Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Itt is, innem mar csak MPL, GLS, vagy DPD (mellesleg a futarokat is ismerem mar regota)
Igazabol lehet furcsa lesz amit irok, de nekem az elmult kb 25 evben nem igazan volt gondom a postaval. Nyilvan kenyelmetlen regen szivas volt allandoan bemenni, megirni a papirt, felcimzeni a csomagot, de nem tunt el soha, legalabbis nem emlekszem ilyenre. Olyan volt hogy kesett, de az hol nincs ugye...DPD, GLS itt felenk nagyon jo, futarok allandoak, az MPL meg kozel van, olcso, nincs gond vele.
Jelenleg felenk pentek ota nem mukodnek a Packeta automatak
szoval ma meg teszek egy probat, aztan leadom valami uzletbe ami kozel van es done, hagyom a Vintedet is, mert ugye ott pont a packetat nem lehet kikapcsolni
a termekek meg amiket el akarok adni elmennek itt is, eddig is elmentek, ezutan is elfognak. 
-
Egy rövid történettel érkeztem(ide is beírom):
Egy csomagot adtam fel, utánvéttel.
A címzett kivette a csomagot, elégedett a termékkel. Erre rá 3 nappal később kapok egy értesítést, hogy a csomagom nem lett átvéve, ezért visszaküldik és fuvardíj ellenében átvehetem az automatában. A címzettel felvettem a kapcsolatot, nála a termék, nagy a boldogság. Hívom a foxot, hát nem látja az átvételt. De felhívja a címzettet. Kiderült, hogy a címzett kártyával fizetett, az automata kiadta a csomagot, pénzt nem vont le a terminál. Szerencsére a címzett is készséges, segítőkész. A fox küldött neki egy átutalásos számlát, ahova elutalja azt a díjat amit az automatánál kellett volna levonni. Poén, hogy az automata kiadta a blokkot, viszont a címzett számláján aznap nem is volt pénzmozgás. Szóval van Nem Kicsi Gond a fox rendszerével. 10 munkanapon belül átutalják a hiányzó összeget a számlámra. -
Ka_
csendes tag
Jelenleg én is lassan 2 hete várok egy csomagra, amit innen a Hardverapróról vettem. A feladó és én is többször is beszéltünk már telefonon és írásban is az ügyfélszolgálattal, akik csak hárítanak, hogy több időre van szükség, türelmet kérnek. Lassan 2 hete nem tudják a raktáron lévő csomagot "kezelni" és kiszállítani.
Beleolvasva ebbe a Facebook-csoportba elég horror sztorikat olvasni.
Elképesztő, hogy mi mehet ott és hogy hova süllyedt ez a cég. Nem foglalkoznak az ügyfelekkel, nem akarnak kártéríteni, de ha mégis, akkor max. 50k-ig (ha jól tudom). Ha összetörik a csomagot, nem vállalnak felelősséget, mert a feladó nem csomagolta be rendesen stb. És most szigorítják még tovább az ÁSZF-t, hogy még ennél is több felelősséget hárítsanak el magukról a jövőben.Szerintem már nem kis tragédia, amit művelnek. Nyugodtan lehetne a médiához fordulni.
Az biztos, hogy soha többet nem küldök velük és nem kérek csomagot rajtuk keresztül.
-
Dzs3K
csendes tag
Azóta eljutottunk oda, hogy nem találták meg a nem felcímkézett csomagok között, és a mai nap sikerült visszakapnom az a pénzt amit csomag formájában eltüntettek.
Lehet ezzel is szerencsém volt hogy "csak" kb 20 ezremet tüntették el, lehet nagyobb összegnél még ez is tovább tartott volna, egy a biztos, innentől kerülöm őket nagy ívben. -
kalacs500
újonc
A rendszer üzenet: "Csomagodat futárunk kivette a csomag automatából" -- Úton .... Ez van kb egy hete... Túl sok reményem nincs, hogy meglesz.
De amúgy őszinték... Valószínűleg tényleg így van.... Kivette (lenyúlta) a futár...
Indul a harc az ügyfélszolgálattal... -
Dzs3K
csendes tag
Nekem valamiért 70 ezerig kártérítenek van a fejembe, szerencsére az egész csomag megáll kb 15-18 ezer között.
Legalább vagy 4 éve foxoztam eddig, nagyon sok csomagot adtam fel én és pajtásom is az évek alatt, eddig nem volt gond velük ha az utánvétes csomag árának kiutalását nem nézzük. De ezzel az egy csomag eltüntetéssel bőven elég is volt belőlük. -
Nem tudom pontosan de 50 vagy 55ezerig kártérítenek max. de azt is csak úgy ha igazolod a csomag értékét, hogy mi volt benne. Szóval kb. veszett fejsze nyele.
Sajnos nem véletlen írtam a bejegyzésemet én is a foxpost-al kapcsolatban.
Jól le is lettem oltva, hogy nincs azzal semmi gond. De persze kíváncsi vagyok hogy hányan fogják majd beismerni hogy tényleg igazam volt.
Nagyon remélem, hogy csődbe megy ez a dilettáns banda.
-
Graphics
Jómunkásember
Érdekesség, de változott a csomagom státusza, 02.02-es raktárba szállításra.
Ami érdekes, mert eddig nem változott.
Ez a reklamáció után történt, de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget...

-
Graphics
Jómunkásember
Most egy újabb csomagom kapott érdekes státuszt.
A csomag nem megfelelő automatára lett szortolva
-
Dzs3K
csendes tag
Pajtás adott fel nekem még január közepén egy csomagot, pár aliexpress-ről rendelt dolog volt benne, ahogy néztem a fb csoportokban karácsonyi időszaktől kezdődően nagyon sok csomag "tűnt el" köztük a január közepén nekem feladott csomag is, eddig éveken át semmi gond nem volt csomagfeladás és átvételekkel, a legutóbbi csomagomat sikeresen eltüntették és erre kb 2 hetet kellett várni még feladástól eljutottunk oda, hogy elvesztették. Most 30 napot várok arra, hogy majd felkeressenek a kárügyintézés miatt, ha fognak, de az biztos, hogy ezeknél többet nem küldök és veszek át semmit mert ez vicc kategória már, hogy mpl-től drágább és lassabbak is.
Ha vége van a storynak és kártalanítanak, utána fogyasztóvédelemnél lehet jelentkezni?
-
tatabike
őstag
Azt gondolom tudjátok, hogy sajnos egyre több automatát törnek fel... A FB csoportban is több ilyen poszt van.
-
Nem véletlen írtam erről a témáról decemberben.
A meglévő foxpost topikba jól le is oltottak hogy semmi baj vele, pedig egyre több az eltűnt csomag, de fogalmazzunk inkább úgy hogy az alkalmazottak által ellopott csomag.
Nagyon sajnálom hogy téged is utolért ez a dolog.
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Úgy néz ki valami oknál fogva január legelejétől kezdve rengeteg FOXPOST csomag tűnt el nyomtalanul, vagy ÚTON címszóval vagy a raktárban kavarog..A panaszkezelésük kritikán aluli, ide várnám az esetleges károsultakat, hogy lássuk van-e értelme a további okfejtésnek... EGyelőre én is csak kiventillálom a storyt... De nagy értékű csomagom lett oda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 7.Gen E-Sport Gamer - 16GB DDR4 - I5 7500 - GTX 1050Ti 4GB - 128GB SSD - 500GB HDD
- ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) Ryzen 7 6800HS / RTX 3060 / 40 GB RAM / 1 TB SSD / QHD 165 Hz
- Full HD Gamer PC / Intel i7 6700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Garancia
- ASROCK AM4 RYZEN 5 2400G GAMER OPTIMUM PC 16DDR4 512GB NVME SSD GTX 1060 3GB DDR5 600W-TÁP AC-WIFI!
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szoval ma meg teszek egy probat, aztan leadom valami uzletbe ami kozel van es done, hagyom a Vintedet is, mert ugye ott pont a packetat nem lehet kikapcsolni
Beleolvasva ebbe a
Elképesztő, hogy mi mehet ott és hogy hova süllyedt ez a cég. Nem foglalkoznak az ügyfelekkel, nem akarnak kártéríteni, de ha mégis, akkor max. 50k-ig (ha jól tudom). Ha összetörik a csomagot, nem vállalnak felelősséget, mert a feladó nem csomagolta be rendesen stb. És most szigorítják még tovább az ÁSZF-t, hogy még ennél is több felelősséget hárítsanak el magukról a jövőben.