- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qbász
aktív tag
Valahogy így volt nekem is. De már a Bakony peremén azon gondolkodtam hogy mennyire jól bírom, mintha csak a boltba mennék le. Na akkor berobbant a fejembe hogy megkellene fordulni, innen talán még ma hazaérek
Ilyen vegyes-vágott cangám van Shimano LX-es rajta minden kivéve a hajtókart. Ennyire tellett és ezt is használtan szereztem. Meg van már lassan 6 éve és kisebb dolgokat leszámítva semmi gondja nem volt.
Ui: a kép akkor készült amikor itt ösztönözted a népet a tekerésre. Én meg gondoltam miért ne, régen is sokat nyomultam hóban.Egy részen lefutottam az "útról" bele egy lyukba, majdnem fejre álltam
az első kereket elnyelte a vázig
-
bundilolo
tag
Tegnap Zsigee kollégával arra jutottunk, hogy itt valami olyan gond van, amit mi nem tudunk megoldani.
Kraftosabb videókarikkal nem adott képet, viszont egy alacsonyprofilúval meg ment, de volt lapcsere, procicsere, tápcsere, minden.
Talán lesz valami megoldás rá. Nem szeretnék tönkrevágni még egy kártyát.
DE köszönöm szépen a segítségedet.
-
vlcsko82
senior tag
Ez itt a reklám helye
T&S Számítástechnikai Bt.
Te Zoli van valami kicsi házad?
-
RudyD
tag
Üdv!
Na még utolsó-utáni rúgások kocsi-"flém" ügyben.
Az Audi -k hol maradnak? Ha már Győr... B-)btw - felidéztem egy réges-régi németo. -i utat. A fickó azért nem vette meg a Mitsu. -t mert nem tudta kimondani a nevét... B-)
Viszont láttam egy nagyon kispolákos (azt hiszem nem lengyel volt) cabrio -t! Na azóta is szeretnék egy olyat. Azzal nincs gond hacsak a kereke ki nem esik. Simán betolja az ember egyedül is akár emelkedőnek felfele is... B-) B-) )@Jazzos - persze - a 10 évvel ezelőtt még a totoya is jó járgány volt. Manapság már csak a sznob szanfranciszkóiak veszik mert hibrid... B-)
-
Balinov
titán
Bonusz: Atirasi koltsegek:
RoadTax (helyi utado). 2001-es 1.6B A4-re 435€/ev, negyedevente fizetve kicsit dragabb.
Forgalmi a te nevedre: 64cent + 1 boritek, amibe beleteszed a sajtpapir bonyolultsagu forgalmit (ami adasveteli is egyben), majd elkuldod Shannon-ba (az itteni BM adatfeldolgoz tezsvirhivatalaba), es kb 1 heten belul megkapod a nevedreszolo forgalmit.
Biztositas: le se merem irni, olyan qrva draga (full comprehensive-nek mondjak), viszont van benn bonuszvedelem, ingyenes szelvedocsere vagy javitas, sargaanygal szolgaltatas, CASCO szeru, fedezett anno minden ingosagot a javitason felul, amit a Puntobol, amit feltortek, elloptak, ha lerohad es nem javithato a helyszinen, 2napig berautot adnak, vagy kifizetik a hazautat (legyen az tomegkozlekedes, vagy taxi).
-
okiDoki
aktív tag
Én is ráértem egy kicsit!
De csak egy kicsit...
-
Dryman
őstag
szijjjjjjjjjjjaaaaaaa!
na mit is kell vinnem ma hozzád?
pénzt...82000 a Lacitól +2000 az én tartozásom. ez ok.
alaplapot pentum 3 sd ramos cucchoz.....ez is nálam van.
volt még valami? vagy csak én emlékszem rosszul....ami hoznom kell: 6 pines tápátalakító pci-e vga-hoz
ja és egy kávé a hasamban.....
14:00 körül ott leszek -
RudyD
tag
Ja! B-) Meg mint az ezerkettes kockalada... B-)
Annyi különbséggel hogy ez kétkerekű és a fél m x 5m emelkedőn fel lehet tolni. Bezzeg ott a hátsósok jól elakadtak. B-)Illetve a kocsi előnye hogy egy apróság miatt még nem borul, bringával viszont kicsit lazább havon is tuti nyaktöréses csúszások jöhetnek.
@ssolitude: "Gyíkok ülnek kocsiba
"
Igen-igen! B-) Királyok ilyenkor is teleportálnak, esetleg simán helikopterrel! B-) -
Füleske
addikt
Én is ezt nem értem , ha tök mindegy akkor mi értelme a váltásnak ?
Ugyanaz minden , csak kék helyett pirosak a táblák és Saturn helyett MM a felirat. Minden más ugyanaz. Ennek mi értelme van ? Esetleg szerintük van még pár ember aki ezt új üzletnek nézi mert a megszokott kék helyett pirosat lát ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest