosan, az egymás melletti hangok kiegyenlítik egymást, összefolynak. Olyasmi, mint a látásunk, összesen 3 receptorral látunk kvázi végtelen színt, az arányuk adja az eredményt.
-
Khaosz55
addikt
válasz
BIGi75 #179964 üzenetére
Szerintem azért mert 520-as tudja BT2020 SDR-t. Ezért ha madvr HDR-SDR konverziót használsz a projektor átvált BT2020 SDR-re ilyenkor madvr-ben a "Tone to map"-ban lehet állítani a megjelenítő nit értéket. Ha emeled, akkor sötétebb lesz a kép ha csökkented világosabb. Azt hiszem 80 minimum érték. Amcsi oldalról töltöttem le továbbfejlesztet tone-to map plugint. Na abban vagy 50 paramétert lehetett állítani.
Én a David Attenborough (blue palnet 2- coral reefs) természet filmekkel néztem a HDR és SDR konverziót. Az volt volt a célon, hogy HDR-SDR konverzió esetén sikerüljön olyan színeket elérnem mint HDR esetén. A projektorom tudja a BT2020 SDR-t és külön van erre kalibrációm illetve a BT2020 HDR-re. Viszont bármit csináltam az eredeti HDR-nek a BT2020-as színtere jobb volt mint az átkonvertált BT2020 SDR.
Azt is próbáltam, hogy ugyan azt a természetfilmet letöltöttem FHD Rec709-ben. És szerintem annál jobb volt a 4K HDR-SDR konverzió, bár nem emlékszem, hogy ebben az esetben a projektort Rec709-ben vagy BT2020 SDR-ben próbáltam. Akkor lenne releváns ha Rec709-ben próbálom, csak már nem emlékszem rá melyik módban volt. -
m3ss
veterán
válasz
BIGi75 #179960 üzenetére
ja engem ez nem erint. ha kiprobalom a dinamikus tone mappingot akkor annyiban, hogy eleg lesz-e a 1050ti ahhoz. nalad ez is ment vga nelkul?
persze ha hosszu tavon madvr-t hasznalnek, akkor azert nem art a jo vga. meg fullhd-ban benq1070+-on, fhd sdr tartalommal is gyorsan elfogyott az ati 5770 ha elkezdtem a madvr beallitasokat/algokat felfele tologatni. az alap beallitasokhoz nem kell komoly hw.. -
lenox
veterán
válasz
BIGi75 #179813 üzenetére
Inkabb 8000:1 az a kontraszt, ami kene, ellenben teljesen sotet szobaban 200 nit vagy alatta is eleg lehet. A szelesebb color gamut joval kevesebbet ad hozza, mint a reszletek a sotetben es a vilagosban.
Az meg az alapveto problema, hogy a sima SDR adast is nappal nezi az ember, tehat az is 250-400 nittel megy, ahhoz kepest egy 600 nites tv valoban nem tunik ugy, mintha sokat adna hozza. Ellenben ha sotetben hasonlitana valaki a gagyi lcd vilagito szurkejehez, es megfelelo (sotet szobahoz valo) beallitasokat hasznal, akkor rogton jo lesz. Termeszetesen ha egy vilagos szobahoz allitjuk a kepet, akkor sajnos elvesz a HDR erejenek egy resze, mivel elhasznaljuk a vilagos kornyezet kompenzalasara.#179814:
A legtobb film olyan eszkozzel van felveve, ami megfelelo dinamikat tud, es ahol jo color scientistek dolgoznak ott az SDR-t is megfelelo soft clippel allitottak elo, ezeket siman lehet jo minosegben HDR-re konvertalni. Nyilvan tud jobb lenni, ha meg dolgoznak rajta, de ez nem olyan, mint a kamu atmos, mivel ha megfelelo az output transform, akkor a szinter jo reszen invertalhato. -
Khaosz55
addikt
válasz
BIGi75 #179579 üzenetére
Én most ezt ismét feladom.
Csináltam 4 mérést. Alapjából az 5 csatornára akartam kipróbálni a Cavernt, Sub csatornán Minidsp-HD van azt külön korrekciózóm a REW-el
1.variáció 5.1 LFE kipipálva Sub erősítő bekapcsolva. Eredmény L,C,R,SR,SL csatorna túl hangos. Bármilyen hangerőn is próbálom.
2. variáció 5.1 LFE nincs kipipálva Sub bekapcsolva. Eredmény van
3. variáció 5.1 LFE nincs kipipálva Sub kikapcsolva. Eredmény van.A mért eredményeknél frekimenet ugyan az, viszont a delay és gain értékek durván eltérnek a mérések között.
A videó alapján szétdaraboltam a kapott file-t és csináltam egy EQ és Dealy file-t. Ezeket beillesztettem a EQ APO-ba. Viszont furcsállom, hogy -22dB korrekciót küld elég széles freki sávban.Lehet a beszakadások miatt. Ránézésre látszik, hogy itt valami nem emel. 8580HZ felett meg semmi korrekció.Szerintem valami durván el van nekem Cavern-ban állítva. Korábban amikor a 4 mély ládát korrekcióztam elállítottam sok mindent. Újra letöltöttem a Cavern-t, de a korábbi beállításokat megjegyezte. Nincs véletlen egy alaphelyzetbe állító gomb a Cavernen?
-
skippper
senior tag
-
python1
veterán
válasz
BIGi75 #179019 üzenetére
Csak szemléltetés képpen dobtam be ezeket a fotókat.
Tegnap nálam is drámaian változott meg az akusztika, igaz egyből 5nm felület lett kezelve, és tulajdonképpen láthatatlan módon, ma megyek vissza a OBI-ba további hangelnyelőkért.
Este már lesz újabb fejlemény remélhetőleg, bár nekem már így is tetszik, ráadásul nem lesz szükség további oldalfali panelekre akkor. -
skippper
senior tag
válasz
BIGi75 #178902 üzenetére
Ha megnézed a két fájlt, akkor <1db a legtöbb helyen az eltérés a kettő között - ezen nem aggódnék, nem észlelhető füllel a kettő közötti különbség. Én is inkább csak "önmegnyugtatásként" választottam ezt a verziót némi felár ellenében - a tudat, hogy "ezen már nem múlik" (illetve idővel szeretnék én is DIY hangfalakkal foglalkozni, ahhoz pedig azért szokták ajánlani)
Amúgy arról van valakinek információja, hogy a mikrofonoknak van-e "elhasználódása"? Monitor kalibrációnál a colorimeterek között egész komoly elkúszás is kialakul pár év alatt, mikrofonnál mennyi ideig tarthatom validnak ezt a kalibrációt, amit kaptam?
-
skippper
senior tag
-
Dorian
félisten
válasz
BIGi75 #178708 üzenetére
100 Hz körül lesz a kioltás. A kioltási csúcs helyét a távolság adja meg, és ez a távolság minél kisebb, a kioltási tartomány annál nagyobb.
Nem kell ehhez kalkulátor, hiszen:
Mivel negyed-hullámról van szó, ezért 343/3,44Ja, a távolságot a fal és a hangfal elejétől számítjuk, hiszen ott keletkezik a hang.
A visszaverő felület milyensége ezt nyilván befolyásolja, üvegen pl. a 100 Hz egy része átmegy. -
VoidXs
nagyúr
válasz
BIGi75 #178673 üzenetére
Igen, tovább csökken, de szerencsére a crossover subok megállnak 105 dB-n referencia hangerő esetén, ahhoz nem kell sok erő.
Hogy melyik tetszik jobban, azt te döntsd el fülre. Egy görbére sem tudjuk azt mondani, hogy ideális. Szabványos és statisztikai válasz van, de végső soron mégiscsak ízlésre kell állítani.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BIGi75 #178666 üzenetére
A Cavern görbéi. Itt vannak a setup fül alatt. Eredetileg az RW-12d görbéi voltak, onnan vettem át őket.
-
python1
veterán
válasz
BIGi75 #178502 üzenetére
Annyival lett másabb, hogy 200Hz alatt jóval hullámosabb a két front frekvenciamenete, tulajdonképpen kiegyenlítem valamennyire DSP-vel, de sajnos még így is marad benne + - 3dB, és veszítek a mélyközepek érzékenységéből is.
Ezt valószínűleg orvosolnom kell még, de az már nem annyira nagy meló, lehet a napokban meg is fogom lépni.
Igen, a THX falba tulajdonképpen hangsugárzókat építenek be, inkább itt a kialakítása a falnak ami valamennyire számít, olvastam véleményeket, tapasztalatokat, és valóban tapasztaltam a centersugárzónál a + hatását, frontoknál meg a hiányát.
Egyébként jóval dinamikusabb a "falba" helyezett sugárzók megszólalása, mert az energia közvetettebb, és a hátsó falakról sem verődik vissza annyi torz hang, még a "részlegesen" kialakított falak is úgy működnek, tehát nem kell az egész falat beborítani, elég csak a vászon mögöttit. -
Albertka
csendes tag
válasz
BIGi75 #178434 üzenetére
Én is féltem, de nagyon pozitívan csalódtam.
Főleg a mélyek miatt aggódtam (kb. ez volt az első front hangalam 6"-nál kisebb mélyközéppel), de valószínű mivel atom kicsi hálószobába kerültek így zenére bőven elég nekem, mozira meg úgy is sub kellene, de itt szökőévente nézek Forma 1-et amikor száműz a család ide...
A legröhelyesebb az volt, hogy hiába van a házimozimban Klipsch R115W, kalibrálatlanul brutális chest slam effectet adtak ezek a hangfalak, a Klipsch elbúlyhatott mögöttük ebben. Persze kalibrálás után ez teljesen eltűnt. Kis szoba miatt - feltételezem - volt egy brutális kiemelés 50-70hz között.Nah, mindegy, reméleg megtalálod a megfelelő setupot, szerencsére (?) jópár út vezet a csúcsra
Sok sikert a kereséshez
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
BIGi75 #178441 üzenetére
python1 - 178052.hsz.
Egy Reflex láda kicsit más de tényleg van hasonlóság.... -
python1
veterán
válasz
BIGi75 #178434 üzenetére
Megmondom őszintén, én már 10"-os mélyközéptől kisebb átmérővel szerelt hangsugárzókat nem használnék.
Teljesen más dinamika ugyanakkora hangerőnél, mint mondjuk egy kisebb hangszóróval szerelt doboznak, most nálam ez nagyon előjött a más méretű centeremnél, azért is kellett 10"-ról 12-re váltani.
Cavern kalibráció után is bőven marad tartalék, és az itt szidott Magyar szinkronos filmeket is élvezettel nézek.
Erőlködés nélkül , minimális torzítás mellett, ütős mozit kehet varázsolni velük, szóval azért jól gondold át ezt a dolgot. -
Albertka
csendes tag
válasz
BIGi75 #178399 üzenetére
Engem pár hónapja elkapott az ideg és a hálószobából kiszórtam az erősítőt és hangfalakat és aktívakat tettem be helyettük. Adam Audio T5V lett a befutó, de igazából körbe sem néztem, szentimentális okok miatt eleve erre lőttem és Audioholics és Audio Science Review megnyugtatott, hogy nem fogok rosszul járni és milyen hibákkal kell együtt élnem.
Nah, mindegy is, a lényeg, hogy brutálisan bejöttek és nem is értettem, hogy minek a sok szenvedés erősítők/kábelek/hangfalakkal amikor ilyen egyszerű és ár/érték bajnokok aktív hangfalak vannak a piacon újonnan.
Előtte egy pár Mission M62i hangfalam volt, új áron az kb. annyi volt mint egy pár Adam. Vagy az erősítőm (Nuprime beépített dac-al) is kb. annyi volt új áron mint az Adam + 1 Toppnig előerősítőt dac. És nem érzem azt, hogy visszafelé léptem volna.Nem akarok nagy dolgokat mondani, de ha valaha hangfal/erősítő terén upgradelnék az aktív hangfal mint kategória ott lenne a lista elején.
-
-KP-
addikt
válasz
BIGi75 #178397 üzenetére
Tévedsz. Ez a klipsch legalább az újabb vagy a régebbi széria? Biztos ilyen hangfalakat akarsz magadnak? Ha Klipschet veszel, akkor már minimum az RP család II-es verziója legyen, mert ott kijavították ezt a hatalmas hibát.
Ettől független 1m budgetből abszolút nem kötelező stúdiómonitorokat venni. Van bőven más alternatíva is.
-
Quetz
őstag
válasz
BIGi75 #178250 üzenetére
Ablak helyett használhatsz ilyen eszközt is:
Ezek "egyhelyiséges decentralizált szellőztető" néven futnak, irányt váltva mozgatja a levegőt. A készülék méretezéséhez itt találsz példát: https://c3technik.hu/milyen-legkezelogepet-valasszak-1-resz/
-
-KP-
addikt
válasz
BIGi75 #178250 üzenetére
A lényeg az, hogy először tervezz, és utána véss. Ne fordítva.
Szerintem az egyik legjobb ingyenes cucc a Gik Acoustic roomle toolja. Én oda vinnék fel mindent méretarányosan. Utána pedig tök egyszerűen mozgathatod a bútoraid,és látod a végeredményt, berakhatsz extra falat, kiveheted, ajtók ablakok helyét módosíthatod és megnézheted 3d nézetben is, mintha egy fps játékban lennél majdhogynem. Anélkül, hogy felemelnéd a hátsód a fotelből.
Illetve egy gombnyomással másolod a projekted egy újba és akár több ablakban váltogathatsz két projekt között és összehasonlíthatsz több verziót, és jobban látod melyik szimpibb. Szerintem priceless. A leendő kis szobámat is ezzel tervezem és már kb. a negyedik iterációnál vagyok, mert időnként mindig jött ihlet és eszembe jutott valami merőben új, ami addig nem. -
-KP-
addikt
válasz
BIGi75 #178245 üzenetére
Az az ablak a lehető legrosszabb helyen van. Don't kill the messenger
Eleve 230-as belmagasságot mondtál. Ha mondjuk 50 centi magasról indítod a vásznadat akkor 120 centi magas vászon lehet kb. ha 16/9-es, különben útban van az ablak ill. az ablaknak a vászon. 120 centi magassággal a vászon kb. 220 széles lehet. Vagy B verzió, hogy 21:9 arányú vásznat teszel be és akkor kb. 275 széles lehet a vásznad, de akkor viszont minden 16:9 és 18:9 tartalmat le kell vágnod alul felül 21:9-re. Ezért mondtam, hogy inkább falazd be, és máshova tedd az ablakot. Oldalfalon már korántsem lenne ekkora probléma az az ablak, sőt igazából nem lenne semekkora probléma.
Lehet minibár, az se gond, de a mostani terveid szerint irreálisan sok alapterületet vinne el a mozitól. Minibárnak bőven elég lenne egy 1,5 méteres sáv kb. hátul. Csúcs max. 2 méter az említett bútorral együtt. Van olyan ismerősöm akinek szintén van popcorn gépe meg még egy relikvia gyűjteménye is hátul. De közel se 3-3,5métert vesz el a szobából emiatt.
Azt se tartom szerencsésnek, hogy nincs hátsó falad a mozihoz a minibár miatt. A szekrény akusztikailag semmit nem ér, egy nagy visszaverő felület, ahol még a polcok is berezonálhatnak. Nekem most még van szekrénysor a szoba hátsó részén. Régi oldschool dög nehéz diófa. Még itt is berezonálnak elemek,pedig olyan súlyú, hogy 2 ember nyögvenyelősen szállítja csak. Alig várom, hogy végre kikerüljön a szobából.
Valóban nem fér bele 7 darab, de kezdésnek 5 darab viszont belefér.
-
-KP-
addikt
válasz
BIGi75 #178228 üzenetére
Tényleg redukálnád a moziszoba méretét kb. a felére a minibár miatt?
Egy olyan lehetőség adatik meg neked, ami nem sokaknak. A legtöbbünknek még dedikált moziszobája se lehet, nemhogy egy külön melléképület. Azért teljesen más 3*6,4-ből moziszobát csinálni, mint 3*3-ból. Kis szekrény meg befőttes üveg, ez így viccesnek hangzik elsőre, de ha majd elkezdenek film közben rezonálni a szekrényen az ajtók vagy a polcok, az üvegek meg az evőeszközök csörömpölni, az már nem lesz vicces. Az elülső falon az ablak totál rossz helyen van. Én befalaznám a fenébe és inkább az oldalsó falra / falakra tennék ablakot, ha mindenáron kell ablak.
-
python1
veterán
-
Quetz
őstag
válasz
BIGi75 #178231 üzenetére
Hogy lásd a nagyságrendeket, itt vannak euros árak: JBL Kinolautsprecher und Subwoofer
A magyar forgalmazó árlistáját is nézheted, de sok helyen csak azt fogod látni, hogy kérjük telefonáljon: microsound JBL árlista
Az AVX-en érdemes segítséget kérned használt mozis hangfalak kapcsán (JBL, KCS, stb..), ott többen is vettek már ilyesmit. -
python1
veterán
válasz
BIGi75 #178217 üzenetére
Èn is előtètfalat javaslok mindenkèppen, recept az èn elkèpzelèsem szerint.
DIY LCR aktív váltással, surroundok mehetnek passzív váltással, vászonak lykra kezdèsnek, de szerintem maradna is. Vègfokolás, PA- s vonalon nèzelődnèk lejátszó, processzor pedig HTPC ennèl rugalmasabb megoldást , ennyiből nem fogsz találni, de mèg x-szeres áron sem, ezt tapasztalatból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- További aktív témák...
- HyperX SoloCast gaming USB mikrofon
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- Yamaha RX 485RDS
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged