Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Szevasztok!
Nagyon nem vagyok otthon AMD témában, de öcsémnek az van. Azt szeretném megkérdezni, hogy elérhető-e már esetleg tuning alatt a CNQ valahogy ? Tudom, hogy kezdetben nem volt, de esetleg jött erre valami BIOS frissítés vagy ilyesmi? Jó lenne ha nem pörögne folyton 3600on a kis x2 550BE. 790XT-UD4P a lap amiben van. Előre is köszi a választ.
-
s1ru2
aktív tag
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. A CnQ-t mi befolyásolja, hogy éppen hajlandó-e működni vagy nem? Ma tettem öcsémnek új Win7et. Feltettem a F6 os bios 790XT-UD4P-hez. Na az egy rakat sz*r, még csak bebootolni sem akart vele.(ami sztem vicc) Windows loadingnál bumm lefagyott. Jó visszatettem F4-et. Elsőre boot után ment a CnQ jó midnen király. Visszaállítottam azokat a beállításokat amiket előtte használt 2 hónapon át nagyjából minden gond nélkül.(CPU 3400, 3200 helyett és ennyi) Ezekután boot és a CnQ többet nem volt hajlandó bekapcsolni, pedig biosban be van kapcsolva. Visszatettem 3200-ra akkor sem megy. Valamint jópárszor csinálja azt, hogyha bekapcsolom akkor fekete képet ad, bootnak semmi jele, illetve eljut addig ,hogy kiírja mi van benne és ott fagy meg. Ezt eddig is csinálta párszor, ugyanezzel a biossal. Valakinek vmi építő jellegű ötlete? Mert nagyon azon vagyok, hogy visszaviszem gariba a lapot, mert ez nevetséges.
adatok: Giga 790XT-UD4P, 2x2 TW3X4G1600C9DHX, 4870, 550es Chieftec, F4 es bios
-
s1ru2
aktív tag
válasz
balázs13 #571 üzenetére
Hali! Bocs a családban csak UD4P van, de a teszteket amiket láttam mindenben tökéletesen megy a Corsair 2x2 1600as CL9es DHX kit. Nkemei selsőre ment minden vele. Betettem, feltettem 1600-ra és első pöccre ment. Ajánlani tudom. Ha meg nem is ezt veszed mindenképp 2x2 GB ot érdemes venni. 2x1 GB hamar kevés lesz. De akár ha kinézel valamit a kompatibilitási listából ,és utána tárgyalsz ősemberrel. sztem megoldható a dolog. Korrekt eladó, apróban megtalálod.
-
s1ru2
aktív tag
Na meglett a lap. Giga 790XT-UD4P, 4 Giga Corsair Twinx 1600 DHX CL9 megy bene tökéletesen. Első pöccre, minden gond nélkül. 21K ért 10 év garival+Corsair élettartam sztem nem volt rossz vétel.
-
s1ru2
aktív tag
Sajnos ez a teljes garanciátlanság nem tölt el sok örömmel. Corsair háza táján találtam komolyabb supportot UD4P-hez és úgy néz ki gyakorlatilag mindenféle ramjuk elmegy benne némi állítgatás után. 1333 on tuti. Afölött CPU tuning kell hozzá. 5év bolti gari + a gyártói élettartam. Nem a Kingmaxxal van bajom, mert nekem is volt és elégedett voltam vele. Sőőőt
1333 at bootoltam 1066ossal stabilan DDr2 persze csak ez, hogy nincs rá semmi...
-
s1ru2
aktív tag
2x ment el valamiért, sorry
-
s1ru2
aktív tag
Én közben szépen végigolvasgattam a topikot... hát nem 1xű eset amit itt van
Sajnos a G.Skillekre legalább 3 hetet kéne várni az meg nem valószínű, hogy belefér. Meglátjuk mi lesz. De az biztos, hogy inkább maradok a Gigabyte, honlapon fenntlévő kompatibilitási listánál. (Nekem is bejött P45-el).
Ősemberen kívűl nem tudtok, esetleg valami megbízható DDR3 forrást ?
-
s1ru2
aktív tag
Szevasztok mesterek!
Öcsémnek kéne összeraknom meglepetés gépet így nem kéne hibáznom, ezért fordulok hozzátok kérdéssel. RAM kérdésem lenne. Nézegettem többféle ramot, kompatibilitási listát satöbbi, de egész egyszerűen nem tudok dönteni. Felsorolnám a jelenleg bent lévőket és ha lehet róluk valamit tudni azt kérlek osszátok meg velem. Ha bármi egyéb mást ajánlotok természetesen örömmel fogadom, csak ne csillagászati ára legyen, ha lehet.
CSX CEC 1600
G.Skill Sajnos az oldal valamiért baromi lassúNagyjából egy árban van a 2 kit ~ 17k. A CSX et 5 év garival nagykerből tudnám a G.Skill ősembertől. Meliyket érdemesebb ? Esetleg hasonló árban létezik-e ezeknél gyorsabb, biztosabb megoldás ? 2x2 GB os kitek játszanak leginkább.
(AMD-ben nagyon nem vagyok jártas) A lap pedig egy GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest