- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #2453 üzenetére
Minek ez a nagy hajtás Balázs? azzal a plusz 10-20km/h különbséggel max 30percet nyersz egy 200km-es úton...megéri végiganyázni az utat és felhúzni magad ????....
ma 1 óra idegeskedés 1nap minusz az életedből......mondjuk úgy 76 éves korodban....feltéve ha megéled...
Az uristen@ menny.hu-ból részlet:
[link] -
Flow
senior tag
válasz
Balinov #2451 üzenetére
Én a múltkor dobtam le teljesen az ékszíjat. Nem tudom jártál-e szentiván fele mostanában, de egy ideje átfestették a hűtőházi út felől jövő sávokat, jobbra csak a jobbra kanyarodóból lehet, a "középső" sávból pedig egyenesen, vagy balra, az audi fele.
Megérkezek a lámpához a Ceres felől, előttem egy autó, utánam is érkezik egy. Türelmesen várunk, közben a forgalom előttünk keresztben folyik, audi-sashegy tengelyen. Jön egy ŐRÜLT PÖCS mögülünk, és az egész sort záróvonalon, forgalomtól elzárt területen keresztül megelőzi. Lendületből átment a keresztben ugyan nem folyamatos, de azért nem is túl ritka forgalmon. Dafuq?!?! Nem tértem magam, eddig ez volt a legdurvább dolog, amit utakon tapasztaltam. -
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #2389 üzenetére
Killernek becéztek, mert légyölő galóca volt a jelem...
Szóval nincs olyan nagy fülem, egyszerűen nem tudom rendesen bedugni a fülembe, mert kicsúszik, és kényelmetlen. Bár, ami nekem van egy fix feltét van rajta, mint mondtam, noname. A SonyEriccson W595höz adtak jó fülest, de sajna nem tudom ezzel használni.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Balinov #2377 üzenetére
Hasonló cuccom van pár, de nekem ezek mindig gyorsan tönkremennek. A bosszantó az a dologban, hogy nagy részüket itthon vettem, az Általad linkelt Ebay-es árak többszöröséért, elismertnek mondott helyeken... Lehet ezekkel is teszek majd egy próbát, sokat nem buknék vele, úgy látom.
-
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #2149 üzenetére
Gáz a szókicsem? Kövezz meg.
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #2050 üzenetére
Üdv!
Árgép a barátod. (esetleg olcsó, olcsóbbat, árukereső, satöbbik...)
Itten: http://kventa.hu/kulso-merevlemez/125892-western-digital-3.5-usb-hdd-2tb-my-book-elements-5.html
Ha ilyesmiről van szó akkor szerintem házhozszállítással, mindennel - kb ugyanott van a cucc...
-
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #1993 üzenetére
De ez nem multipass encoding. A deshaker 2 passos, de kézzel kell átpiszkálni. első pass video analysis (csinál egy kb 2 kb-os kis file-t magának a deshaker), aztán második kör az érdemi munka, ahol tologatja balra-jobbra a frémeket. De a filterben kézzel kell váltani.
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #1990 üzenetére
Hú, de szarul hangzik. Így is már azon gondolkoztam hogy inkább elmegyek újra nyaralni ugyanoda, csak jobb kamerával. Az egyszerűbb lenne.
Egyébként azt is írták, hogy ha nem menne rendesen a job (előfordul), akkor használjam a virtualdubmod-ot, de ott meg nem találok sehol video analysis passt. -
válasz
Balinov #1887 üzenetére
Kövesd le
MVC lényege, első argumentomod a Controller jelenleg "tema" második szerintem most egy argumentum ami jelöli, hogy merre jársz: "gyor_es_kornyeke_adok-veszek-beszelgetek_ii" és a harmadik pedig szintén egy argumentum, ami mutatja a hsz számát "hsz_1887-1887.html"
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Balinov #1887 üzenetére
itt a te 1887es hsz linkje:
http://prohardver.hu/tema/gyor_es_kornyeke_adok-veszek-beszelgetek_ii/hsz_1887-1887.html
ha 2 egymást követőt akarsz akkor pedig így néz ki:
http://prohardver.hu/tema/gyor_es_kornyeke_adok-veszek-beszelgetek_ii/hsz_1887-1888.html
Tehát csak a végét kell átírni,hogy meddig akarod.
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #1562 üzenetére
Ja, akkor tényleg marad a bt egység. Bár ha elég erős a telód hangszórója és a mikije akkor elég egy app is a szenzációra. Car mode ha jól emlékszem. Ha aktív akkor minden bejövő és kimenő hívás alapból ki van hangosítva. Kicsit fapados megoldás, de occsó.
Én párszor használtam már a bléden, elég jó. Igaz a zenét, azt neked kell lehangosítani a kocsiban. -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #1515 üzenetére
Nekem kell értelmeznem, mert fáradt vagyok, mint a disznó az állandó túlórától! A tegnapi napon reggel 7-től este 8-ig összesen volt 2x15 perc kajaszünetem, egyébként itt ültem a gép előtt és próbáltam pár hihetetlen kusza rajzot rendberakni, úgyhogy a szemeim égnek, a fejem szétmegy és majdnem elalszom.
Hagyom, hogy segítsenek, de basszus ha nem tudom még este kipróbálni, hogy működik-e, akkor nem tudok érdemleges választ adni. Írtam, hogy talán pénteken meg tudom nézni, mert amikor hazaérek, kb semmi erőm ezzel foglalkozni. Eszem pár falatot, zuhany és alvás, ennyi a program.
Viszont meg szeretném oldani, mert komolyan féltem a vinyót, annyira és annyi ideig kerregteti, amit én az elmúlt kb 10 évben nem tudtam produkálni.
Sajnálom, ha a kérdésemmel bárkinek kellemetlenséget okoztam és köszönöm a segítő válaszokat, amint írtam, talán pénteken ki is tudom próbálni őket. -
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #1502 üzenetére
Lehet, hogy itt lesz a bibi, mert a Java foglal kb 200MB-ot a memóriából. De otthon külön leírás alapján telepítettük, mert nem volt egyszerű az sem, és ott volt ez a Java-s dolog is, hogy mit kell feltenni. Nem volt még Java a gépen, lévén friss telepítés, de akkor is lassú. Java control panelt nem láttam, lehet, hogy átsiklottam rajta. Meg fogom nézni, de szerintem csak pénteken, mert reggel 7-től este 8-9-ig nyomom az ipart a héten és kicsit fáradt vagyok.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #1449 üzenetére
Igazad van, csak több száz füles fordult meg a kezeim között az elmúlt évek alatt...
Elárulok még egy kulisszatitkot is: A Skullcandy fejhallgatókban benne van egy alsó kategóriás hangszóró és mögédobtak még egy mágnest hogy jobban szóljon. Nem pedig egy normális hangszórót raktak bele.
-
válasz
Balinov #1090 üzenetére
Én vettem télre 14"-os acélt, mert az jó... és mert olcsóbban kijöttem összességében, mint ha vettem volna 4 db 15"-osat, és évente kidobtam volna kétszer 10-15k-t a gumicserélgetés meg centírozásra. Valamint a gyári méretet kell érdemes követni... úgy sem versenypályára készülsz. ahozz meg kellene tanulnod vezetni is
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #1034 üzenetére
Motor és kiadásfüggő hogy milyen gumikkal adták, teljesen változó 50/55/60/65 is van a tiédhez a többit a motor meg a kiadás meg a felszereltség vagy fantázianév dönti el.
Épp gumis webshopot csinálok, elég durva hogy típus felszereltség és motor függő milyen gumik vannak. Egy kurva fontos dolog van: +-2,5% az átmérőben a határ, ami nem gáz nagyobbal már pontatlanul mér, meg beleérhet a kasztniba is, ha nagyobb az átmérő. -
válasz
Balinov #1031 üzenetére
Az előírtat kell venni... lehet közlekedni mással, én nyáron az előírt /60-as helyett 55-össel járok, minden gond nélkül (nem én vettem rá, ezzel kaptam, és gyári méretre dogom cserélni, mert kopottak is)
Csalni fog a sebességmutatód, mert nem erre a méretre van kalibrálva...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest