- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
jozsi252 #172537 üzenetére
Remélem, nem sürgős a dolog, mert Denon/Marantz cuccokat a chiphiány miatt nem nagyon lehet kapni hónapok óta. Ismerős tavaly november(!!!) óta vár egy rendelésére... De egyébként általánosan igaz, hogy semmilyen komolyabb (és kevésbé komoly) házimozi erősítőt nem lehet kapni jelenleg.
-
alphamooncam
őstag
válasz
jozsi252 #172520 üzenetére
"Van egy Synology NAS a hálózatban amiről a filmeket nézem. Egyelőre fogalmam sincs hogy mit lehetne összehozni a jelenlegi erősítővel hogy a NAS-ról nézzek filmeket."
Egy lehetséges megoldás, talán egy próbát megér...
[link] "A mini Pc-n nincs optikai kimenetem. Ott ilyet használtam. [link]
Igaz 2 HDMI kábel kell hozzá,viszont jobb volt a hangminőség,mint ha a PC fejhallgató kimenetéről kötöttem volna az erősítőre." -
BBéci
legenda
válasz
jozsi252 #172520 üzenetére
Abból a szettből az erősítő nem rossz a maga kategóriájában, de a 1803-hoz képest hangminőségben nem előrelépés, ha a HDMI bemenetektől eltekintünk. A hangdobozokat nem ajánlom még belépő kategóriában sem. Valamint ahhoz még kellene valami szubláda is.
Ha Wilson, akkor az Exclusive Line vagy esetleg a Raptor, ami elfogadható.
A másik kérdésedre egyszerű a válasz, kell a rendszeredbe egy médialejátszó, aminek van külön topikja. -
-
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #161139 üzenetére
Sziasztok
1.5 hete volt egy kérdésem azzal kapcsolatban hogy van egy régi Denon házimozi erősítő, és hogy lehetne rá BT-n keresztül zenét küldeni. Ajánlottatok többféle megoldást, olcsóbbat drágábbat, és végül sok böngészés után ráakadtam egy termékre ami úgy néz ki hogy erre a célra 10/10-es eszköz.
BlitzWolf® BW-BR4 a típusa - [link] Banggood-on 30$ összvissz. Sokféle csatlakozási lehetőség van rajta, illetve oda vissza tud sugározni.
Szóval akinek hasonlóra lenne szüksége, bátran merem ajánlani mert nagyon jól működik! Optikai kábellel kötöttem össze az erősítővel amúgy. -
-
Locutus
veterán
-
törölt tag
válasz
jozsi252 #7883 üzenetére
Jó erre a topik.. tehát: center az lehetőleg minél közelebb a képernyőhöz,alá vagy fölé, a frontok fülmagasságban és a surroundok 60-90cm-el a fejed fölé, egyéb kérdésed ha van az elhelyezésről, olvasd el az 1. sz. hozászólást, szerintem felvilágosit téged sokmindenről az elhelyezésben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged