- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Nem akarlak lehangolni, de az időjárás pont nem lesz alkalmas kiránduláshoz a héten.
Étterem: Új Zöldfa, de a Kakas Étteremben is finom ételek vannak, az nem drága hely. Az Adyvárosi Tópart Pizzéria jó volt régen. Nyúl kilátót még én se láttam, pedig 2014.-óta Győrben dolgozok, egyszer csak feljutokFelénk a Bakony is szép, itt van nem messze a Rómaifürdő-Bakonynána és Vinye is... de esőbe ezek csúszós helyek. Cseszneki vár, ha kedvelitek a várromokat, a Várvölgy vendéglőben finomakat szoktak főzni, forgalmas hely. Bakonyoszlopon Esterházy kastély van és templom, de nem látogatható (csak kívülről nézhető meg), ha már a Zirci Ciszterci Apátságban jártok. Zircen Patkó vendéglő az ajánlott, na meg a Bakonyi Természettudományi Múzeum és az Arborétum. De még távolabb Bakonybél is szép hely, vagy Eplénybe libegőzhettek.
Ha Szlovákia-Ausztria irányába mentek, akkor Dunasziget, csak pár flakon szúnyogírtó szükségeltetik majd. De ha csak a városban maradtok, a püspökerdő jó választás.
-
doc
nagyúr
A Kimba park nem egy világszenzáció, de gyerekekkel egyszer megnezni teljesen jó. Vannak műsorok is (ponis, elefantos). Elég kevés állat van, ha sokféle állat kell akkor inkább a veszprémi állatkert, az tényleg baromi jó és hatalmas.
Étteremből amit nem említettek és mi szeretjük az a Carmen étterem (szálloda alatt van, van napi és hétvégi menü is, nem kimondottan olcsó de igényes), vagy Menfocsanakon a Dobos.
-
Bobrooney
senior tag
Szia!
+1 a nyúli pincesor + a kilátót is érdemes megnézni.
Ha már Adíváros tópart, akkor ajánlom szabadhegyen is a 2-es tavat ill a 3-as tavat is megnézi (szerintem teljesen más hangulata van a 3 tónak). Nekem a 2-es a kedvencem.
Étel:
Pizza:
- Szigeten a Kohó - szerintem ez az egyik legjobb Győrben, SZÉP kártyát elfogadnak
- Celeste pizza - vékonytésztás, hamar megvan, jó cucc, itt NINCS SZÉP kártya elfogadás (vagyis amikor voltam utoljára még nem volt)
- Belvárosban a Pálffy Italia - Szerintem finom a pizza, belvárosban van, árban nem vészes, Szép kártyát elfogadnak
- Tópart pizzéria (Adyváros Tópartnál) - vastagabb tészta, mocskos sok sajt jó feltétek alapvetően ezt a pizzát is szeretem, SZÉP kártyát elfogadnakHamburger:
- StreatBox burger
- Barney's
- Chili's burger
- Westy burger (ez elég drága én szerintem itt sosem ettem, de a legtöbben imádják)
- Tóni falatozó - különösen fura hely, böszme olcsó (januárban 1200 Ft volt a sajtburger), balatoni strandos burger ugrik be róla (zsemle, sok mustár és ketchup, valami "mocskos" mirelit hús, csalamádé, reszelt sajt), kemény olaj szag a beltérben, ez az annyira tré kategória, hogy már jó (kollégám perverz módon imádja a helyet, így McDonalds helyett inkább ide megyünk, de akkor nagyon boldog szokott lenni)Étterem:
- Sziget bisztró - tényleg bisztró, napi menük vannak házias ízekkel, vagy különböző langallók, csorbák, imádom ezt a helyet, sosem csalódtam benne, SZÉP kártyát elfogadnak, különösen ajánlom
- Szalay étterem vagy a Nádor étterem (Nádorban tuti, hogy csak ebéd menü van, am meg nincsenek is nyitva, ugyan az a menü mind a két helyen és a tulaj is ugyan az tudtommal, imádom, jókat szoktunk itt enni, jó adagok is vannak, pincérek is nagyon jófejek)
- Kristály étterem - csak menüzni voltam, vegyes élményekkel, ettem már jókat, de többnyire közepes számomra a minőség és az adagokkal sem vagyok kibékülve (nekem sokszor kevés) ellenben sok asztal van, nagy ibrik leves (szedsz amennyi jól esik), gyorsan kiszolgálnak
- Pálffy étterem a belvárosban - szerintem rendben van
- Westy hajó étterem - nem volt rossz, hangulatos helyDöner/kebap stb:
- Peti's döner - szerintem jó hely, ettem már sokszor jót
- Pasa kebap - ettem már jókat, közepesen jónak mondanám
- Szultán - szerintem nagyon drága lett, SZÉP kártyát is hullámzóan fogadnak el (sokszor van, hogy kártyával vagy KP-val lehet csak fizetni)
- Pecsenyesütő - Kolbász/Hurka/Csülök, én szeretem a helyet, igazándiból kb minden jó
- Süllőház halsütöde - hal cuccok, nem olcsó, asszem SZÉP kártyát elfogadnak, brutál jókat ettem itt, bisztró jellegFagyi:
- Édes sziget - Nekem a nagy kedvencem ez
- Fagyi pont - ebből több is van, szerintem ezek sem rosszak
- Adria Gelato - szerintem nagyobb a hype mögötte, igazándiból finomakat ettem itt is, de nekem ha igazán jó fagyi kell akkor Édes szigetbe megyekRemélem tudtam segíteni.
-
donbig
tag
Jól összeszedted szerintem, most még ezek jutnak eszembe: Ha időben belefér, Tatán szép az angolkert, illetve a Fényes tanösvény, erről pont most volt egy jó kis Telexes cikk. [link]
Úton Pannonhalmára érdemes megnézni Nyúlon a rövid, de hangulatos pincesort.
Nem tudom a Lipóti fürdőről van-e valakinek friss tapasztalata, de közelebb van mint Sárvár - ha amúgy is készültök Dunaszegre - és akár még az ásványrárói hallépcsőt is be lehet iktatni, ha szerettek sétálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Energiaital topic
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Óra topik
- Konzol Screenshot
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest