- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
egész konkrétan ezek a ramok vannak:
tegnap feltettem az f5 biost, meg átraktam a 3-4 slotba, és érdekes abban elég neki az 1,8v is cl7-ben (kopp-kopp). tesztet csak annyit csináltam, hogy beizzítottam a Dirt2-t, mert eddig 10 percen belül kékhalál lett a játék vége, tegnap meg tudtam vele játszani vagy 2,5 órát, meg éjjel sem indult újra. bluescreenview szerint tegnap 13.41kor volt az utolsó hiba (akkor telt be a pohár teljesen) -
vizirider
tag
fogalmazzunk egyenesen. neked ugyanúgy halvány fogalmad sincs mint nekem vagy a többi topictársnak. sztem ezt nem szégyen beismerni és mivel ennyire egyedi és vicces eset ez sztem nincs is ezzel gond.csak a lekezelő fellengzős hangnem nem kéne mert felesleges és inkább téged minősít.... részemről peace
-
vizirider
tag
nah látom szakmaiságod ott ki is merült hogy a ramjaim a támogatott listában szerepelnek
szóval várom olyanok 5letét akik hasonlóról legalább hallottak: orthossal nyomtam egy ramtestet meglepő eredménnyel: elindítottam 3 orthost párhuzamosan oda is vágott a ramoknak. és a poén: természetesen nem állt le hibaüzenettel 2 óra futás után csak egyszerűen "lefagyott" de csak az összes orthos a gép ment jól tovább
ők meg sztrájkoltak (én még ilyet nem láttam ez az orthos futott a régi gépemen simán 12 órát is)
bármilyen megfejtés érdekel -
vizirider
tag
nézd kb beérném azzal hogy valakinek van 5lete hogy lehet kiszűrni a prochibát vagy az alap gondját a ramtesztek 16 perce futnak sejtésem szerint kb 1 óra múlva fog lehalni mert 55-85 perc közt már elöjön a ramkezelési hiba. csak akkor a nagy szakmaiságoddal kérdem ha ez megtörténik akkor mond meg légyszi hogy a proc szar vagy a ram? mert ezt én nem vagyok képes megkülönböztetni. viszont 3.ik ram sem jó a gépnek akkor mit rakjak oda milka csokit?
és hidd el nem sértegetni akarlak csak én nem vagyok egy szervíz hogy van itt 4 alaplap 20 ram 8 proc 8 vga meg 5 táp merthogy bármi lehet.....
ami össze lett rakva annak papíron mennie kell a gyártók ezt vállalták, namost ugye nem mennek de még konkrét 5let is csak az volt hogy ez sima ram inkompatibilitás
ez rendben de a listás is inkompatibilitás? vagy netán az alaplapom a hibás esetleg a proc? mint mondottam minden érdekel de sajnos nem tudok minden 7n venni még egy fél konfigot hogy kiderüljön -
vizirider
tag
FLGE85F-B8MF7 ez az isteni zöld címkés kingmax csoda ami mindenkinél jól teljesít mint említettem a 3.-ik ram a gépben.(ezért vettem eztmert hittem a listában meg a többiek tapasztalatában)
az hogy mért nem izgat különösebben a memtest? elmondom: 1 lefut és akkor mi van?! a gépem fagy mint az állat innentől nem izgat a ramtest mert nem a ramtestet akarom használni hanem ezt a szeméttelepet. 2 nem fut le amiből ugye megerősítést kapok hogy jé tényleg fagy a gépem amit eddig is tudtam. mivel ez már a 3.-ik ram a gépben és még soha semmivel sem ment 1333-on sem alapbeállítással szted mire kéne gondolnom? ez listás ram ezzel elvileg jó. és a szoftverek : a full üres windózzal is már az első bebootolás is kb-3.-5. ikre sikerül mikor az egész üres és még egy rohadt catalyst sincs fent se semmi............
(persze rögtön leküldök egy memtestet de nem látom milyen eredményt adhatna ami nekem hasznos, valszeg annyi lesz hogy lehal és akkor boldogan elmondhatjuk hogy nah ez sejthető volt.....) -
vizirider
tag
nah köszi a tippem nekem is ez csak azt nem tudom hogy a procim hibás vagy ekkora loser vagyok. természetesen az ultra stabil mindenkinél jól teljesítő kingmaxok vannak a gépben (mint 3.-ik ram) és ezekkel is természetesen ez van...... ez listás ram és valóban én vagyok itt az egyetlen akinek 1333-on sem megy ezzel sem....
csökkentett módban nem próbáltam a memtesttel meg egy bajom van: az világos hogy nem fog lefutni de azt nem mutatja meg hogy esetleg a procim hibás mert a 3-ik garnitúra ramnál már kezd gyanús lenni....... és persze 3-4 bios is volt próbálva sikertelenül
(a kölcsönprocit várom de haver sokat melózik még nem ért át vele)
-
vizirider
tag
természetesen random fagy ki és mindíg terhelés nélkül (értsd olvasgatok a neten vagy zene megy a gépről) viszont ezen cuccok indítása főleg az everest az garantált fagyás
persze a win indítás is vagy elsőre vagy csak 4.-ikre megy
volt az is újrarakva már az első indulása is vicces volt...
csak gondoltam hátha segít hogy a diagnosztika egyből megállítja, és zenénél is ugy fagy le hogy az uccsó hang (kb 0,3 mp-nyi) "kattogva" beragad azért írtam hogy aki ebből felismer mondjuk egy proc memkezelő hibát szóljon.
hja még egy fontos ami eszembe jutott: ezen a gépen van még egy tipushiba a vlc playerem ami vagy 2 éve hibátlan csinál olyan trükköt hogy előre ugrik lejátszás közben 20 mp-t néha meg vissza...
egy filmben ezt 1-2 szer játsza teljesen random módon.
egyébként win xp sp3 van a gépen de sp2 vel is így nyomta. -
vizirider
tag
ez remek (én sem hiszem hogy más gépben nem menne jól a ramom) de egyrészt én is egyetértek hogy odaadtam a pénzt oldják meg másrészt nincs ott egy két ember aki tud biost írni?!
mert ugye az elvben megoldaná akkor hajrá....... én spec mivel már volt msi lapom (és utáltam) most asus váltáson gondolkozom mert ebből kezd elegem lenni............
egyébként intelt meg nem szeretnék venni.......... szóval elég szűkös a lehetőség -
helkis
veterán
ha nem akarsz bajlódni azzal amivel most, akkor célszerű komplett gépet venned, forgalmazótól, gyártótól, cégtől, akik egyben vállalnak garit a gépre, ha nem működik akkor tesznek ellene, még ki is mennek házhoz 24h-n belül, ha olyan szerződés van. csak hát tudjuk, hogy nem az az árkategória ez már (supportra gondolok) amit egy halandó megengedhet magának, egy jó alternatíva, ha veszel egy noti-t, persze itt meg más kompromisszumokat kell kötnöd..
ha meg spórólni akarsz és nincs kijárt út előtted (újdonágok), akkor be kell vállalni ezt a kockázatot.. aki régóta ilyen vizeken evez ezzel tisztában van. -
Gabor970
addikt
Nincs ezzel semmi baj, amit írsz, és érthető is. Mondjuk most egy érdekes hasonlat jutott eszembe: tönkrement a Hondám, amit mindenki istenített, nem érdekel mások véleménye, vissza a pénzt és irány a Peugeot szalon, abból még nem vettem rosszat (igaz, semmilyent sem)
Nekem a testvérem dolgozik egy helyi szinten nagy forgalmú számtech boltban, én is azért vettem Gigabyte alaplapot, mert a tapasztalatuk szerint az utóbbi 2 évben arányokat nézve ebből vitték vissza a legkevesebbet, illetve ezekkel volta a legkevesebb probléma, azok közül amiket forgalmaznak. -
helkis
veterán
azért ez nem ilyen egyszerű hogy ez vagy az a szar, a számtechben mindig is megvolt az a jelenség, hogy összeraksz 10gépet ugyanazokból az alkatrészekből és az egyikkel tuti nem lesz minden rendben.. eddig én ezt egy dologra tudtam visszavezetni, mégpedig arra, hogy a fejlett ipar két azonos értékű ellenállást nem tud gyártani a mai napig, minden elektronikai elemnek/alkatrésznek van tűrése, ha átlagosan oszlanak el a +/- -os cuccok, akkor nincs gond, de ha pl egyik gépbe csak "-" -os alkatrészek a másikba csak "+" -osak kerülnek akkor két eléggé különböző gépeket kapunk, annak ellenére hogy a komponensek egységei megfelelőek, mégis összerakva nem lesz az, ha ez 5% alatt van az eladott mennyiségből, akkor a gyártó bevállalja a garis cseréket nem módost a gyártáson, ha fölötte, akkor megéri belenyúlni a folyamatba.. igazából mindig a végfelhasználó az igazi teszter.
win98-as korszakban pl nem volt hátrány, ha valaki vásárlás előtt átnézte, hogy milyen beéptett driver van a 98-ban, és úgy választott hardware-t..utána hála a netnek, azok jártak kevesebbet pszichiáterhez, aki benézett vásárlás előtt adott termék topicjába, tehát a végfelhasználókhoz, és ott megtudta hogy mi mivel megy 100%-osan, esetleg milyen trükkel lehet rábírni a helyes működésre..
-
TayRol
nagyúr
szia!
alapbol le volt tiltva, engedelyeztem, de kiprobalom disable modban is.
uj a winfos, de megprobalom ezt is.
bios-t most nem vagom, ha hazamegyek meglesem.
ha nincs bedugva az eger csak a billentyuzet (es 1 pendrive), akkor nem fagy. teszteket meg nem csinaltam, addig a fejetlensegben nem jutottam el.nagyon koszi a tippeket!
udv.!
-
helkis
veterán
miylen FSB-re van mellé lőve a proci?
nálam volt ilyesmi 300mhz-nél, mert elfelejtettem megemelni a SB/HT-t +0,1-v-al..
sajna nem volt primestabil a 3900/2700/1600-os beállítás, elkezdtem külön, külön kitesztelgetni a komponenseket, de sajnos az idő megint közbeszólt (vagyis inkább annak hiánya), így annyit sikerült kiderítenem, hogy a procim 3.9-en 1,5v-al sem prime stabil 3.órában dobott egy hátast..
benchelni azért jó.. -
Cadal
őstag
Mennyi feszt kapnak a ramok, amikor 1600@CL7-re akarod őket állítani, és mennyi a gyári fesz értékük? Illetve a rendszer többi eleme mennyi feszt kap (proci, NB, CPU NB VID)?
Amikor egy modullal próbálod, mindegy melyik az a modul? Tehhát külön - külön (egyenként) viszik az 1600@Cl7? Én nem igazán vettem észre olyan beállítást, amire a lap lenne allergiás.de lehet csak keveset tesztelgetek.
-
szki
őstag
Pocsék az új bios. Tedd vissza a régit.
UD5P esetében nálam az F6 bios (08. havi) tökéletes. Az utána kiadott verziók és a néhány korábbi egyáltalán nem vált be, és fagyást okoznak. Míg a Prime pár perc után kifagy, vagy resetel velük.
Persze lehet más beállítások kellenének a biosban az új bios verziókhozDe nem nyúlkálok hozzá a húzott rendszeremhez, ha már egyszer atomstabil az F6-al (1,4 V és 3,6GHz X4B50 proci, "FSB" 233, NB 2330, ram 1555/CL8)
-
Cadal
őstag
Abszolút jók a meglátásaid, én is erre gondoltam. Csak ugy ezt irta itt fentebb "de mivel kettő van, ezért ez is dual". Sebaj, majd jön Helkis, és helyre teszi a dolgokat.
Amúgy érdeklődve figyelem, a memóriáiddal a "vesszőfutásodat". Még szerencse, hogy rájöttél, melyik bios a neked megfelelő.
-
helkis
veterán
már vártam a kérdést
természetesen h2o, de talán ezt a 0,1v-os emelést egy jobb levegővel is elbírná, sajnos nem sok időm van tesztelni, így még egy hosszabb prime-ra se futotta ezen az órajelen, de idővel lesz az is, alapfeszen 3600mhz az 100%-os, itt is minden megy, de még nincs kitesztelve, a 4Ghz-hez megint kellene 0,1v, ami már 1,55v lenne, azt viszont már én is sokallom
illetve annyival elmásznának az órajelek, hogy a ramon is kellene lazítani, így meg már nem is biztos hogy megéri az a +100mhz..
-
Landon
addikt
Elnézést akkor elmondom pontosan mi a problémám!
Szóval: jelenleg van egy PhenomII 905e-m ami egész jól tuningolható most jelenleg 1.264V-on 3.2GHz-n megy OK. De mindemellé van egy olyan bajom, hogy a POST előtt a gép az új 1TB-s Samsung F1 winyómmal PONTOSAN 15sec-ot vár, ergo a fekete képernyő és a POST között van 15sec. Namost az ég világon MINDENT (HDD delay állítgatása, bios alaphelyzetbe állítása stb) megpróbáltam a BIOS-ban amit lehetett, hogy ne legyen delay a POST előtt de nem ment... namost ez régen a 80GB-s őskori samsung-al nem volt. Ezért gondolom, hogy a lappal lesz vmi és ezért kéne BIOS-t frissítenem, DE /és itt jön a kérdés/ félek, hogy azzal hogy az új F4es BIOSra frissítek esetleg megváltozik/"leromlik" a tuningpotenciál(ahogy erre már volt példa) és a proci nem lesz annyira jól húzható mivel a BIOS megváltoztatja a steppinget stb. Ezért kérdezem, hogy érdemes e F4-re frissíteni, nem e ront a "tuningpotenciálon"? Ill ha nem F4-re érdemes frissíteni akkor melyik lenne a legjobb bios ehhez a laphoz?
-
Bubanc
aktív tag
a legújabb F4-es bios van fent, de csináltaF2 F3-nál is (GA-770T) és nem elsősorban játék közben laggol az egér, sőt ha jobban belegondolok játék közben még nem is nagyon csinálta... inkább csak win 2d alatt csinálja, de szerintem ott a legidegesítőbb, főleg ha photoshoppol az ember...de általános alkalmazásoknál is gáz. fent van az xp és a win 7 is és mindkettő alatt ugyanzt produkálja azért gondolom, hogy mindenképpen valami hardveres probléma
-
szki
őstag
C1E nálad hány Wattot számított? (már ha van teljesítménymérőd...)
Én is várom a következő Giga biosokat. Van még mit javítani a ramkezeléssel...
A Patriot rammal hibátlan a gép. Az OCZ LV ramom a szekrényben vár egy jó biosra. Vagy építek még egy AM3 gépet Asrock 785G lappal a gyerekemnek is -
Gabor970
addikt
bocs, nem olvastam a korábbi hszásaid, milyen feszen mennek azok a memóriák? Nekem az F2-es bios alapon csak 1,5V-ot adott a DDR3-nak, addíg nem is tudtam semmit sem tudningolni amíg ezt 1,6-ra fel nem emeltem. Ha már az 1333 9-9-9-24-en túl akartam jutni, akkor eleve 1,7V-al kezdtem neki, és nem is volt semmi probléma. Jelenleg is valami 1466MHz és 7-7-7-20 mellett mennek, 3400MHz körüli négymagosított 550BE mellett. Azt hiszem így is hagyom, ez tuti stabil így, nem hibázik, nem melegszik, gyors.
-
Lui76
őstag
Hát ő izé nem nagyon akar menni a dolog még.
op rendszer rerak, 3Dm06 13100 körül cpu pont 4500. NFS Shift szépen fut.
DE a vga 600-ról 700-ra húz kapásból beállt a 3Dmark indításnál.(pedig régen ez nem volt gond)
FSB 220-ra everest stab teszt pirosan villog hw hiba megállítja a tesztet.Az AM2-es lapomban ahol semmi spec Phenom 2 tényező nem volt állítható csak a szokásos HT szorzó le 4-re , ott fesz nélkül a 2 mag ment 3600-on stabilan.
Az NB szorzót is kell visszább venni itt és/ vagy a HT-t ?
A HT nem szorzó itt hanem érték ha jól látom ?Igazából meg lehet hogy a tápom fogy el azon agyalok...
-
Lui76
őstag
Mindjárt frissítem....
Szal észhez tért...
Levettem és a stock coolerrel kipróbáltam az 1-es ben 1 ramot (kingmax 1600 2Gb)
Úgy elindult !
Most már visszarakva 3-4-be és mindkettő , már jó -érdekes.
Őssze kellett ismerkedniük.
De talán még jobb hír (kb 4. biosbalépésem ez kellett legyen) van egy x45-öm !!!!
vakon boltból. -
Dead_slow
tag
Amíg nem lesz új cpu hűtőm addig nem erőltetek semmi tuningot, 4. magot bekapcsolom és keksz, de ennek a ramnak örülnék ha menne 1600 cl7-8 de még a 9 is jó lenne
, én sem tudom elérni ezt az orosz ftp-t meg tudnád adni a pontos file nevet, hogy neked melyik biossal működött rendesen, illetve, hogy egy kis tapasztalatot az F5-höz képest miben hiányosabb/jobb.
-
szki
őstag
6 GB ramért szerintem is jó ár volt 27eFt. Meg kaptam legális key-t a 3DMark Vantage-hoz, melynek "eszmei értéke" 4eFt
Amúgy kapható i5-höz is kit (Corsair 1600/CL8), melyből 4 GB kerül kb 30eFt-ba...
(Ettől függetlenül a Kingston ramok a kedvenceim)Persze van 64 bites Win7 is a gépemen. Egyre többet azt fogom használni, hogy az összes ramot lássa. De 32 bites XP alatt is megoldható a 3,5GB feletti részt ramdisként kihasználni.
Végül így lőttem be a rendszert stabilra, és nekem elegendőre (megy az automatikus cnq is):
X4 B50 proci 3,5 GHz-re húzva tisztán "FSB" emeléssel (15,5x 226 MHz) 1,328 V-on (1,35-0,125V), CPU NB 1,25V (1,1+0,15V). HT 2034 MHz, NB 2260 MHz.
RAM 1,65 helyett 1,81V-on. 1507 MHz/CL7/CR1T unganged.
Íme az Everest ram tesztek: 1, 2 és 3 db modul esetén
Single és dual chanel esetén látható eltérés a másolásban, de 2 és 3 db modul között már nem!
XP32 Single (1 db)
Win7 Single (1 db)
Win7 Dual (2 db) (XP alatt elfelejtettem mérni)
XP32 Dual (3 db)
Win7 Dual (3 db)
Így utólag visszanézve: a Win7 eredmény másolása picit rosszabb, mint az XP. -
SimonYana
addikt
Igen én is tapasztaltam,hogy a piros és a zöld kingmax nem egyforma!
A DDR3-as váltásban , meg való színű , hogy igazadvan , mert az intelnél sem lehetett észre venni igazán.
A váltás meg minimum + 25'000 Ft-omba kerülne,mert a lap is drágább és a ram is. Ha már ennyit költök, lassan elérem megint az Intel árakat! -
SimonYana
addikt
Az hogy mi az iagság nem tudom,de én még sosem láttam borda nélküli 1600-ast. Ez nem azt jelen ti , hogy tuti nincs,de kételkedek kicsit benne.
az 1 gb-os 7000 Ft és a 2 gb-os 13500 Ft.
Szerintem mennek az árak kicsit felfele.
Régen piros cimkés fekete bordás volt , most zöld cimkés és ezüst bordás.
Nekem volt mindkettő és CL7-ben mennek simán 1800 felett is. -
Cadal
őstag
Azért pénzt adni, hogy én házilag a sufnibarkács megoldásaimmal megcsináljam, nem szabad. Nem is teljesen tökéletes inkább csak egy félmegoldás lenne. Ha már pénzt adsz ki valamiért, akkor inkább az UD4P ami 8k-val ugyan drágább, de nem csak a fethűtést teszik rá pluszként ezért a pénzért. Ugyan ez a helyzet, akármilyen más gyári fethűtő megoldással, hogy ha pluszban költesz rá, akkor már nem feltétlen éri meg UD3P választani. Max ramsünikre érdemes költeni, és azt felragasztgatni, de az nem egy hatékony megoldás szerintem. Házilag készíteni csak úgy éri meg, ha te készíted el. Persze tudom, hogy nincs meg mindenkinél a lehetőség teszem azt szerszámok vagy kézügyesség hiányában.
Azért köszönöm a megkeresést, de ennek nincs semmi értelme. -
Ayg0
senior tag
juj ezt nagyon benéztem. ud3 rev2 tényleg sb710-es. elnézést Gabor970. mondjuk 770t-vel akkor is jobban jártál a 8+2 -es feszszabályzó részlet miatt, ami stabilabb tuningot eredményezhet.
elvitték a ramokat múlt pénteken, ergo már nincs mivel tesztelni...
és memót nem prime-mal, hanem memtest86+ -szal hardveresen tesztelném, nehogy a winfos belehülyéskedjen az eredménybe. -
szki
őstag
Ja-ja. Ha nem megy egyik ram se rendesen, akkor alaplap lesz cserélve Asus-ra v. MSI-re. Jó ez az AMD X2@X4 proci nagyon!
Gabor970: CF esetén jó a 2x8-as pci-e is. Akkor van értelme a 2x16-nak, ha HD (1920x1080) vagy nagyobb felbontásban játszol. És azt hiszem érdekes módon a kis video rammal rendelkező VGA CF esetén lassít a 2x8. De játékfüggő is, melyiknél épp mennyit számít.
-
szki
őstag
Ami csak itt megvan: [link]
Beta és nem nem beta is volt közte F3x-től F6-ig.Mod: 2 héten belül lesz nálam Patriot Viper 1600/CL8-as ram (PVT36G1600LLK). Benne van a támogatott ramok listájában. És Intel rendszerekkel nagyon jól szerepelt. Ha az se lesz okés, akkor a ramokhoz kell új lapot és procit vennem 09.09.-én
Amúgy szerintem a legtutibb ram gyártó a Kingston. A jövőben csak olyat veszek a gépeimbe.
-
Cadal
őstag
Nem tudom,
De ha csinálsz egy képet a #470-es hsz-ben levőhöz hasonlót, akkor megnézzük. csak csinálj már egy képet. Egy dolgot, tuti nem csinálsz, amit én esetenként szoktam, az a valami amúgy látszik a tálcán is
.
Everest, a bios, és az összes beállítás látszik a képeken. -
s1ru2
aktív tag
Sajnos ez a teljes garanciátlanság nem tölt el sok örömmel. Corsair háza táján találtam komolyabb supportot UD4P-hez és úgy néz ki gyakorlatilag mindenféle ramjuk elmegy benne némi állítgatás után. 1333 on tuti. Afölött CPU tuning kell hozzá. 5év bolti gari + a gyártói élettartam. Nem a Kingmaxxal van bajom, mert nekem is volt és elégedett voltam vele. Sőőőt
1333 at bootoltam 1066ossal stabilan DDr2 persze csak ez, hogy nincs rá semmi...
-
Cadal
őstag
Javíts ki ha tévednék, de ami a honlapon van F2-es bios (2009/06/24) már a végleges verzió, de legalább is újabb mint az f2c (2009.06.12). Miért nem azt használod?
A magok hőmérsékletét, pedig azért nem tudja semmilyen progi kiolvasni, mert 4magosítva van a procim. Ha visszakapcsolom két magosra, akkor már minden okés. -
Cadal
őstag
Hello!
Ezt az 1600Mhz 7-7-7-20-as írás/olvasás/másolási gyatraságot nem igazán értem, nálam gyönyörűen hozzák várható értékeket everestben. (1333Mhz és 1600Mhz
Esetleg tudnál egy screent dobni a problémáról?A házi fethűtés gyártásnál pedig nem nincs élvezetesebb megoldás
A béta biost honnan sikerült beszerezni (f2c) ?
-
szki
őstag
Grat a cucchoz!
Proci előtesztelt féle?
A kritikához:
Én már megszoktam, hogy zsúfoltak Giga lapok. USB-s problémát nem értem. Rövid a kábel a ház előlapjához?Fetek hűtésére a házi barkács a legjobb
Lehet csinálok pár fethűtést nem használ alu proci hűtőbordákból, és eladom
Amúgy az én 790FXT lapomon gyárilag van hőcső, ami terheléstől függetlenül olyan forró, hogy égeti a kezemet. Egyszer levettem a lapról ez a hőcső+borda együttest. Elég összecsapottnak tűnt a hőátadó közeg felszerelése a feteknél. Jobb lett volna a házi megoldásom...Érdekelnének azok a gyatra szintetikus mem teszt eredmények számszerűen! (nem volt bekapcsolva a cnq?)
-
Cadal
őstag
Az R80-as kondenzátorokhoz közelebb eső fetek pontosan 80 mm hosszban helyezkednek el. ezek kicsit hosszabban mint a hátlap felőliek.
Így szerintem a HR-09 felső fele (84x15.5) még csak elférne, de a rögzítés már nem. szvsz. -
Cadal
őstag
Hello!
Ma megérkezett az alaplapom, ezért le tudtam Neked mérni a távolságot. elég nehéz volt mérőszalaggal, de nem volt kedvem lemenni a tolómérőért a pincébe _ 1; 2. A 2. képen a 30 pont a furat felett van (arra figyeltem) és a másik furat felett próbáltam fényképezni
. Remélem átmegy valamennyire. ha nem szólj, és felhozom a tolómérőt.
A furatokban pedig a 2.5 (mm) csavar fér el. Amit a képen látsz az 2.5x40-es süllyesztett fejű csavar anyával alátéttel, és golyóstoll rugóval.Bordarögzítésre kiváló lesz
remélem segítettem!
-
szki
őstag
Magyar honlapon kint van a 785G-s giga lap. GA-MA785G-UD3H
-
JimBeam007
csendes tag
Szia!
Egyenlőre marad a jó öreg 3870-es. Majd a mafia2 gépigénye dönti el a dolgot
A memória tipusa:
Kingmax 1 GB 1333mhz ddr3: FLFD45F-B8KG9 NAUS
S.N: F91000801001
Kingmax 2 GB 1333mhz ddr3: FLFE85F-B8KG9 NEUS
S.N: F8B001202001
Az jó lenne ha legalább elérné a ddr2-es teljesítményét
Megy dualban, és csak azért 3 giga mert a 32 bites rendszer enyit lát ugyis.
Üdv Jim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged