- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
valaki döntsön helyettem: Klipsch R-12SW vagy Klipsch R-10SW
Játék/Film/Zene (az ár minimálisan mérvadó) -
zsozsi 78
tag
Sziasztok!!
Lehet nem itt kéne feltennem a kérdést de nem találtam topicot rá.
Egy samuUE46Es6100-tv m van ehez szeretnék kb 80-100ezerig valami hengrendszert venni. 2.1,5.1 várom ötleteiteket ,film és zenére használnám.
köszönöm
-
zozy84
senior tag
válasz
Norbi 72 #104183 üzenetére
Norbi. Meg van a Med600.
Hirtelen újra jó a hang, sőt. Ettől függetlenül még mindig azt írja ki az erősítő, hogy pl BD\DVD és nem azt hogy pl DTS. Viszont ha megnyomom a Listening mode-nál a Movie\tv gombot akkor rögtön azt írja ki amilyen jelet kap. Tehát, hogy Dolby vagy DTS.
Tehát boldog vagyok. -
Gabesz26
senior tag
-
válasz
Norbi 72 #104180 üzenetére
"Azt nem nagyon értem,egy moziszobában miért akarsz hifizni? Akusztika ide,vagy oda.."
Pont, hogy nem akusztika ide-vagy oda, mert az lenne a lényeg ahogy írtam is, hogy az akusztika legyen jobb, mint a jelenlegi. Vetítőt (természetesen kompromisszumokkal) a nappaliba is tudnék telepíteni, de ha már van dedikált szoba, akkor az is oda gondoltam, de lehet, hogy ez hülyeség.
(#104184) dunkel "Jó akusztikához (kis szobában) mindenképp kell az akusztikai kezelés. Ennek mértéke meg kb. mindegy, ha dedikált a szoba, nem?"
Ja, ja, az végül is mindegy, az is mindegy, hogy néz ki, egyedül az ára nem mindegy.
"Én szakember segítségét kérném legalább tanácsadás szintjén"
Pont azt teszem, vannak itt szakértők.
Nekem nem attól szakértő valaki, hogy pénzt kér érte.
"Na persze ne a 60-as goldot szánd ide."
Hát igen. Itt látszik dugába dőlni a terv, mert pont a hangzás lenne fontosabb.
-
BÜDÖSLÁB
tag
Sziasztok!
Valaki el tudná nekem mondani, hogy mi az a előfok, végfok, csöves, integrált erősitő? Mi a különbség közöttük?
-
mandju
senior tag
válasz
Dorian #104177 üzenetére
Én is most építkezem, 2 szintes mediterrán típusú családi ház és nálunk is 260 a belmagasság és egyáltalán nem nyomasztó... sőt...
a napplai 60 m2, ott eltolt födémszerkezet van, úgyhogy ott 2,85 a belvilág...
szerintem a nagy alapterület és az alacsony belmagasság kombinációja az, ami összenyomja a teret... -
dunkel
őstag
válasz
liszi70 #104176 üzenetére
Jó akusztikához (kis szobában) mindenképp kell az akusztikai kezelés. Ennek mértéke meg kb. mindegy, ha dedikált a szoba, nem?
A hallgatási pontod kb. 3 méternél lehet, ehhez egy 2m-es vászon lehet ideális és akkor nincsenek csutkára a falra tolva a dobozok sem. Na persze ne a 60-as goldot szánd ide.
Én szakember segítségét kérném legalább tanácsadás szintjén, aki már csinált ilyet vagy hasonlót és nekikezdenék. -
Norbi 72
veterán
-
z123456789
addikt
válasz
liszi70 #104176 üzenetére
Nyomjad neki Liszi!
Én 470x280-as szobában nyomom, 260-as belmagassággal. A vászonon (92") van 50 cm kifutó. Ha a te 240-es belmagasságodat nézzük, majdnem ugyan ott vagyunk. 260-ról nézzük a vásznat kb. Viszont nálam csak 2-es fotel van, ellenben van 2 könyvespolc + 1 gardrób. Na jó, meg én 3.1-ben utazom. (Szekrények miatt nem tudok hátra zörgőket elhelyezni.)
Valami ilyesmi modell alapján élvezkedem.
A vászon illetve a fotel van a hosszú oldalon elhelyezve (csak mert a kép torzít)
-
Dorian
félisten
válasz
lemmy9 #104174 üzenetére
Én nem vagyok magas, kis helyen elférek, nekem mindegy
(#104175) Gabesz26 :
Nem jól tudod, simán lehet kevesebb is, mondjuk akár 240. (190 felett számít hasznos alapterületnek) Korábbi cégemnél a több ezer új építésű lakás bm-a egységesen 260 volt, az már egy élhető, kényelmes magasság. -
Köszönöm a véleményeket. Kettő probléma van, a helyiség szélessége (keskenysége) (290) és a magassága (alacsonysága) (240). Pityu és más szerint is, a magasság miatt nehéz eset, és rengeteg csillapító elemet igényel. A másik problémám, a vászon szélessége miatt teljesen sarokba kerülő frontok.
Célom az lenne, hogy a nappalimban lévő, gyakorlatilag már javíthatatlan akusztikai környezettől jelentősen jobbat hozzak létre, + vetítő. Az alagsorban van ez a helyiség, hónapok óta motoszkál az agyamban, de nem lesz egyszerű, már látom. És ha nincs (számomra elérhető áron) lehetőség arra, hogy jobb akusztikai környezetet tudjak csinálni mint a jelenlegi lakótéren, akkor nem érdemes belefogni. És mindenképpen kettős funkció kellene, mozi és zeneszoba, önmagában mozival nem sokat érek, elvileg vetítő mehet a nappaliba is. Lehet, hogy csinálok majd egy pontos alaprajzot, bár ennél egyszerűbb és könnyebben elképzelhető helyiség nem létezik az univerzumban. -
Gabesz26
senior tag
válasz
Tamoo #104164 üzenetére
Az tegnap azért lemaradt, hogy én valószínű belevágnék, ha lenne egy ilyen helyiségem, amit erre a célra át tudnék alakítani
Egyébként megtaláltam, és hiVOX-nak lett a kérdése feltéve [link]
(#104172) devil-k: ha jól tudom lakóhelyiségekben a szabvány szerint a belmagasságnak min. 2,7 m-nek kell lennie (az új építésű lakásokban szinte kivétel nélkül pont ennyi /ott spórolunk, ahol tudunk/...)
-
lemmy9
őstag
válasz
Csabroncka #104171 üzenetére
Nem tudom mit írtál, de akkor módosítom, engem is nagyon nyomaszt, ha bárhová megyek és a plafon a fejem búbjánál van. Nem véletlen, hogy kell egy minimális belmagasság a jó közérzet miatt.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #104171 üzenetére
Muterom panelben lakik és ott nagyobb valamennyivel a belmagasság, mint nálunk (2,7 méter).
-
Csabroncka
addikt
-
Csabroncka
addikt
válasz
liszi70 #104138 üzenetére
A moziszoba, ha helyileg és anyagilag meg van rá a lehetőséged, van benned elég elhivatottság felé, akkor simán működhet.
A zene hallgatást én nem tudom elképzelni egy moziszobában, én ahhoz először egy fain fotelt vennék.
Szerintem azért elég rögös út, és nem biztos hogy a befektetett energia és pénzzel egyenértékű lesz az eredmény - de ha belevágsz megemelem a kalapom és minden elismerésem hozzá!
Mellékes megjegyzés hozzá, hogy előtte én az országban lévő "összes" magán épített mozit megnézném előtte, referenciaszintnek, ötletnek, és tudod a - na ilyet biztosan nem kategóriának....
Avatar: egyebet nem tudok mondani
-
demars
addikt
válasz
Oldfighter #104131 üzenetére
Jelenleg (remélem nem sokáig, mert szeretném hamarosan átkábelezni az egész cuccot) a TV a forrás!!! Tudom... elég gagyi megoldás...
Tehát TV-ről nézek filmet, pendrive-ról olvassa be, illetve a TV-t kötöm össze a notival HDMI kábellel (displayport-hdmi átalakítóval), nagy sebességű hdmi kábellel.
A TV-t egy optikai kábellel kötöttem össze az erősítővel és a kimenetet a TV menüben átállítottam optikaira, így csak arra ad ki hangot (jelet)!
Az a legnagyobb gond (ezt tudom és el is ismerem), hogy nagyon nem értek ehhez... a hangsávokat nem ismerem... most ismerkedek velük.
Az erősítőm sem egy mai darab, de ezen is millió beállítási lehetőség van...
Sajnos nagyon sok anyagom gyenge minőségben van meg, próbálom felvenni a versenyt, hogy élvezhető minőségben tudjak filmet nézni, zenét hallgatni...
A használatit át fogom nyálazni ... ismét! De munka miatt sajnos csak 7 végén jut erre időm ( most értem haza éjszakás műszakból) -
dunkel
őstag
válasz
devil-k #104163 üzenetére
Úgy értette, (nem tudom miért én magyarázom helyette
) Tibidzsínél volt fölösleges a rolós vászon, jobban járt volna a fix keretessel.
-
BÜDÖSLÁB
tag
válasz
whatnot #104154 üzenetére
Szóval ez is a szerencsén múlik. Én mindenesetre a használt piacon gondolkodom. A tanácsokat megfogadom, jó hogy ilyen dolgokra is felhívjátok a figyelmet, hogy ha a gazdája hanyag akkor azt kerülni kell.Mondjuk biztos nézne az eladó, ha mondjuk egy 1.5 órás mixet végighallgatnék az erősítőjén
"csak hogy minden rendben van-e" alapon.
-
zozy84
senior tag
Ma megjött a Med600.
Érdekes módon rögtön 40es hangerőn úgy szólt mint elötte 50esen.
Jajj de vártam már. És még a pc sem búg alatta. -
Gabesz26
senior tag
válasz
Az AVX-en Tibidzsí is hasonló méretű helyiségbe épít moziszobát (talán még alacsonyabb is a belmagasság). Idáig nem néz ki rosszul.
Mielőtt belevágott, ha jól emlékszem megkérdezte valamelyik szakit (fapacit vagy Hivox-ot), aki az alacsony belmagasság miatt nem kimondottan ajánlotta neki.
-
whatnot
őstag
válasz
BÜDÖSLÁB #104135 üzenetére
A buktatókhoz sajnos tapasztalatból hozzá tudok szólni.
100%-ig sosem lehetsz biztos. (Kivéve talán a szervizekben vásárolt cuccoknál, arra jár(hat) garancia, Sekonnál is mondták, hogy lesz majd kapható náluk használt cucc, amire adnak garit.)Annyit tudsz tenni, hogy kipróbálod a készüléket. Eddigi tapasztalataim alapján és amit itt mondtak nekem:
- minden bemenetet és kimenetet kipróbálni, amit a jövőben használni fogsz (mindent kipróbálni nem biztos, hogy ésszerű keretek között lehet)
- minden hangfalkimenetet kipróbálni, HM erősítőnél egyszerre mindet, azt ne csináld, hogy mondjuk párosával próbálod ki (kvázi sztereóban), mert mi van, ha a 2 hangsugárzót még bírja az erősítő, viszont többel már kifekszik
- tartós teszt, azaz menjen egy fél órát vagy amennyit csak lehetSajnos simán lehet, hogy csak pár óra után jön ki a hiba. Én így szívtam meg a Pioneerrel, 50ezrem bánta.
És még hasznos tipp, amit itt mondtak: ha hiányzik a távirányítója, az gyanús, ill. ha volna mérőmikrofonja, de az is hiányzik, szintén gyanúra ad okot. Egy adott esetben eredeti árán több százezerbe kerülő készüléknél ha nem vigyáznak a tartozékokra, az sokat elárulhat a gazdájáról.
-
dio001
tag
válasz
sixer66 #104143 üzenetére
A szett: Denon 2310+JBL ES 80, 20, 25C. Inkább eljátszottam a gondolattal, hogy ki kellene próbálni mást. Sajnos tényleg nem lesz időm sokat mozizni idén, mert megyek vissza hajóra dolgozni. Persze az eladás/ újat venni is merész ötlet. Hiszen még ezt sem ismertem meg. Ahhoz a 180k-hoz hozzá teszel 20-at és el tudsz hozni egy olyan 5.0-t mint az enyém. Most éppen akcióban van.Meg láttam egy jó Marantz-ot AVX-en!
Mondjuk ha hangfalakat nem is cserélnék, de erősítőn gondolkodóba estem. :-) -
czombos
tag
Lenne egy Onkyo TX-NR636 házimozi erősítő amire 2db 4ohm Full Band Front, 2db 8ohm Back és 1db 8ohm center van kötve.
Az erősítő 4ohm-ra van állítva de külön-külön hangfalanként nem lehet állítani.
Jó így ez a beállítás? Lehet így baja a rendszernek? -
devil-k
nagyúr
válasz
Engem egy picit a belmagasság "aggaszt". Nálam 2.7 méter és erre azt mondom, hogy pont jó. A vetítő így is 0,7 méterre van belógatva. Esetleg ha 1 képet mutatnál nekünk, nem lenne rossz.
Ettől függetlenül nem elveszett az ötleted, de azért jó alaposan járd körbe, gondold át a témát.
-
Kroland25
tag
válasz
sixer66 #104139 üzenetére
Szívesen
Valószínű te hallgattad ebben a környezetben utoljára ezt a felállástAmint újra új helyen új Avr-el összeáll a rendszer,és van kedved Szívesen látlak
Ne aggódj a Heco szett miatt ezeknél már csak fentebb leszel azon a bizonyos létrán,csak Légy türelmes segítek neked amiben tudok,de itt sokan fognak mások is segíteni,én is ezért tartok itt ahol
de van még nekem is mit lépkednem azon a bizonyos létrán!!! Türelem..
-
sixer66
senior tag
válasz
dio001 #104142 üzenetére
Igen kábelt maradt, az se egy nagy eresztés Sinus Live 8 eres front/center, háttérnek meg QED 1,5-ös.
Igen 300 az karcsú, főleg hogy 140-150 körül néztem erősítőt és akkor 150 maradna 5.0-ra. Nagy jóindulattal 180K.
Neked milyen szetted van? Miért adnád el, ha most vettél hozzá sub-ot? -
dio001
tag
válasz
sixer66 #104141 üzenetére
Hella! Próbálj meg keresni akcióban 5.0-t (újat) és mellé egy használt erősítőt. Vannak amúgy jó akciók. Ejjj amúgy elgondolkodtam hogy eladom az enyémet, bár a 300k karcsú kicsit! De a szívem szakadna meg,bár most márc. közepétől úgy sem tudnám használni külföldi munka miatt.
Ui: Kábeleid megmaradtak?
-
sixer66
senior tag
Szívesen vennék még 300K-ig bezárólag ajánlatot erősítőre és 5.0-ás szettre mozi/zene egyaránt.
-
sixer66
senior tag
válasz
Kroland25 #104134 üzenetére
Szép estét Uram!
Köszönöm szépen a lehetőséget a hallgatózáshoz, nagy élmény volt. Az LX76 elég durván szólt a Focal szettel, engem lehengerelt, persze elkérik az árát is
Egy nagyon nagy tanulságot levontam az egészből és ezt is köszönöm...
Előbb ki kell tapogatni a rendszer gyenge pontjait és nem ész nélkül elherdálni aránylag jó szetteket, ami alatt azt értem, hogy a Heco Vitas 500-as 5.0 egészen máshogy szólt az én rendszeremen (Onkyo TX-SR608, alap kábelek), mint a tiéden ( Pio LX76 felsőbb kategóriás kábelekkel), de persze ez nem meglepő.
Belépő vs. felső közép kategória, ennyit számít. -
Szerintetek van értelme zene- és moziszoba kialakításának, egy 290x470 cm alapterületű, 240-es belmagasságú, ablaktalan helyiségben? (Ajtó az egyik rövid oldalon, radiátor az egyik hosszún.) 1 db. 3 személyes kanapé menne bele. Itt a fő kérdés a szélesség (illetve keskenység), ami 290 cm. Meg a belmagasság, hogy a 240 elég-e egyáltalán vetítésre? Mi a véleményetek, egy ekkora helyiségben érdemes megfelelő hangminőségű zene és moziszoba kialakításán gondolkozni, vagy ne terheljem vele amúgy is szélsőértéken teljesítő, leterhelt agysejtjeimet?
Köszi!
-
Oldfighter
senior tag
válasz
BÜDÖSLÁB #104135 üzenetére
Házimoziról itt találsz összefoglalót ( 1. Hsz ). Használt cuccoknál érdemes minden bemenetet kipróbálni amit használni fogsz, megnézni a csatlakozókat, hogy pl nincs e agyonkarcolva az egész ( volt pár durva kép hm erősítők HDMI csatlakozóiról ). Megfelelő hangsugárzókat meg hallgatás útján kell kiválasztani; pl időpontot kérsz bemutatótermekbe. A saját fülednek kell dönteni. Minden esetre olvasd el ennek a topicnak az Összefoglalóját.
-
BÜDÖSLÁB
tag
Oldfighter,whatnot Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Tudnátok nekem összefoglaló írást mutatni, ahol le van írva mit is kell nézni egy sztereóerősítő vételekor?
Mik lehetnek a használt cuccok buktatói? Megéri-e egyáltalán újonnan venni HM erősítőt?Illetve az, hogy egy sztereóerősítőhöz mik az ajánlott hangfalmárkák?
-
whatnot
őstag
válasz
BÜDÖSLÁB #104126 üzenetére
2W-os (azaz kettő Wattos) csöves gitárerősítő akkorát szól, hogy 15nm-en nem tekertem ki soha. Igaz, egy 30 centis 101,8dB érzékenységű hangszórót hajtott meg. De meg tudna hajtani kettőt is, add össze
(Sőt, láttam videót, ahol 4x12"-es nagy ládát szólaltattak meg vele.)
Amikor először megszólaltattam, az alsó szomszéd felkopogott, pedig téglaépítésű ház volt, nem panel. A hangláda alá kellett raknom egy hungarocellt, hogy letompítsam. -
Oldfighter
senior tag
válasz
BÜDÖSLÁB #104126 üzenetére
Egy átlagos lakószobába több mint elegendő az a 70 Watt, főleg ha azt vesszük, hogy a legtöbb ilyen adat még túlzó is. Ha pedig egy erősítő hatásfoka olyan ( jelen voltam egy csöves erősítő demonstrációján ) akkor a 10 Watt is be tudja tölteni a szobát. Sokkal mérvadóban a dB adatok.
-
nagyatt
tag
Sziasztok,
A napokban kiváltottam a Dell notebook-om egy synology115j NAS-ra.
Eddig a felállás így nézett ki :
-Dell(smb megosztás)->linksys router->Dune(hdmi)->DenonAVRMost így néz ki :
-Synology(smb megosztás)->linksys router->Dune(hdmi)->DenonAVRMiután bekonfiguráltam a nast és elkezdtem zenét hallgatni, felfigyeltem rá, hogy teljesen megváltozott a hangzása a rendszeremnek.Mivel azt hittem csak érzéki csalódás, elkezdtem ki AB-zni mi történik akkor ha a Dellről illetve ha a nas-ról megy az smb megosztás. A tapasztalatok alapján konzekvensen kijelenthető, hogy teljesen más világ a hangreprodukció a két esetben.
A dellnél, a hang kicsit tompább elmosottabb, a mély terjengősebb, a nasnál pedig minden sokkal tisztábban pontosabban szól, viszont egy kicsit a középtartomány hátrányára, szerintem.
A kérdésem az lenne, hogy másnak van-e hasonló tapasztalata, illetve mi lehet a technikai háttere ennek a jelenségnek?
-
dio001
tag
Anno mikor kitaláltam hogy nekem házimozi kell nem gondoltam hogy ilyen bonyolult és összetett...ma bekerült az utolsó láncszem is (sub). Sokan írták hogy mozizni sub nélkül nem "illik". Akkor mosolyogtam rajta, mondván 5.0 is nyújt olyan hatást ami kell. Persze igazatok volt. Sub-bal az igazi. Még be kell járatni, illeszteni, pakolgatni, de érzem jó társ lesz filmezés alatt. Kalibrálás után próbáltam egy hangfal check-et... a mélynyomónál remegett az egész szoba!!!
Most egy ideig csak hátradőlök és élvezem. 2,5 hónap alatt összeállt a rendszer. Köszönöm a rengeteg tanácsot, ötletet, jó szót. Ezután is élek a kérdések lehetőségével. Talán nyáron egy projektor-vászon ötlete is felmerülhet.
Üdv,
Dio
Ui: Külön köszönet illeti Devil-k fórumtársat aki időt és benzint nem kímélve jár(t) ki hozzám és segít(ett).
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
HK 255 erősítőhöz milyen 5.1-es hangfalszettet ajánlotok?
-
BÜDÖSLÁB
tag
Dorian
Azt hinném laikusan, hogy minél több wattra képes annál hangosabban illetve jobban szól.
Amíg egy 5.1-es Harman Kardon 5x 70W-ot tud, tehát csatornánként 70W, addig a sztereó "csak" 2x 70W-ra képes, mégis ezt ajánlják zenehallgatásra.Nyilván 2 fülem van, és nem vagyok szatyor, de akkor lényegében a mozizáshoz kell az 5.1, hogy halljuk az különböző hangokat,de egy Sztereóerősítő is maximálisan élvezhető filmre, igaz?
Ha vesszük az a Denon-t amit linkeltem, ott se rádió, se kijelző, se airplay stb sincs.
Mégis az ára majdnem ugyanannyi mint egy 5.1-es erősítőnek.Igazából egy házimozi erősítő ami 5.1-es mitől tud kevesebbet, mint egy sztereó erősítő?
-
gabo01
őstag
Bocs mindenkitől de úgy néz ki én voltam a leggyorsabb T-12 ügyben! 1 perccel a meghirdetés után már megírtam gyurczy-nak, hogy stipi-stopi
-
Dagidög
senior tag
válasz
davidsone #104060 üzenetére
Nem értem ez még miért nem került terítékre: LazyTown - Bing Bang.
Viccet félretéve itt van egy pár zene különböző műfajokból, ami így hirtelen eszembe jutott (bár nem tudom nálad mi számít igényesnek):
Jamie Woon - Night Air - deep house, kiemelkedően kellemes mélyekkel.
Ray Anthony and his Orchestra - Blue Velvet - big band jazz a nyugis fajtából.
Hans Zimmer - Coward - egyik személyes kedvencem az Interstellar filmzenéjéből.
Phaeleh - Afterglow - ambient/chillout, a műfaj sugallatával ellentétben mélyet tesztelni kiváló! Mellesleg a videóban eszméletlen, amit a srác művel!(#104093) Norbi 72: Ez nekem is jól jött, köszönöm! Hasonló gyűjteményt nem akarnátok beletenni az összefoglalóba?
(#104095) liszi70: Mostantól forróbb vitatémánál lehet disznóvágásért kiáltani.
(#104106) ZSZS-CMSC: Nem sokára elolvasom.
(#104118) BÜDÖSLÁB: Nem csak a Wattok száma határozza meg a hangminőséget.
Felraktak egy T12-t, de máris túl sok a jelentkező...
-
BÜDÖSLÁB
tag
Bocsánat a naiv kérdésért, de miért van az, hogy pl egy sztereó erősítő az 2x70W [link], és mégis a sztereó erősítőket ajánlják
zenehallgatásra? -
Tuib
aktív tag
válasz
Víz Elek #104116 üzenetére
Szia!
Sztem ezek alapján nem:
Compatible file systems for all WD TV models -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlen, hogy a wd tv hd gen 2 kezeli az exfat fájlrendszerű pendrive-ot?
Köszi!
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A HM erősítőt és az aktív mélyet 75Ohm-os RCA-val össze lehet kötni?
Vagy csak a sima RCA kábel alkalmas erre? -
dio001
tag
Megérkezett a SUB mindjárt megyek érte! :-) Klipsch R12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest