- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu64
csendes tag
-
Balu64
csendes tag
Még valami : a tv hdmi 2.1-es . Vegyek 3 db 2.1-es nagy sebességű kábelt ? Lefelé kompatibilisnak kéne lennie.
-
Balu64
csendes tag
Esetleg lépésről lépesre v.ki letudná írni az összekötés folyamatát ? Az erősítő Pioneer 924, a tv LG OLED55BX3LB.
-
Balu64
csendes tag
Nem fogalmaztam jól. Az erősítőn nem jön át a kép csak hang. Ha a pc vagy a b.lejátszó közvetlenül a tv-re van kötve akkor van kép és hang.Ha az erősítőre akkor csak hang.Optikán tudok hangot átvinni .Viszont ha átállítom hdmire csak hang van. És az ARC is működik. Mi a szűz Máriát kell beállítani ahhoz , hogy megjelenjen a képernyőmenü ?
-
Balu64
csendes tag
válasz
BBéci #172640 üzenetére
Elvileg a csatlakoztatások jók. A képernyőmenü nélkül nagyon macerás a beállítás .A hdmi bemenetnek main-en kell állnia. De elvileg azok is jók. A tv alaplap cserén esett át. Valószínű az erősítő a ludas. Bár előző gazdája állítja, hogy nála jó volt. Igaz én is azt mondanám. Köszi a választ.
-
Balu64
csendes tag
Sziasztok ! Ugyanaz a problémám mint Gabi 8906-nak. Nem tudom összehozni a Pioneer 923-ast hogy képet is adjon. Nem találtam magyar nyelvű használatit hozzá. Hang az van kép nincs. A tv egy LG OLED55BX3LB. Az a fura , hogy közvetlenül a tv-be kötve a pc , a lejátszó működik csak az erősítőn keresztül nem. Lehet én vagyok a "béna". Ha valaki segítene előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest