Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

Most leszek megkövezve, de én akkor is az 1-et azért kezdtem el játszani és belemerülni, mert iszonyat brutál szép grafikája volt :D Hót nem érdekelt milyen a fizika meg minden, csak az, hogy egy moddolt rfaktor vagy régi Race részhez képest végre ne 2 pixelkockával kelljen autóznom.
    Engem az vonzott oda és szerettem meg.... már akkor volt PS2-m szóval szimulátorra ott volt a GT4 ... nekem az volt benne a szép és jó leültem a gép elé fél órára és egy brutálisan szép grafikával és motorhanggal megáldott autós játékkal játszottam. Számomra a fizika volt a legutolsó dolog... nekem még az is messze jobb helyen volt, hogy volt belső kamera, mint a fizika. Mikor a nyitott TVR-el kellett menni az belső nézetből maga volt az élmény....lehetetlen volt nem imádni főleg azért, mert az a kocsi ott is farolt ahol nem volt kanyar :DD :D

Ezt csak azért írtam le, mert vki írta csak egy szép grafika köré írt vmi.... és pedig nem vagyok egy grafika mániás, mondván hol van a Mafia 1 grafikája is ma már és még mindig a világ legjobb játékának tartom. De engem akkor is egy autós játékba ez csábít be.

Új hozzászólás Aktív témák