- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarlóbetyár
tag
Sziasztok! Polk rti a7 mellé ki milyen subot ajánl? Psw125 volt de nem tudták megcsinálni a szervízben, így kaptam csere utalványt! Köszi
-
Tarlóbetyár
tag
Sziasztok! Ma indítanám a rendszert, csak a sub nem kapcsolt be, minden kábel helyén, kapcsolgattam mindent de tök kuka! Polk psw 125 járt már így valaki esetleg! 🤔
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
MasterMark #144075 üzenetére
Nem a centerhez való távolság a lényeg!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
MasterMark #144072 üzenetére
Bocs elírtam!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
BBéci #144036 üzenetére
Na újra kalibráltam a rendszert! De előtte a sub fáziskapcsoloját átkapcsoltam mert messze van a centerhez! Belőtte elég elfogadhatóan bár a sub -9,5 sikerült! Kicsit korigáltam fülre, és nagyon príma lett! Előkerültek a mélyek és szépen muzsikál a rendszer! Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólást!👍😉
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Vicarious1 #144023 üzenetére
A subot -6-ra, a frontokat -2,5 center -5 sorrund -4 és -4,5
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Vicarious1 #144019 üzenetére
Köszi,nagyra lőtte a mikrofon, kicsire tettem! Minden hangzásjavítót kilőttem de kb mint egy szokolrádió🤔🙁
-
Tarlóbetyár
tag
Sziasztok! Adott egy Polk audio rti a7 front csi a6 center, és rti a 3 sorrund,psw 125sub, Marantz 7009 avr. Kérdésem, az lenne ,hogy beméri a mikrofon a rendszert, miután ez megvan kikapcsolom a hang módosító beavatkozásokat dynamic eq stb! Ezek után elég sovány mélyeket kapok! Valakinek ötlet?
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #143100 üzenetére
Vagy az, vagy van mèg külön ezeken kívül , channel level nevű menü és még ott is lehet +db hozzá adni! Legalábbis a marantz 7009 van!
-
Tarlóbetyár
tag
Érdekes nekem is a marantz 7009 mínuszosr állítja az összeset! Viszont találtam egy olyan menü pontot hogy chanel level mindegyik csatornán +-10db lehet állîtani,most 0 van ez mi célt szolgàlhat?
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
fehér_ember #142891 üzenetére
Szia! Kácsánál a 3db os szettre vonatkozik az ár? A polk csi a6 alá én is szemezgetek ,vele!
-
Tarlóbetyár
tag
Üdv! Polk rti a7 nél bi ampnál, a hátsó két csati, hogy oszlik meg melyik a mély és melyik a magas?
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Vicarious1 #134717 üzenetére
Nem psw125 a sub! Nem bi ampban hajtom csak simán !! 👍
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Vicarious1 #134713 üzenetére
Én egy marantz sr 7009 el hajtom! A színpadképe teljesen jó sztereóban jól és szépen szól , igaz a kraft kell neki de szerintem ha van erőmű ami kiszolgálja akkor megmutatja mit tud!👍😀
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Vicarious1 #134711 üzenetére
Nekem az van , teljesen megfelel az igényeimnek! Szerintem teljesen jó szett!
-
Tarlóbetyár
tag
Esetleg van itt marantz sr 7009 tulaj? Lenne hozzá egy kérésem,kérdésem!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Tarlóbetyár #130891 üzenetére
Tölti a filmet és automatikusan lenémitja, az erősitő magát fullra!! Most figyeltem meg! De miért?
-
Tarlóbetyár
tag
Valaki találkozott már olyannal, ha internetes tartalmat nézek, elkezdődik a film és nincs hang! Ha rányomok a hangerő gombra van hang! Mitől lehet?
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
mesteruram #130766 üzenetére
Nekem volt x2000 nagyon jó kis masina!! Mèrőmikizd le utána finom hangolás izlèsed szerint!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
mesteruram #130749 üzenetére
TUNER PRESET CH +
TUNER PRESET CH – 1 Kapcsolja ki az áramot a X-val. 2 Nyomja a X -t, miközben folyamatosan nyomja a TUNER PRESET CH –ésTUNER PRESET CH +-t. 3 Amint a kijelző elkezd villogni kb. 1 másodperces intervallumokban, engedje el a gombot. Az x a kikapcsoló gombot jelenti! -
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #130719 üzenetére
👍👍 Értem!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #130710 üzenetére
Miért nem jó ha használja?
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Laposelemer #130584 üzenetére
Ma kapott a polk csi6 os center 4 db söund arts tüskét!! Nagyot változott a hangja a doboznak!!👍 Bocs, nem neked válasz laposember!!!!
-
Tarlóbetyár
tag
Sztereó bocsi!!!👍
-
Tarlóbetyár
tag
Na kérem , ma volt egy kis időm alkalmam tesztelni komolyabban a polk rti szériát a marantz 7009 el! Mind mozin mind, stereoban jól muzsikált a rendszer!! A polkoknak kell a kraft tény és való, na de a marantz tette a dolgát rendesen!!! Nekem bejött, mozin olyan dolgok kerültek elő amik eddig sehol nem voltak részletes, apró kis zörejek! A mélyek akkor jönnek amikor kell! Stereoban az én izlésvilágomat képviseli hangilag!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #130300 üzenetére
Megfogadom ,hétvégén kicsit tesztelgetem!! Meglátom mit tudok még kihozni belőle!
-
Tarlóbetyár
tag
Érdekes ez a vágási freki!! Nekem a marantz a polkokat a két frontot 40 re a centert és a hátsókat 60Hz-re a subot 120 -ra állította!!👌
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Vicarious1 #129820 üzenetére
Én is polk rti a7 et használok!! Most kapott a rendszer egy Marantz sr 7009 avrt!! Teljesen megvagyok elégedve a hangjával!! Szépen muzsikál a polkokkal mind mozin mind stereoban!👍👍 De persze izlések és pofonok!!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
MasterMark #129661 üzenetére
Mi a gondod vele? Az hogy a lejátszó alatta van?👍😊
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Lacielvtárs #129647 üzenetére
Köszönöm!!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #129567 üzenetére
Az lesz nagy valószínűséggel!! Köszi a segítséget!! Te mit ajánlasz nem zárkózom el a jó elől?!😊😊😊
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
bajnokpityu #129565 üzenetére
Értem én de próbàlni saját nappaliban lenne jó saját dobozokkal!!!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #129561 üzenetére
Köszi!!!
-
Tarlóbetyár
tag
Szerintetek Denon avrx 4200 vagy Onkyo tx rz900??? Melyik illene egy polk rti a7 szetthez?
-
Tarlóbetyár
tag
Illetve még egy onkyo tx rz 900 nál is előfordul hdmi probléma?
-
Tarlóbetyár
tag
Kérdés felétek a Polk psw 125-ön a freki potit hova tekerjem ?Van egy felirat a hátulján a maxnál angolul de nem igazán értelmeztem!
-
Tarlóbetyár
tag
Véleményekre lennék kíváncsi egy polk rti a 7 5.0 mit szólna egy Onkyo TX- Rz 900-hoz?
-
Tarlóbetyár
tag
Üdv!Erősítő lábai alá milyen kúpot ajánlotok?👌
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Lacielvtárs #129342 üzenetére
👍ez így van teljes mértékben!!!😊
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
BBéci #129337 üzenetére
A jobb front 50cm a bal 20! Másképp nem kivitelezhető!! A virág állvány marad mert azért van a családnak gyengébbik neme is! A másik ez nem moziszoba 😄👍! A centert meg fejre állítom és máris az arcomba nyomja amit kell! De köszönöm az észre vételeket! A tvt 170cm magasból fényképeztem!! Ülve pont szemmagasságban van!!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Lacielvtárs #129329 üzenetére
Köszönöm!
-
Tarlóbetyár
tag
Nos összeállt a kép ,hang😊👍 a polk rti a7 5.1 hang ügyileg nagyon durva én inkább mozira használom! Nekem bejön! 😀👍
-
Tarlóbetyár
tag
Hali! Kérdésem lenne felétek, megjött az új polk rti a7 5.1 szett, kérdésem a háttérsugárzókat milyen magasan célszerű elhelyezni?? Most az állvány 94cm magas!! Ezen az rti a3 elég magasnak tűnik nekem!! Köszi👍👍
-
Tarlóbetyár
tag
Sziasztok! Van Damme Blue szériás kábelről valakinek véleménye tapasztalat??
-
Tarlóbetyár
tag
Üdv! Van valakinek tapasztalata van damme blue szériás kábelről?👍
-
Tarlóbetyár
tag
Üdv mindenki!
Kérdésem az lenne felétek, hogy egy Denon avrx 2000 hogy birkózik meg egy, Polk Audio rti a7 , csi6 center és rti a3 háttérrel!?
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Lacielvtárs #127231 üzenetére
Köszi mindenkinek! Első benyomásra brutális , és a mély hangok nagyon jó szólnak, pont annyi amennyi kell ,nekem bejön!!
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #126814 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!! Én is úgy gondoltam először meghallgatom egyel, ha nem találom elégnek akkor kap még egyet a rendszer!
-
Tarlóbetyár
tag
Üdv! Szerintetek egy 30 nm nappaliban ahol kb 25nm használok mozira, elég 1db Polk audio psw125 ? vagy kell a 2 belőle? Köszi üdv
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #126707 üzenetére
Köszönöm! 2 ben gondolkodom! Azért kérdeztem hogy a saját 3070 vagy polk!?
-
Tarlóbetyár
tag
Üdv ! Érdeklődni szeretnék hogy egy meglévő 5.0 hoz ami egy Q Acoustics 3050, szerintetek a saját 3070 es mélynyomót érdemes venni ,vagy a máski kiszemelt a polk psw 125! 30nm be használom! Érdemes 2 elhelyezni belőle?
-
Tarlóbetyár
tag
Üdv! Kérdésem lenne felétek y-rca val eloszthatom a második subhoz a jelet? Mert az avr en csak egy sub kimenet van!
Köszi
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Nemir Ombe #124984 üzenetére
Mint írtam, úgy néz ki gariban megcsinálják , remélem így is lesz! Remélem ha elkészül utána nem lesz vele gond! Azért köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest