- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- iPhone topik
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Most leszek megkövezve, de én akkor is az 1-et azért kezdtem el játszani és belemerülni, mert iszonyat brutál szép grafikája volt
Hót nem érdekelt milyen a fizika meg minden, csak az, hogy egy moddolt rfaktor vagy régi Race részhez képest végre ne 2 pixelkockával kelljen autóznom.
Engem az vonzott oda és szerettem meg.... már akkor volt PS2-m szóval szimulátorra ott volt a GT4 ... nekem az volt benne a szép és jó leültem a gép elé fél órára és egy brutálisan szép grafikával és motorhanggal megáldott autós játékkal játszottam. Számomra a fizika volt a legutolsó dolog... nekem még az is messze jobb helyen volt, hogy volt belső kamera, mint a fizika. Mikor a nyitott TVR-el kellett menni az belső nézetből maga volt az élmény....lehetetlen volt nem imádni főleg azért, mert az a kocsi ott is farolt ahol nem volt kanyar

Ezt csak azért írtam le, mert vki írta csak egy szép grafika köré írt vmi.... és pedig nem vagyok egy grafika mániás, mondván hol van a Mafia 1 grafikája is ma már és még mindig a világ legjobb játékának tartom. De engem akkor is egy autós játékba ez csábít be.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hót nem érdekelt milyen a fizika meg minden, csak az, hogy egy moddolt rfaktor vagy régi Race részhez képest végre ne 2 pixelkockával kelljen autóznom.