- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
SimonYana #797 üzenetére
hja, már épp itt forrasztom össze a chipet meg a foglalatotde am úgy lesz hogy ud5p meg bele 2db 4870x2, X4 955 társaságába
prociból van 2db úgyhogy tudok váltani is, ha esetleg valamelyik gyengén muzsikál
35 liter folyékony nitró megy rá, aztán majd meglátjuk.am erre gyúrok, hátha összejön valami
-
Dead_slow
tag
válasz
SimonYana #781 üzenetére
Igen, engem sem érdekel a Prime, csak random fagyott és gondoltam, ezzel le tudom ellenőrizni, hogy stabil-e, a superPI jó öttleg megnézem, majd amint megint gépnél leszek.
Cadal: Akkor jól sejtettem, small fft-t is megnézem, remélem össze tudok hozni valami stabil 4 magos eredményt, bár gyári hűtőm van még. -
-
Cadal
őstag
válasz
SimonYana #753 üzenetére
Home made HAF 932
Ez jobban hűt mint a Tied
Megjegyzem egy 8600GT SLI-t teszteltünk havernál... épp ráértünk!
-
szki
őstag
válasz
SimonYana #736 üzenetére
Ha az Everest mem bench. képernyőn a DRAM: FSB Ratio fölé viszed az egeret, akkor legördülő menüben tudod váltani NB Clockra.
Cadal: kösz!Ja, hogy Intel lapban ment 1800 MHz-t ez a Kingmax. Ebben az AM3-ban kis esély van rá... Kell még szerintem 1-2 bios kiadás, hogy a ramokat igazán jól kezelje.
Az én Patriotom tesztek szerint többféle Intel X58-as lapban is ment 1800MHz/CL8-at 1,65V-on. Ebben az AM3-ban 1600/CL8-hoz kellett 1,8V.
1333MHz a hivatalosan támogatott max freki. Azt viszi is szépen 1,65V-on CL7-ben. Kis plusz fesszel CL6-ban. -
Cadal
őstag
-
szki
őstag
válasz
SimonYana #733 üzenetére
Na alakul! Grat!
Még lécci állítsd át, hogy az Everest képernyőn is az NB freki látszódjon! Nézz nekem lécci egy 1800 MHz/CL7 vagy CL8 1T-t is!Olvastam bakosgabor57 logout cikkjét és a hozzászólásokat a ram és órajelek összefüggéséről. Ott is sokan keverték az alaplap chipset NB feszt és a CPU NB feszt (meg a HT-t is)...
Mod: a HAF csinos! De ne mondd, hogy passzívban használod a procihűtőt 3,6 GHz-en is órákon keresztül?
-
szki
őstag
válasz
SimonYana #725 üzenetére
Hm. 1500MHz/CL6! Nem rossz!
Ha az NB-n húzol, akkor az még szebb lesz!Én megelégszek egy szerényebb beállítással, mely tuti stabil: [link]
A 3x2 GB van benne a gépem továbbra isHa az Everest mem bench. képernyőn a DRAM: FSB Ratio fölé viszed az egeret, akkor legördülő menüben tudod váltani NB Clockra. Jobb, ha inkább az látszik!
Te látom napom óta éjjel 2-3-kor még ébrenvagy! -
Mlnr To'm
tag
válasz
SimonYana #699 üzenetére
Angliában élek, szóval abból kell gazdálkodnom amit itt meg tudok kapni.
Körül is néztem gyorsan azokon a helyeken ahonnan vásárolni szoktam, de elég gyér a kompatibilis választék.
[aria]
[microdirect]
[overclockers]Bár lehet csak én nézek be valamit nagyon.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
SimonYana #662 üzenetére
Félre címeztem a hsz-t.Amúgy van itt egy kis írás, számít-e valamit a RAM tuning.
-
Gabor970
addikt
-
Ayg0
senior tag
válasz
SimonYana #632 üzenetére
amikor a kingmax után kutakodtam, belebotlottam borda nélküli 1600-as modulokba is, legalábbis a kiskerben ahol érdeklődtem, ott azt nyilatkozták, hogy az ő ramjaik nem bordásak, hanem sima puci ramok. aztán, hogy mi az igazság, tévedtek e vagy sem az árujukkal kapcsolatban, már nem tudom.
-
Gabor970
addikt
válasz
SimonYana #605 üzenetére
teljesen igazad van, bocsánat!
Nem tudom miért emlékeztem arra, hogy az a lap már 2000MHz-ig tudja kezelni a ramokat. Annyi mindent elolvastam én is, mielőtt megvettem a lapomat, valami összekeveredett bennem. Nos 1600-hoz meg szerintem tuti jó lesz a Kingmax. Proci hűtőt nem cserélsz? keresek 4magosról való gyári hűtőt az 550-esemre (négymagosítva lett) sajna csóró lettem gépvásárlás után, most nem akarok beruházni 10k Ft-ot hűtőbe, viszont a gyári 550BE hűtő kevés ha bekapcsolom a +2 magot.
-
Gabor970
addikt
válasz
SimonYana #603 üzenetére
Eddigi leírások alapján, ahogy Te is leszűrted, a Kingmaxokkal van a legkevesebb probléma. A lapválasztáshoz gratulálok, ha teheted, vedd csak meg, az egy nagggyon klasz lap (lehet).
Abba már érdemes crossfire-be vga kártyázni, és tulképp mindent tud, amit tudni lehet AM3-ban.
Ha megnézed a gyártó honlapján a kompatibilis RAMok listáját, onnét nyugodtan választhatsz esetleg gyorsabb 1800-as, vagy akár 2000MHz-es ramokat is, bár azt hiszem elég meredeken szaladnak már felfelé az árak abban a szegmensben.
Milyen proci megy bele? 965BE ? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest