-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
BeerBier
üzenetére
Én azt tudom mondani rá ahogy nekem van...a beállításoknál mikor látod a gombkiosztást én alapból a preset-nél gamepadot kérek ki, mert akkor engedi a menüt is irányítani gamepadról...ha csak úgy átállítod a kiosztást akkor maga a játék megy de a menüvezérlés nem.
Próbáld egyrészt meg így, hátha megjegyzi neked így, bár hozzáteszem első körben nekem se így volt mégis megjegyezte. De próba cseresznye.Típusát ha leírod az azért ad egy kis segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Tudományos Pandémia Klub
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest