- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andronic
csendes tag
válasz
Dorian #130667 üzenetére
Meghozták a T-12-t ma délután. Annyi időm volt, hogy összeraktam és kipróbáltam egy 3 perces, általam jól ismert filmrészlettel. Frissen, ropogósan valóban tragikus, amit művel. Annyira nincs hangja, hogy azt hittem, nem is működik. Szerencsére valami hasonlóra készültem.
Érdemes ilyen állapotban bemérni a rendszert (még az előző, teljesen lecserélt 5.1-hez kalibrált beállítások vannak az erősítőben), vagy várjak ezzel a 30-40 órás bejáratás végéig?
-
blakey
titán
válasz
Dorian #130794 üzenetére
Én úgy látom, hogy a kalibrálást ahhoz igazítja a szoftver, mert a végén hiába ajánlja fel, hogy használom-e a Dyn. EQ-t vagy sem, akkor is erőtlen lesz, nyilván ha bekapcsolom akkor bőven lesz erő. Tehát kikapcsolva manuálisan emelni kell a beállított értékeken és a Sub. level-t On állásba kell tenni (0dB), nálam így visszajött a dinamika és mégsem loudness-es, stb. A "kalibrált" grafikont elnézve a mélytartományt nagyon alacsonyra veszi azzal számolva, hogy Dyn. EQ majd korrigálja, de nézze meg más is, hogy mi a szitu.
-
andronic
csendes tag
válasz
Dorian #130661 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget, nagy valószínűséggel élni fogok vele. Nincs egy órája, hogy megrendeltem a T-12-t, talán valamikor jövő hét elején érkezik. Utána valamennyire még bejáratni is kellene. Ezt követően gondolom logikusnak a kábelpróbát. Addig is egy Lorad-ot még beszerzek, van eladó az aprón. Így már egy hármas összehallgatást - akár vaktesztként is - végre tudok hajtani néhány hét múlva.
-
andronic
csendes tag
válasz
Dorian #130604 üzenetére
Köszönöm a tippet.A SÍN kábelről jókat olvastam korábban, többen talán Denon erősítőkhöz használtá(to)k. Ennél többet nem nagyon tudok róla (illetve azt igen, hogy vastag és nehezen hajtogatható), Fogalmam sincs milyen módon lehet beszerezni.
A Supra Lorad, Aq NRG2, Isotek Premier vonal ami első gondolatként önállóan felmerült bennem. Jelentősen többet nem nagyon szeretnék ennél költeni. Persze, ha lehet használt áron.(#130605) liszi70: Sokszor dőlök be a placebo mágiának, de az utóbbi időben szeretek ésszel költeni. A tápkábelek különbözőségét az esetek többségében még meg is hallom.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #130630 üzenetére
Látod, milyen hasznos ebbe a topikba járni!
Erről jut eszembe, két napja mértem szubláda hangnyomását spéci műszerrel, különféle frekvenciákon. Az alapzaj nálam is 50 dB körüli, pedig családi ház, ami csendes lakóparkban áll.
Bekapcsoltam a telefonom lévő hangnyomásmérő alkalmazást, az csak 30-at mutatott. Egyértelműen csal, legfeljebb arra alkalmas, hogy a különbségeket megmutassa. -
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Dorian #130448 üzenetére
Azért is cserélnék - majd idővel - mert a Sony-t szeretném elajándékozni az öcsémnek.
Ő is sokat ül a TV előtt....játszik és filmezik.
Viszont neki nincs még "normális" hangja....csak valami PC-s készlete.
Logitech 5.1-s szett....pontos típusra nem emlékszem.Ez a terv de majd az idő eldönti, hogy tényleg így lesz e.
-
dunkel
őstag
válasz
Dorian #130382 üzenetére
Előfordulhat hibás forrás keverés és az LFE csatornára rákerülhet így bármi. A szűrő ilyenkor védi a szubot.
Gyakorlati értelmét én sem látom, hogy ez a szűrő látszik és módosítható mivel 120Hz fölött speckó szerint nem tartalmaz jelet az LFE csatorna.
Alávágni pedig értelme nincs mivel ha jól tudom az ilyenkor nem kerül át a frontokra (ezt bevallom nem teszteltem). -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #130382 üzenetére
Ezt nem értem én sem (mármint az értelmét) ha az LFE max. 120Hz-ig tartalmaz jelet, akkor minek az ennél magasabb vágás beállítása!?
Ezért "elmélkedtem" az LPF for FLE beállítás "lényegén" ami inkább a többi hsz-ról levágott/átkerülő hangok tetejét lenne hivatott/értelme beállítani, de ez részemről is találgatás ....
-
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #130317 üzenetére
"LPF for LFE"
Ez nem azt jelenti, hogy a többi dobozról levagott rész (LPF) kerüljön át az LFE csatornára, igy nem fog hiányozni semmi, csak nem a dobozokon, hanem a subon kerül prezentálásra.....!?
Az LFE "felkeveréséről" konkrétan nem hallotam, hacsak nem pl. az Onkyo féle "double bass", mert akkor jobb is ha nem terjedt el....
-
Csabroncka
addikt
válasz
Dorian #130311 üzenetére
Elméletben mivel külön csatornaként kezelt, fogalmam sincs hogyan van a hangsávba kódolva, de az 5.0 vagy 7.0-át 80 Hz-en vágod ebből az alsó rész megy a Subra + LFE ami 120Hz ig terjedhet.
Értelemszerűen ha Sub-ra állítok szűrőt (fogalmam sincs hogy létezik-e ilyen AVR) akkor az elméletben megvágja az LFE-t is.
Ez csak egy elméleti eszmefuttatás józan paraszti gondolkodással, nem feltétlen jó közelítés.
-
Quetz
őstag
válasz
Dorian #130253 üzenetére
Ez mérési hiba lesz, mobil app kifekszik 31db-n, eközben a rew továbbra is 58-t mutat. Addig is megnéztem még a erősítő fogyasztását, 226 watt az 5.0-ra. Ezek alapján a 240w amitt a hátára irtak maximum az átlagos fogyasztást jelentheti, különben már le kellett volna kapcsolnia.
Update: A javasolt mérés a kalibrált mikrofonnal Z weighting, de ebben a módban olyan hangokat is felvesz a program amit nem hallunk. Átállítva A weighting-re máris 37DB a mért érték. Bövebben itt fejtik ki.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #129753 üzenetére
pl azért mert, ami elsőre nüansz, az napok alatt képes jóval nagyobb, nélkülözhetetlen hatású lenni. (no ilyeneket nem lehet pl vaktesztelni 1 óra alatt) nomeg egy bizonyos szint fölött a nüanszok teszik a rendszert egységesebbé, tovább hallgathatóvá. nomeg ami nagyon más, mint a megszokott, az se szokott túlságosan jó lenni hosszútávon, közben meg könynen vaktesztelhető.
vaktesztet az a pár hetes zenehallgatásos, megszokásos teszt után érdemes sztem csinálni. én legalábbis igy szoktam. nomeg eldönteni, hogy az a nüansz az konkrétan mennyit is ér meg pénzre fordítva.
de nagyon fáradt vagyok már, lehet butaságokat irok..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #129432 üzenetére
terveztem tartószerkezetét ilyennek, mondjuk az inkább ipari méretű volt, ki lehet úgy találni, hogy ne adódjon át az eredeti tartószerkezetre túl sok rezgés. meg kellett határozni azokat a frekiket, amik gerjesztik az előtétfalat, és olyan csatlakozóelemekkel kellett dolgozni, amik azokat a frekiket nem nagyon adták át. ha jól emlékszem ipari gépek alá való betéteket tettek be a kis freki miatt. (Finite Elemente legnagyobb állványai is hasonlóan működnek, bár ott rejtett rezgéselnyelő elemek vannak szintenként)
kb egy diszkó volt egy általános iskola alatt, úgy kell elképzelni. a belső falak alapvetően vasbetonból készültek, kazettákat bebetonozták.
amúgy ott tanultam meg, hogy nincs olyan, h tökéletes akusztika. minden nagyobb meeting úgy kezdődött, hogy újra- meg újra megkérdezték a megrendelőtől, hogy milyen zene lesz bent, és aszerint tervezte meg akusztikus a termet. tehát más csillapítást kell használni, ha komolyzene lesz bent, ha jazz ,stb. és szintén más csillapítás kell ha 50 ember tartózkodik bent, és ha 5000.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Dorian #129292 üzenetére
no többek között ezért is nem nézek bővített verziós filmeket.
és a mai filmek, hát eléggé, hagynak kívánni valót maguk után. szinte új filmek elé, nem is szívesen ülök le, mert majdnem minden esetben csalódás a vége.
most hogy van, "jobb" rendszerem, el kezdtem újra nézni a régi, jó filmeket, eredeti hanggal.
sokkal nagyobb élmény a hangzás, mint a "látvány" ami az én tévémen nem is akkora látvány.
Nehogy projektor legyen a vége
épp a hétvégén néztem 3D-ben a Dzsungel könyvét, és hát nem rosz a popi 3D-je, mert tény hogy jobb, de nem nyűgözött le, ahogy BBeci is írta, anno hogy ne várjak sokat.
én is úgy vagyok vele, hogy inkább jobb az eredeti tartalmas, dinamikus hang, mint a szinkron.
jobb egy minőségi 2D kép, mint a 3D. -
kezo0
addikt
válasz
Dorian #129253 üzenetére
Hát igen, ettől félek én is...
xxxxxxxxx: végig sírtam (és nem csak a srác nyelvezete miatt)...
Nemir Ombe: köszi, szétnézek azért.
adamsfamily: köszönöm, de sajnos nekem Érd már majdnem egy másik univerzumban van... Akkor már inkább az e-bay. Legalábbis első körben.
Újabb kérdésem az lenne az urakhoz, hogy abban az esetben, ha végül nem jön össze a javítás (amire most sajnos elég nagy esélyt látok...), és kénytelen leszek új frontokba beruházni, akkor tudtok-e javasolni valami olyan padlón álló dobozpárt, ami ezeknek a régi Mission-öknek a helyébe léphetne - figyelembe véve, hogy az összes többi dobozom, tehát a center, az aktív sub és a két hátsó polcsugárzó is Mission, és azokat nem szeretném lecserélni? Úgy tudom, a mostani Mission-vonal hangzásban már nem ugyanaz, mint a régiek (talán nem véletlen, hogy itt se sokat olvastam még erről a márkáról), amiket még tényleg Angliában gyártottak, szóval nem feltétlenül ragaszkodom a Missionhöz, de nyilván nem ártana, ha hangzásban nem ütne el a régi és meglévő dobozoktól. Továbbá sokkal nagyobb dobozok sem jöhetnek szóba, mert mint írtam, a hely elég korlátozott. Ami adottság, hogy a dobozok szélessége nem lehet több, mint 200-210 mm, a magassággal és mélységgel szabadabban lehet játszani.
Az erősítő jelenleg egy Onkyo TX-NR828, de lehet, hogy a közeljövőben egy picit feljebb lépek, valami újabb Onkyo modellre (hacsak nagyon le nem beszéltek róla - de nehéz lesz, mert ez már a harmadik Onkyo-m, és alapvetően elégedett vagyok velük).
Az árat tekintve jó lenne 200e Ft-on belül maradni - nem tudom, ez mennyire irreális. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Dorian #128852 üzenetére
értem, és mit javasolsz? hova rakjam? közelebb a tévéhez?
hogy tudok a szoba akusztikáján javítani?
mert igazából az egyik van a sarokban, és hihetetlen, de ezen a hangfal hangján is hallom már hogy nem szabad sarokba rakni.
a cav-nál semmi jelentsége nem volt, vagyis nem hallottam különbséget, akkor sem ha be volt szorítva a szekrény és a fal közé, vagy kinn volt...
ennél már hallom, már a bemérésnél is másabb volt a hangja -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Dorian #128621 üzenetére
Természetesen kotekedhetsz
Bár, nem veszem annak. Érdekel a véleményed.
Azért is irok ide nektek. Kozben privátban már jött tanacs, hogy vagjam a hangfalakat 80on, a subot meg 120ra állítottam, a privi tanacsnak megfelelően.
Es maradt a dinamika, es eltűnt a dübörgő mely es maradt a sokkal tisztább hang, valamint mondhatni sokkal tartalmasabb dinamikus mely hang.
Igy sokkal jobb.
Es igen, össze kevertem a mely mennyiséget a dinamikaval
Kezdek rajonni hogy bot fulem van... -
Cseneles
őstag
válasz
Dorian #128586 üzenetére
Nyilvan, egy jobb szett meg a gyengebb erositovel es kabellel is jobban szol mint egy olcsobb , jobb kabel es erosito parossal. En csak felvazoltam egy kezdo szettet 400-ert. Az 5*5-os szobaban kell vagy 30m kabel a hangfalakhoz bar a van damme 1500ft/m arabol kiindulva igazad van eleg oda 45000ft esmehet a maradek 100 mondjuk jobb szettre
-
mettek
addikt
válasz
Dorian #128472 üzenetére
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben....ezért dilemmázom, lehet majd elnézek Pestre megkukkantani milyenek ezek a projektorok képre. Amikor a vettem a Panát előtte egy LG led tv-t vettem meg (350ezer körül) egy estét volt itthon, másnap vittem vissza mert ködölt a szélein a led...aztán elhoztam ezt a Panát, majd rá egy fél évre meg is szűnt a plazma gyártása
-
access_denied
senior tag
válasz
Dorian #128305 üzenetére
Nagyon elkeserítő, ha minden idetévedt fórumozót ennyire hülyének néztek. Szerinted a levegőbe beszélve mondom, hogy mást tapasztalok mint amit a kalkulátorok mondanak?
1. 4K kamerával felvett anyag lerenderelve fhd-ra, majd ezeket a videókat váltogatva (vagy két forrásból a tv bemenetet váltogatva) teljesen egyértelműen meghatározható az a távolság, ahonnan nincs látható különbség. Egyénenként más. Korábban írtam, hogy statikus felvételnél jön ki jobban a nagyobb felbontás előnye.
2. Elnézést, ha nagyon eltért a mondandóm a topik jellegétől.
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Dorian #128293 üzenetére
Nem tudom ki lehet-e nyílegyenesre feszíteni az általad írt módszerrel.
Ha van időd, kedved akkor valamilyen kicsi sarokszegővel is érdemes lenne megoldani. Olyannal ami mögött van annyi hely ahol elfér az utp. Vagy ha nem fér, szikével csinálsz nagyobb helyet. Ha maradt javítófesték, színre is festheted. -
renatto
őstag
válasz
Dorian #128212 üzenetére
Csak azért mert gondolom egyre jobban "erőlködik". Ha pedig majd ne adj isten bömböltetni támad kedvem, 80-85% körül már félő hogy az erősítő fog torzítani, ami semminek sem fog jót tenni. Rosszul gondolom? Nem kímélném jobban az erősítőt, ha csak félerőn menne akár 70% helyett? Ha nem, akkor természetesen, így hagyom, gondom nincs vele....
-
access_denied
senior tag
válasz
Dorian #128201 üzenetére
... vagy rendelkezik 4k kamerával. Amúgy pedig vannak 4k filmek.
#128202 Nemir Ombe
Olvasd el mit írtam. Az, hogy valaki óhajt-e belemászni a tévébe, hagy döntse el maga. Én belemászok néha már csak fotók szerkesztése miatt is. Ne ragadj le, rengeteg felhasználási terület létezik, mint ahogy igény is.
Amúgy pedig 4K tartalmak tényleg sokkal szebbek, ha bele kell mászni a tévébe, ha nem.
Csak érdekesség, de a 720 is szebb a 4K tévén.
-
robi-k
őstag
válasz
Dorian #128201 üzenetére
4K filmek már vannak és kaphatóak is: 4K Blu-ray discs
Szeptemberben több új UHD BD4K lejátszó is érkezik a piacra (pl. az új OPPO). -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #128182 üzenetére
A Hivox-ot nem hallottam,de simán lehet olcsó és jó.
Tamoo:
Hogy egy külső dac mennyit dob a rendszeren az függ a dobozoktól,a kábelektől az st erősítőtől és az egyéni ízléstől is. Én mindig “lentről” szoktam javasolni (próbálja ki az ember pre out-on st végfokkal pár napig/hétig utána próbáljon ki egy (vagy több) külső dacot és vagy marad vagy nem.Én azt “vallom”, hogy egy igazán jó doboz egy áltagos erősítővel is jobban szól mint egy csúcs erősítő egy átlagos dobozzal. De csak szerintem.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Dorian #128126 üzenetére
"De ezért mérjük be azok helyzetét, távolságát, akármijét, hogy a tökéletes elhelyezéshez képesti eltérésekkel tudja eredeti hangfolyamot moddolni az erősítő, nem? "
Akkor tökéletes elhelyezés esetén nem kellene bemérni?
Na meg mi az a tökéletes elhelyezés?
Eddig fixen kötött volt, hogy egyes hangok melyik hangszórón szólalnak meg. Atmos-al ezt a proci szabályozza.Szerintem elméletben nagyon is jó dolog ez az objektum orientáltság. Elméletben pontosabban tudja elhelyezni a hangokat a térben. Gyakorlatban meg egyelőre nincs tapasztalatom.
Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy az Atmos milyen jellegű információkat tartalmaz amivel elvileg objektumokra bontaná a TrueHD hangsávot.Ennek még nem olvastam utána.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #128111 üzenetére
Lényegébe (kis túlzással) “oda teszed a dobozokat ahová akarod” a bemérés során meg kiszámolja hogy kell kinézni a “hangképnek”. Nem kell mindent mm pontosan elhelyezni,mint eddig,Atmos forrás esetén. A “hagyományos formátumokhoz” viszont továbbra is kell a pontos elhelyezés.
Patice:
Jó cuccon még 2.0-ból is tud olyat. -
Patice
nagyúr
válasz
Dorian #128111 üzenetére
Az objektum alapú pont azért lenne jó, amit Pityu már leírt: vannak objektumok a hangban a filmhez. Pl. egy helikopter, egy lövedék, egy, mozgó autó, egy ember.
Ezek mind elhelyezkednek valahogy a képhez virtuálisan társított térben, amit ugye előre kitalálnak nekünk.
Eddig ezt úgy oldották meg, hogy a hangsávokban játszottak időzítésekkel, hangerővel, fázissal, több csatornára keveréssel, stb.
Ezt most úgy oldanák meg, hogy a helyi hangfal elhelyezésnek, akusztikának megfelelően számolná a proci, hogy hol jelenjen meg nekünk az adott objektum, hogyan jelenítse meg számunkra minél jobban azt az elképzelést, amit a készítők kigondoltak. Ehhez próbálna meg közelebb vinni az objektum alapú hang.
Eddig még kevés sikerrel.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Dorian #128074 üzenetére
Értem.
Amúgy csak az Y egyik felét kötöttem be, mert LFE-hez elvileg csak az egyiket kell. Fapaci szerint amúgy simán beköthetem mindkettőt LFE esetén is.Ma írok nemsokára a Monitor Audionak.
Nem tudom, hogy írjam. Megírnám én is, hogy elhagytam a gyári tüskéket és Magyarországon nem kapható ilyen méretű tüske. tudnának-e nekem küldeni. Vagy írhatom úgyis simán, hogy elhagytam és ilyenkor mi a teendő és akkor talán maguktól felajánlják. Nem is tudom még, hogy mi lenne a jobb.
bajnokpityu: A Dobermann filmnél pedig pont, hogy rá kellett adnom most a hangerőt. Zenénél kellett kisebb hangerő a régi kábelhez képest. Pedig ugyanaz a zene volt.
Te mit mondasz amúgy. Kössem be az Y másik felét is LFE esetén vagy lógjon a levegőben?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #128074 üzenetére
a torz hangot az ember hangosabbnak hallja, és igy dinamikusabbnak.
attól,h valami cserebere közben elsőre nem tűnik dinamikusnak, attól még simán lehet, h az, csak nem értékeli még ilyenkor az ember.aztán hozzászokik az ember a jobbhoz, és visszarakva a régit lőn torz hang, és csodálkozik az ember, h ezt hallgattam eddig, ez nem is dinamikus. csak torz.
belegondolsz az alkalmazott vezetőátmérőkbe ICk esetén lehetetlen, h jel csökkenjen. kb hajszálnyi rézdrót elegendő lenne átvinni a teljes jelszintet, és ettől minden IC drasztikusan vastagabb. tehát jelet csökkenteni az általánosan használt vezetőkkel, normális kábelhosszon kb nem lehet.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Dorian #128028 üzenetére
Ezt akkor bepróbálom én is, attól függetlenül, hogy addig is veszek. Holnap küldöm is az e-mailt nekik.
Ehhez néztem a gyári tüskét, ránézésre is vagy 20 ropi minimum. Gondolom, akkor a GS-hez még komolyabb lehet.
arcitec: Nekem bevált a Soundcare. ami csak 14 ezer. Öntapadósat csak végszükség esetén veszek.
blakley: De.
Most írták, hogy egy AAA elem pont 10 mm, ahhoz tudom hasonlítani. A 8-as csavr pedig 7,8 mm kellene legyen tolómérővel, ami nincs itthon. -
BBéci
legenda
válasz
Dorian #127894 üzenetére
Ebben egyetértünk és igyekszem úgy tenni, szerintem sikerrel.
Az említett cikket nem én írtam.Mindenkihez!
Ezek szerint a kapott készülékeket nem tesztelem? Mégis mi a bánatot művelek velük?
A referencia rendszer kérdés sokszor felmerült, van pár állandó készülékünk, kábeleink, amik vándorolnak a kollégák között, de egyelőre igazi komplett nincs. Semelyik forgalmazó nem hajlandó milliókat ölni bele, nekünk sincs rá keretünk.#127896) Cseneles
Az szerintem nagyon elhibázott ötlet.
Ombe leírta, hogy miért. -
Pazolini
senior tag
válasz
Dorian #127891 üzenetére
Nem BBéci védelmében írom, nem is szorul rá, meg aztán nagy oroszlán fejével úgyis bele fog ő még ebbe a beszélgetésbe bőgni...
De vannak független blogírók, akiket nem kötnek megállapodások, forgalmazói, reklám- vagy termékbemutatós érdekek. És ne felejtsük el, hogy a gazdag magyar nyelvvel játszadozva bizony meg lehet írni finoman, a sorok között nem egy kritikai észrevételt, akár egy összahasonlító gesztust téve pl "kategóriájában így meg úgy" felvezetéssel ellátott őszinte tartalmat. Vagyis: meg kell dolgozni a pénzért!De tükörbe is kell tudni nézni egy-egy teszt publikálása után: s ha valaki ügyesen hintázik a szavakon, elhajózhat addig, ahol már nem csak termékbemutatókat írnak a "tesztelők"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest