-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
nadtom #141187 üzenetére
Már vártam mikor jön hasonló 5let.
Minek nekem egy ilyen hangfal egy legfeljebb középkategóriás AVT-hez? Ráadásul nem tudom hova tenni, míg a több 10k+ árú állványok megvásárlása nincs elég keret. Ja, és vegyek 500k-s erősítőt, hogy jól is szóljon?
Maradjunk a földön és a lehetőségek (realitások) talaján ha kérhetem, és annak megfelő dobozokat ajánljatok! Se pénzem se igényem (igen, meg lehet kövezni ha nem tetszik) ilyenekre. -
BBéci
legenda
válasz
nadtom #141185 üzenetére
Nagyjából ugyanezt akartam írni.
Nem ismerek olyan 200-250000 forintért újonnan kapható 5.0 hangdobozszettet, aminek a frontsugárzói sztereó zenén (számomra) elfogadhatóak lennének.
Az AVR-2400 nem igazi előrelépés, az árából valami 3-5 éves, kettővel magasabb kategóriásat vennék.
A BS 263 hozzám is jöhetne (igaz, csak háttérsugárzónak), de a meghajtásához legalább 500000 forintos házimozi erősítőt választanék. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
nadtom #141131 üzenetére
Arra vonatkozik amiben "nem megy villany" ....
Küld el mindenképp, ártani nem árt .... pl. én is regisztráltam, de nem kaptam visszaigazoló mélt, rájukírtam és kedvesen válaszoltak, hogy minden rendben, attól függetlenül regisztrálták, hogy nem kaptam visszaigazolást, de aggógjak ....
-
-
válasz
nadtom #141084 üzenetére
A német elac oldalon azt írja, regisztrálni kell a gyártói garihoz a vásárlástól számított 3 hónapon belül.
IV. Voraussetzung für die Geltendmachung von Garantieansprüchen ist, dass sich der Käufer innerhalb von drei Monaten ab Kaufdatum des jeweiligen ELAC-Produktes registrieren lässt.
-
alphamooncam
őstag
válasz
nadtom #140897 üzenetére
A számunkra érdekes frekvenciák nyomásmaximumainak megkeresésére a szobában - oda ahova az elnyeletőt elhelyezni szükséges - legpontosabban mérőmikrofonnal célszerű megkeresni pl. REW RTA módban, de annak sem kell kétségbe esnie, akinek nincs ilyen, hozzávetőleges megmutatja nekünk 3D-ben:
a fenti két webes alkalmazás.
Megjegyzem, hogy az, hogy mit és mennyit tegyünk oda, az már ipari titok, legalábbis én nem igazán találtam pontos leírást. Ha vki ilyenre bukanna kérem jelezze - kb ez miatt vagyok kénytelen kísérletezni.
És még valami a subok nálam nyomásminimumok helyén vannak, de kinek mi tetszik.
-
alphamooncam
őstag
válasz
nadtom #140889 üzenetére
Csak hogy érthetőbb legyen...
Oszlopok jelzése: 100, 010, és 001 a három alap módus. Sorrendben hosszúság, szélesség, magasság.
Minden oszlopban lefelé haladva a legfelső, alapmódus soron következő harmonikusának frekvenciáját lehet látni egytől kilencig.
Mindez annyit jelen, hogyha az alapmódust "kilőjük" a harmónikusait is "kilőjük".
Nincs más dolgunk, mint az alapmódust rendezni, és oktávokkal feljebb is helyreáll a rend.
Aztán jöhet a felsőbb frekvenciák rendbetétele, bár azt gondolnám, hogy ekkorra már nem lesz szükség elnyeletésre, inkább csak "diffúzálásra". Ennyit az elméletről...
-
tom_77
tag
válasz
nadtom #140174 üzenetére
Koszi szepen az infot.
Haat az altalam korabban belinkelt hangszoro nekem sem tunik a legprofessionalebbnekfoleg nem tudom hogy Atmos célra megfelelne-e. Igazság szerint azt sem tudom hogy egy Atmos hangsugárzo miben kell hogy mást tudjon mint egy "normál" hangszoro. Nem volt szerencsém még Atmos-t hallani, ezért nem is tudom hogy egy mai Atmosos film alatt pl mennyit szolal meg egy plafon hangszoro. Elég sok mindent nem tudok az Atmosrol
ezért is vagyok itt.
Viszont ez a gipszkarton doboz ez nem rossz ötlet. Simán csak gipszkartonbol csináltál egy dobozt és kész?Kb mekkorát? Vagy készen lehet ilyet venni? Bocs, de ebben sem vagyok járatos, szoval minden info érdekelne errõl.
-
tom_77
tag
válasz
nadtom #140163 üzenetére
Jelenleg egy Denon AVR-X6300H erositom van, JBL Studio 270 fronttal, 225C centerrel es egyelore valami tok mas surround hangfalakkal 7.1-ben. Nem akarok en koncert minoseget, foleg hogy csak mozizasra hasznalom. Arra egyelore igy 7.1-ben jol szol, legalabbis nekem megfelelo, de most szeretnek a plafonra is rakni hangszorokat. Ugy gondolom (es ezt is olvastam) hogy jobb a kozvetlenul plafonra szerelt hangszoro, mint a falra "lõni" a hangot ami majd jól visszaverõdik es...., de lehet tevedek. Sajnos a plafondba epitheto hangszoro kivitelezhetetlen nalam, igy azon gondolkodom hogy valami olyan hangszorok lennének jok, amik Atmosra megfeleloek (gondolom nem muszaj olyan amire ra van irva hogy ez aztan Atmos certified) es valamilyen fali tartoval a plafonra is fel tudnam szerelni (lelógatni). Gondolom már más is agyalt ilyen megoldáson (?)
-
mettek
addikt
válasz
nadtom #140163 üzenetére
Tom_77: Szerény véleményem szerint így sok sok 100ezer mozira költése után még egy komolyabb rendszerre is teljesen felesleges költeni HA nincs rendes akusztika biztositva mert a rendszer a felét fogja kb nyujtani a tudásának, akkor meg minek. Elég egy HKTS bögreszett.
Nyilván ez keveseknél adott ahogy nálam is pocsék az akusztika de nem is koltok plusz hangsugárzókra. Azzal csak még nagyobb lesz a hangbéli káosz.Ha teheted tedd rendbe kicsit akusztikailag a szobát. Ha nem lehet akkor sztem elég az 5.1, 7.1.
-
csuszi
aktív tag
válasz
nadtom #139895 üzenetére
Quetz, nadtom mindkettotoknek koszonom a valaszt.
20nm szoba.
Quetz, nem 2070 et adnak hozza, hanem Q Acoustics 3070S-t
ertem az okolszabalyt, olvastam a kezdo hozzaszolasban, de akkor tudtam volna venni az erositot kb 1000 funtert es a hangfalakat 2ert. azota ez a lehetosefg elszallt
akkor mi a velemeny errol?
Q Acoustics Concept 40 5.1 Speaker Package
plusz
Denon AVR-X6300Herrol azt irtak, hogy a zeneben se rossz.
koszontem
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nadtom #139989 üzenetére
.... ez igy van, de ami eq-val (és egyebekkel) javítható, azt nem kell/nem érdemes "harveresen" kezelni, csak a maradékot, több pénz marad(hat) a jobb technikára .... mellesleg manuálisan (akár lényegesen) tovább javítható a helyzet, ha valakinek van kedve "szöszölni" vele, de általában elég jól eltalálja magától is ....
-
rootmin
tag
válasz
nadtom #139638 üzenetére
Köszi! Ezt ismerem, sőt, tervezek venni is egy sajátot. Csak érdeklődtem ki mivel méricskél.
Aki nem dolgozik olyan helyen, hogy céges drága műszert kölcsönözzön, az szerintem ritkán mér több száz rugós NTI mikrofonnal + külső hangkártyával.
Házimozis szinten maradva, úgy sejtem nem is lenne túl sok gyakorlati előnye a UMIK-nál komolyabb műszernek. Maga a mérési metódus, illetve a beavatkozás módja lényegesebb.
(mondjuk impulzusválasz mérésénél valszeg nem lenne rosszabb a 44K-nál sűrűbb mintavétel, de még nem volt alkalmam a gyakorlatban ennek hátrányát kipróbálni)
-
Mizurichi
tag
válasz
nadtom #139657 üzenetére
Sajnos csak ez a két processzor lehetőség van. Próbáltam egy Arcam 888-at azzal csúnyán befaragtam. Számomra egyszerüen hallgathatatlan volt. Ezért tartok egy kicsit ezektől, mert nem olcsó mulatság egyik sem. Főleg a Mcintosh.
Hallgatott itt a fórumon már valaki Mcintosh elektronikát? -
python1
veterán
válasz
nadtom #139638 üzenetére
Szerintem ez otthoni célokra megfelelő.
Igazából engem kérdezett,de jelenleg nincs mikrofonom,még érdeklődő fázisában vagyok a témának,de hamarosan beruházok én is valami mérő alkalmatosságba.
Az igazat megvallva a mozim végleges helye sincs meg,remélhetőleg 1-2 év és elnyeri a végső állapotát,viszont addig a technikát sikerül begyűjtenem. -
hm15
senior tag
válasz
nadtom #136724 üzenetére
És ezáltal kapunk 2 egyenletet.
300.000 forintos HDMI kábel, VGA Kodival, ahol a videókártya nem csinál semmit.
Ellenben
10.000 forintos HDMI kábel, integrált VGA+madVR Bodor táp PC-vel, ahol a videó már számol is.Gyanítom a másodiknak messze jobb képe és hangja van. Az elsőt így még kiszolgálni is értelmetlen.
Én most az új alacsony fogyasztású HEVC HDMI 2.0b kártyákkal megpróbálom ötvözni a kettőt, aztán meglátjuk mi sül ki. Nem túl nagy a vászon, remélem meglátszik majd miben több szimpla hardveres gyorsításnál.
-
Pazolini
senior tag
-
Pazolini
senior tag
válasz
nadtom #136325 üzenetére
Távol legyen, hogy a "pénztárcádban turkáljak"...
Csak a magam esetét írom le. Egy Canton Ref7 párost vettem előre, nagy elégedettséggel használtam, sztereó végfokkal hajtottam. Hiányérzetem éppen nem volt, de mivel épp egy "kihagyhatatlan" lehetőség jött szembe egy 2,2M értékű Ref3 páros személyében, amihez negyed áron jutottam és mivel úgyis előbb-utóbb a bele kellett volna nyúlni az 5.0-ba: "hsz-családon" belül maradás igénye miatt; egy szó mint száz, családi kölcsönökkel ugyan, de belevágtam, s nagyon nem bántam meg. Aki csak eljött hallgatózni, eddig úgy távozott, hogy a jól ismertnek vélt számok helyett megismerkedett egy-egy egészen "új" felvétellel, s hálás volt érte.
Az addigi frontok side-ba kerültek, most teljes a "családi harmónia" a mozi és a multich. zene tekintetében.
7.0.4-gyel mozizok (persze, csak ha natív fájl, akkor használom a magasakat), s most mondogatom csak magamnak, hogy ácsi(!) úgy nyolc-tíz évre.Vagyis ne vesd el eleve a rendszerfejlesztés gondolatát! A cserebere meg amúgy is egy állandó lehetőség előtted.
-
python1
veterán
válasz
nadtom #135775 üzenetére
Gyere át ide,de érdemes előtte kicsit olvasgati a topikot.
De ez inkább mozira a képminőségre van kihegyezve. -
Pazolini
senior tag
válasz
nadtom #135754 üzenetére
Szép! A tápegység különösen!
Lehet, hogy a kép még egy köztes állapotot mutat, de engedd meg, hogy ez alapján, meg az AVX-en olvasottak alapján kérdezzek!Ez egy audio PC, nem HTPC, ha minden igaz.
Nem kell, hogy bika legyen, mégis egy i7 proci van benne, ha jól olvasom, de minek?! Intel i3 is bőven oké, s a fogyasztása a fele lenne. Vagy vissza van butítva BIOS-ban?Állítólag (AVX-en olvasom, s még képek is voltak róla...) teljesen passzív kiépítésű. Erre nálad ott van legalább 2 venti.
Ezek 0-12V, illetve 5-12V között állíthatók?
A 4 terás WD-nek lesz hangja a maga 3 tányérjával, seekhangjával, fejpakolásával. Plusz számolhatsz egy kis melegedéssel: kb. 50-60 fokra:s rá van ültetve (jól látom?
) az SSD?
Amúgy meg 240gb SSD mellé minek egy 4 tb-s vinyó?
Állandó zajforrás. (Nálam legalább ki-bekapcsolhatók a merevlemezek.)
Video- audioegység alaplapi, nyilván, de hol van a Bodor-féle kártya? Külső tápon?
Mit tud az az USB kártya? Hova lesz az téve? Bele a házba? (Korábbi képeken mintha slotba tolva láttam volna...) Nincs róla képed? Meg a házról esetleg? (Melyik Silverstone ház ez?)Bocs a sok kérdésért, s ha nagyon OFF, átugorhatunk a mélyvízbe... (Ott hiába kerestem posztot tőled.)
-
Tonyka 2
tag
válasz
nadtom #135754 üzenetére
Ohh a kolléga elég ingatag, majd ha 6 hónap múlva is ezt mondja, akkor lehet bizakodni. Ő olyan, mint a gyerek mikor beszabadul éjszakára a cukrászdába. Mindent összeeszik, és már maga sem tudja milyen volt az előző kettő íze. 2 éve még 120e. szánt a házimozira összesen.
-
python1
veterán
válasz
nadtom #135751 üzenetére
Zenére mindenképp kell upgradelned a rendszeren,bodor lehet megfelelő lépés.
Mozira biztosan,számomra csak a Yamaha lógott ki a sorból,nem mintha a mostani technikájukat hallottam volna,régiek számomra elég gyengécskék voltak.Szívesen oda tudnám adni tesztelni a nagy Bodor végfok/előerősítő kombót,igaz,hogy 50kg és kell hozzá combos hálózat is.
-
python1
veterán
válasz
nadtom #135745 üzenetére
Na,ezt a felállást nem találtam volna ki.
De ha neked bejön,márpedig biztosan sok örömet okoz,akkor használd és ne is keresgélj.Kíváncsi leszek majd a "nagy"rendszerhez képest,ha egyszer be tudom fejezni,mennyivel marad majd el.
De egyelőre nekem mozira itthon jobb hang még nem volt,pedig rengeteg avr megfordult nálam ebből következik az is,hogy az avr-ek világa már kevés a számomra. -
python1
veterán
válasz
nadtom #135743 üzenetére
Tartozom a típusokkal,nem igazán végfok 2db NAD T754-ről van szó,viszont ami szinte egyedülálló ebben a kategóriában,hogy üzemel mint végfok(jumper).
Először egyet vettem,hogy nekem tetszik-e a hangja,azóta 2 tolja a wattokat.Szerintem célt tévesztett az erősítő mikor avr-nek indult,kiváló végfokai alkalmassá teszik csak végfok használatára.
Ennyi a történet,jelenleg pioneer LX60-as a processzor előtte,de lehet még tesztelem denon 4308-al is,bár az másik rendszerben fog dolgozni.Arra a Bodor DAC-ra kíváncsi lennék,hogy mit tud.
Van itthon a legnagyobb Bodor végfok/előerősítő kombó,egyszerűen fogalmazvaf@szana.Szerintem nem kell keresgélned egy darabig,hogy jobb végfok hangot kapj.Viszont arra kíváncsi lennék,hogy mit használsz előtte mint processzor?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
nadtom #135675 üzenetére
A 3D se (lett volna) zsákutca, ha otthon nem mindenki 40"-on 3-4m-ről várta volna a "3D-s csodát" .... az Atmos-szal sincs semmi baj, csak megfelelő minőségben, elrendezésben és beállítással kell használni .... igaz nativ Atmos filmekkel még(!?) nincs elárasztva a piac, de ami van az tényleg jó, a többihez meg addig lehet használni a DS-t meg a N:X-et....
-
Gabesz26
senior tag
válasz
nadtom #135669 üzenetére
Autóban sem jutna eszembe újat venni, ettől függetlenül nem fog bedőlni a használtautó piac
. De be kell vallanom az új cuccokat sem vetem el, ha kifutó áron meg tudom venni, viszont új listaárat nem fizetnék semmiért (a mostani cuccaimat a listaár töredékéért vettem, nem kevés pénzt spórolva magamnak, és összemérhetetlenül jobb hangot kapva, mintha ugyanezért a pénzért új cuccokat veszek).
A hozzászólásom lényege nem is ez volt, ha már megvette a fórumtárs azt az erősítőt, nem kell egyből leszarozni, eladásra biztatni, és nem is kell a saját értékrendünk szerint pálcát törni felette. A lényeg az, h neki tetsszen, és ő elégedett legyen vele, ha később esetleg hiányérzete lesz, akkor viszont már célszerű a használt piacon is szétnézni.
(#135664) VGYke: mennyit szánnál az 5.1-re? 5.0-ra szerintem egy Dali Concept szett már jó lenne. A .1 pedig összegtől függ, de pl. Proson R12 , vagy ha nem zavarnak az esztétikai problémák alkuval ez a BK
-
arcitec
addikt
válasz
nadtom #135670 üzenetére
Azt azért ne hagyd ki, hogy ott van még a DTS Neural:X mellett a DD Dolby Surround mód is ...
Részben igaz, de ha van jól kevert Atmos, akkor azért van értelme sőt, az "ál" módok is tudnak jól működni ..
Én mindenesetre nem csüggedtem e téren.
. U.I : Azt is figyelembe véve, hogy sokszor(vagy inkáb) a "sima" 5.1 sem az igazi..
-
BBéci
legenda
válasz
nadtom #134655 üzenetére
Nézőpont kérdése. Ha a korábbi kábel többet vett el, többet rontott, mint az új, akkor valójában a hanghoz nem tesz hozzá semmit.
Ha a 1/2 colos locsolótömlő helyére 3/4 colost teszel, a vízsugár erősebb lesz, hamarabb megtelik a vödör, de a cső nem tesz hozzá semmit, csak többet enged át. -
Joshi
titán
válasz
nadtom #133887 üzenetére
Ez ok, de ha visszaolvasol akkor az én feltételem az, hogy ha nem tetszik akkor 14 napon belül visszaküldöm. Egy külföldi webshopnál ez mennyire macera? Ja és mennyibe fáj az esetleges vissza posta?
Viszont szívesen vennék olyan ajánlott zárt rendszerű subot, ami itthon is beszerezhető BBéci ajánlásán túl.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
nadtom #133014 üzenetére
gratula és utólag is boldog karácsonyt
találóan fogalmaztad meg a mély csere hangzásbeli élményt, én is ezt éreztem anno amikor beüzemeltem a Cantont
egy jó mély nyomó, nagyot tud dobni a rendszeren és egy silány mély nyomó, ugyan ennyire el is tudja rontanigratula a fejlesztéshez...
-
BBéci
legenda
válasz
nadtom #132080 üzenetére
A SUB 2070 éppenséggel használható zenére, de 249.3 mellé brutálisan felesleges lenne. Azok már úgyis kissé nagyok 22 négyzetméterre. Az én nappalim is akkora, volt nálam 249 BE, nyüstöltem pár hétig. Akkora szobába még egy db 2070 is kicsit túlzás, kettő pedig teljesen eszement ötlet. Ha mindenáron kettőt akarsz, akkor a 2050 jó lehet. Vagy két darab Sunfire XTEQ 12.
Nem tudom eldönteni, melyik a nyerő, egy biztos, az ELAC hangosabbnak tűnt, mint az SB13-Ultra. Óriási előny a mobil eszközös kalibráció, nem hittem benne, ismerve a telefonok erre alkalmatlan mikrofonját, de működik.
-
tomic
addikt
válasz
nadtom #131243 üzenetére
Miért is néztem be?
Honnan tudod,hogy én mennyiért tudok használt,vagy új Elacot?
Vannak sokkal jobb források is mint az online vásárlás.Ezek ugyan úgy legálisak,garancia él,és még számlát is kapsz.
De nem ezen van,volt a hangsúly szerintem.
Te neked megérte az Elac-hoz a bemondásra vásárolt D7 kábel,amit még olcsóbban is vettél mint az listaár akkor használd,és élvezd!!!Én örülök neki a legjobban,hogy ilyen szerencsés vagy.Amúgy megértem az eszmefuttatásod a vásárlással kapcsolatosan.liszi70 Hogy ki mit ajánl az a maga dolga. És az is,hogy ki mit vesz meg ezekből.
A listaár ajánlás max addig fenntartható szerintem,ameddig az utolsó darabjáig a rendszerünknek egyszerre,vadi újonnan vesszük meg. De itt is jelen vannak a különféle ársávok,kategóriák.Szerintem.
Mihelyt az egyik komponensünk használt beszerzésből való borul a buli. Lásd a mostani példát.
Egyvalamit kifelejtettünk még,hogy ott van az emberi fül is! -
tomic
addikt
válasz
nadtom #131205 üzenetére
Értem én,hogy nagy az öröm,meg az újdonság ereje is erősen dübörög még,de kérdem én. Miért nem toltad bele a csiliós kábeled árát inkább a hangfalszettedbe mikor azokat vetted? Szerintem,ha kicsit szét néztél volna egy osztállyal nagyobb Elac szetted lehetne abból a pénzből.
Lehet nekem fura,de egy kb. 350-400e hangfalszetthez minek kell egy kb. 250e hangfalkábelt venni? Lehet kicsit hasonlítok egy itteni fórumtárshoz már,de szerintem ez nagyon nem az a kategória amihez ne lehetett volna sokkal olcsóbban kábelt szerezni.Főleg úgy,hogy ezen a szinten tapasztalatom szerint az Elac nem háklis a kábelekre.
Persze te tudod,és a te pénzed is csak érdekes volt látni az arányokat. Ráadásul bemondásra ennyiért kábelt venni,hát nem tudom....bátor voltál az biztos. -
access_denied
senior tag
-
brembo
aktív tag
válasz
nadtom #130576 üzenetére
Teljesen hagyományos dugóval szerelt, Kácsa HDMI kábelt húznék be, de a 65-ös villanydoboz sajnos nekem nem mond semmit, azt hogyan kell elképzelni? Éles kanyarokat amúgy nem terveztem be, de ahogy néztem, egy átlagos HDMI csatlakozó 4 cm hosszú, 1,5 cm széles, ehhez én is azt gondolom, az általad említett 25-ös cső elegendő lehet (bár első blikkre legalább 30-ast gondoltam volna).
-
Csabroncka
addikt
válasz
nadtom #130534 üzenetére
A távirányító alatti rekesz remélhetőleg sör hűtőt rejt
, szép ez a garnitúra nagyon, és ha csak feleennyire kényelmes, mint amennyire kinéz akkor unalmas filmeket nem lehet vetíteni
.
A kábelmenedzsmentet hogy oldottad meg? Gégecsöves vagy védőcsöves megoldást alkalmaztál a falakban?
Szuper lett és a színválasztás is tetszik!
-
Patice
nagyúr
válasz
nadtom #130524 üzenetére
Ez elég nagy lépés lett! Gratulálok a fejlesztéshez!
Szerintem ide pár elnyelő panel kell majd csak és akkor az akusztika is rendeződhet, de majd a mérés megmutatja, hogy kell-e.
De már az eddigiek is például szolgálhatnak másoknak, hogy hogyan kell ezt csinálni.
Elismerésem.
Szerk.:
(#130529) Shovalije:
Nekem úgy hangzik, mintha valami hozzáérne a membránhoz, de csak kicsit, vagy valami kilazult, elengedett volna.
-
rappit4
őstag
válasz
nadtom #130413 üzenetére
Én csináltattam kemény farostból elég vastag polcokat, illetve keményebb fából vettem egy hosszú lábat amit majd feldarabolok kellő mennyiségre az aljára a lábrészhez pedig hangszóró tüskéket csavarok. Ez kb meg volt 60ezer ftból és akkorát csinálsz amekkora kell és nem kell hozzá nagy asztalos munka, hogy összerakd. A napokban tolok fel képet hogy milyen is lett.
-
dunkel
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest