Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Most leszek megkövezve, de én akkor is az 1-et azért kezdtem el játszani és belemerülni, mert iszonyat brutál szép grafikája volt
Hót nem érdekelt milyen a fizika meg minden, csak az, hogy egy moddolt rfaktor vagy régi Race részhez képest végre ne 2 pixelkockával kelljen autóznom.
Engem az vonzott oda és szerettem meg.... már akkor volt PS2-m szóval szimulátorra ott volt a GT4 ... nekem az volt benne a szép és jó leültem a gép elé fél órára és egy brutálisan szép grafikával és motorhanggal megáldott autós játékkal játszottam. Számomra a fizika volt a legutolsó dolog... nekem még az is messze jobb helyen volt, hogy volt belső kamera, mint a fizika. Mikor a nyitott TVR-el kellett menni az belső nézetből maga volt az élmény....lehetetlen volt nem imádni főleg azért, mert az a kocsi ott is farolt ahol nem volt kanyar

Ezt csak azért írtam le, mert vki írta csak egy szép grafika köré írt vmi.... és pedig nem vagyok egy grafika mániás, mondván hol van a Mafia 1 grafikája is ma már és még mindig a világ legjobb játékának tartom. De engem akkor is egy autós játékba ez csábít be.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hót nem érdekelt milyen a fizika meg minden, csak az, hogy egy moddolt rfaktor vagy régi Race részhez képest végre ne 2 pixelkockával kelljen autóznom.