- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andronic
csendes tag
válasz
carpediem007 #134789 üzenetére
Az enyém is hangosan búgott. Cseréltettem. A jelenlegivel nincs problémám.
-
andronic
csendes tag
válasz
andronic #130864 üzenetére
Nos. 5 perce kötöttem be a csere T-12-t. Ez nem csak a boltban, de nálam is búgásmentes. Ezúton is köszönöm a nagyon korrekt, hozzáértő és megértő hozzáállást Miklós részéről. Az okokhoz képest kellemes fél órát töltöttem el Zuglóban, ami a tegnapi este fényében nagy szó.
-
-
andronic
csendes tag
válasz
andronic #130857 üzenetére
A többi aljzatnál is megvan az enyhe alapzaj és a tápzaj, elosztóval és anélkül is. Utóbbi olyan lehet, mint a plazmák enyhe cicergése. Még azt vettem észre, ha a hátsó erősítő panelhez hozzáérek, felerősödik a búgás. Ez lehet földhurok vagy inkább műszaki jellegű a probléma? Mindenesetre egyelőre nem örülök....
-
andronic
csendes tag
Alakul a T-12. Már 5 óra járatás után is "közel" vállalható, legalábbis az eddigiekhez képest. De... áram alatt, pihenő állásban egy halk búgást hallok belőle. Ez normális?
-
andronic
csendes tag
válasz
Nemir Ombe #130806 üzenetére
és (#130808) Dorian
Köszönöm a megerősítéseket. Ugyanígy gondoltam. Szerencsére jön a tél, a plazma mellett a T-12 is fűthet.
-
andronic
csendes tag
válasz
Dorian #130667 üzenetére
Meghozták a T-12-t ma délután. Annyi időm volt, hogy összeraktam és kipróbáltam egy 3 perces, általam jól ismert filmrészlettel. Frissen, ropogósan valóban tragikus, amit művel. Annyira nincs hangja, hogy azt hittem, nem is működik. Szerencsére valami hasonlóra készültem.
Érdemes ilyen állapotban bemérni a rendszert (még az előző, teljesen lecserélt 5.1-hez kalibrált beállítások vannak az erősítőben), vagy várjak ezzel a 30-40 órás bejáratás végéig?
-
andronic
csendes tag
válasz
Dorian #130661 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget, nagy valószínűséggel élni fogok vele. Nincs egy órája, hogy megrendeltem a T-12-t, talán valamikor jövő hét elején érkezik. Utána valamennyire még bejáratni is kellene. Ezt követően gondolom logikusnak a kábelpróbát. Addig is egy Lorad-ot még beszerzek, van eladó az aprón. Így már egy hármas összehallgatást - akár vaktesztként is - végre tudok hajtani néhány hét múlva.
-
andronic
csendes tag
válasz
Dorian #130604 üzenetére
Köszönöm a tippet.A SÍN kábelről jókat olvastam korábban, többen talán Denon erősítőkhöz használtá(to)k. Ennél többet nem nagyon tudok róla (illetve azt igen, hogy vastag és nehezen hajtogatható), Fogalmam sincs milyen módon lehet beszerezni.
A Supra Lorad, Aq NRG2, Isotek Premier vonal ami első gondolatként önállóan felmerült bennem. Jelentősen többet nem nagyon szeretnék ennél költeni. Persze, ha lehet használt áron.(#130605) liszi70: Sokszor dőlök be a placebo mágiának, de az utóbbi időben szeretek ésszel költeni. A tápkábelek különbözőségét az esetek többségében még meg is hallom.
-
andronic
csendes tag
Mivel itt sok Thunder T-12 tulajdonos van, talán kapok segítséget. A T-12 tápkábele megfelelő minőségű vagy javasolt azonnal cserélni?
-
andronic
csendes tag
Sziasztok!
Kérem a tisztelt hozzáértők véleményét arról, hogy egy Marantz SR 6006 és egy Dali Concept sub közé megfelelő-e egy Black Lab vagy Kácsa KCO sub kábel, vagy vegyek ezeknél jobbat (pl. Irish Red-et).
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged