- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi-k
őstag
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
nagyatt #140659 üzenetére
Ha most eljönnél hozzám és meghallgatnád a GS60-at a jelenlegi nappalimban sztereóban, szerintem azt mondanád, hogy az árának az 1/5-ét nem éri.
Ha viszont hallottad volna a kis szobában ahol már jártál, MF A5-el, elmorzsoltál volna egy könnycseppet hogy mit tud. Ahogy én most összesírom a kispárnámat, hogy a tudásának töredékét használom ki, azt is heti egyszer. Viszont akkor sem adom el.
Szóval egy-egy szoba, egy-egy bemutatóterem ennyit számíthat. Meg az sem mindegy mit akarnak Neked eladni.Lehet ám trükközni.
Az Ikon - Sokol rádió élmény egyébként nekem is megvolt. Pedig még a Concept-es időkben csorgattam a nyálam arra a dobozra, de aztán amikor hallottam nagy csalódás volt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nagyatt #140659 üzenetére
mozira nem kell jobb, mint egy 900as fokál, egy ma gr, gs, egy jobb quadral, és egyéb hasonló árú cucc. onnan továbblépni csak szó szerint horror pénzért lehet, és akkor se lesz sokkal jobb, csak, mondjuk 10%al.
streamnél (is, és másoknál is) vannak meglepő láncok,szettek, jól sikerült összeillések, de ezek csak 1:1ben működnek. szóval hiába lenne mondjuk meg a lé a libling hangfalra, ha a kábelre, erősítőre csak megalkudva lesz (vagy talán 1-2 év múlva), kisebb széria,más márka, akkor nem lesz szinergikus, és jó esély lesz a csalódásra.
te inkább a szinergiát, és annak hiányát hallottad, olyan azért nem sűrűn fordul elő, hogy egy olcsóbb doboz jobban szóljon random kiválasztott lánc végén, mint egy drágább.
és ha megengedsz még egy tanácsot, próbáld meg meghallganti a kiszemelt láncot a már ismert filmekkel, zenékkel, közben elképzelve mennyire tudnád hallgatni pl holtfáradtan melóból hazaesve. mert a jó lánc nem vesz le gyorsan a lábadról, ellenben nem akarod kikapcsolni.
azt meg nagyon nem ajánlom, hogy libling láncból megvenni a hangfalat, majd adatlap alapján kiválasztani egy erősítőt, forrást, kábelt, hogy dehát átmennek az elektronok 0.0001% torzítással, és jónak kell lennie. pont olyan eséllyel lesz jó mint, hogy a digi jelnek mindegy. ha el akarod hinni, h nincs difi, el fogod, de ettől még hülyeség.
-
arcitec
addikt
válasz
nagyatt #140662 üzenetére
No offense, de leírtad, lekicsinylően számszerűsítve, nem azt hogy neked nem jön be. Teljesen más lenne.
Ezt így hirdetni nem korrekt, pláne nem autentikus. Hallgattam pont a Tannoy 1- vagy 2 vel lejjebb, a 6 os Opticon mellet ( nem is a 8-ast) annyira nem rossz az , de nem azt választottam, izlés függő, nem lehet azt mondani, hogy 1/3, az durva vélemény. Sőt Focalt is , nem az lett, no de nem irom le az érzéseim számszerűsítve.. -
kissmatyi
csendes tag
válasz
nagyatt #135107 üzenetére
A én kérdésem kapcsán indult el a véleményezés utoljára a Hivox tuning kapcsán de úgy érzem a soraidat olvasva hogy beigazolódott amitől féltem. Nem több millió ft-os hangfalakról van szó, viszont azt bátran ki merem jelenteni hogy egy hajszálkarc sincs rajtuk, igyekszem 100%-osan odafigyelni rájuk. Szeretem megbecsülni a dolgaimat pláne ha komolyabb összeget fizetek érte. Nekem biztos nem ér annyit hogy (még ha nem is törvényszerű) a legkisebb amortizáció fejében adjam át nekik.
Teljesen meg lettem győzve hogy nincs erre szükségem -
Tamoo
nagyúr
válasz
Örülök ha megelégedéssel használod!
Emlékszem nehezen vetted rá magad a H/K lecserélésére.
Nekem sztereó erősítőben (Puccini) cserélt relét, az jó lett utána. Bár elszenvedett néhány új karcot illetve a tápkábelt sem küldte vissza vele.
Ez a hangfaltuning sztori azért erős.
Mondjuk nem Te vagy az első negatív tapasztalattal. Az a baj mindenkiről, minden szervizről találni negatív véleményt, nem tudja az ember hová vigye ha baj van.
(#135113) BBéci: Azzal, hogy sok a 100" 2.5m-ről?
-
Pazolini
senior tag
válasz
Szomorú helyzetkép. Nyilván nem vagy egyedül. Egyébként meg bicskanyitogató ez a hozzáállás! Hogy mer vki összetaknyolni, szanaszét gányolni bármit, amit értékének emelése céljából, bizalommal, nem kis pénzért visznek hozzá a tulajok... Az minimum, hogy a pénzt visszakértem volna, sőt kártérítést követeltem volna rajta, vagy mittudomén...
Bocs, kicsit felhúzott a dolog!
Közben írt Dorián is... Gondolom, megúszta ezt a "véres, hebehurgya munkát"is Mekk mester... -
Dorian
félisten
válasz
Én hasonlóképp jártam vele a Denon 3808-cal (relécsere lett volna), csak rosszabbul:
Állítólag nem volt ideje foglalkozni vele, így "hozzá sem nyúlt" aztán hazavittem és meg se' mukkant. Egy másik szerelő megállapította, hogy valszeg túláramot kapott és megmakkant a HDMI része és a DTS chip, gazdasági totálkár, ennyi volt. -
brembo
aktív tag
válasz
nagyatt #107483 üzenetére
Köszi mindenkinek a véleményeket!
Igyekszem intézni egy hallgatózást, ez a biztos.(#107482) Csabroncka Itt leginkább a hallgatózás szubjektív természetére gondoltam, mert az első 3 pont adott volt, tehát akkor és ott tényleg ugyanazt hallgattuk.
No de ez van, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest