- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Most leszek megkövezve, de én akkor is az 1-et azért kezdtem el játszani és belemerülni, mert iszonyat brutál szép grafikája volt
Hót nem érdekelt milyen a fizika meg minden, csak az, hogy egy moddolt rfaktor vagy régi Race részhez képest végre ne 2 pixelkockával kelljen autóznom.
Engem az vonzott oda és szerettem meg.... már akkor volt PS2-m szóval szimulátorra ott volt a GT4 ... nekem az volt benne a szép és jó leültem a gép elé fél órára és egy brutálisan szép grafikával és motorhanggal megáldott autós játékkal játszottam. Számomra a fizika volt a legutolsó dolog... nekem még az is messze jobb helyen volt, hogy volt belső kamera, mint a fizika. Mikor a nyitott TVR-el kellett menni az belső nézetből maga volt az élmény....lehetetlen volt nem imádni főleg azért, mert az a kocsi ott is farolt ahol nem volt kanyar

Ezt csak azért írtam le, mert vki írta csak egy szép grafika köré írt vmi.... és pedig nem vagyok egy grafika mániás, mondván hol van a Mafia 1 grafikája is ma már és még mindig a világ legjobb játékának tartom. De engem akkor is egy autós játékba ez csábít be.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Disney+
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hót nem érdekelt milyen a fizika meg minden, csak az, hogy egy moddolt rfaktor vagy régi Race részhez képest végre ne 2 pixelkockával kelljen autóznom.