- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
8nemesis8 #4355 üzenetére
Szia!
Ugyan nem Gigabyte lap, nem is 700-as chipset, de:
Asrock 870 Extreme 3 R2.0 lap + AMD FX-4100 processzor: 1866MHz CL9 1.65V. Jóféle RAM, de ugyanezt nyújtja a Kingmax Nano is hűtőborda nélkül 1.5V-on.
Majd ha lesz rá alkalom, akkor letesztelem Gigabyte lapban is.
-
talpas
aktív tag
válasz
8nemesis8 #4324 üzenetére
Sry,Sry !csak magamra gondoltam mert én állandó okosságokat és infókat keresek. Nem akartam arra utalni, hogy Te azt nem Tetted meg
.Igen elég száraz. Igazad van.
Használtan vettem lapot, Trikitből a kettőt 1 tulajdonostól. Igen max és a ston-ra nem panaszkodnak. A próbálgatásnak anyagi háttere van. Ez most így hiba nélkül fut. -
MDanny
senior tag
válasz
8nemesis8 #4328 üzenetére
Igen, 1600MHz-es. Szerintem a világon semmi gond nincsen az 1600MHz-es üzemeltetéssel, én azért általában 1333MHz-es módban, de megemelt belső órajellel szoktam használni. Most éppen 1666MHz-en megy feszültségemelés nélkül a gépemben lévő egy kétmagosítható Sempronnal, még szándékozom tovább tesztelni a processzort.
-
MDanny
senior tag
válasz
8nemesis8 #4326 üzenetére
Nekem eddig mindvégig a Kingmax Nano ramokkal volt a legkevesebb problémám, nem is általános esetekben (pl. amit fentebb írtam vagy még egy esetben 990-es chipsetű lapban, amikor C2-es feloldható Phenom II X2 proci volt benne, nem ment CR1-ben. Utóbb kiderült, hogy ez nem is a ram, hanem a lap "hibája", mert abban már a magfeloldást el kell felejteni, általában nem stabil.). Nem is véletlenül foglalkozom inkább ezekkel, nekem beváltak és szerintem nem is drágák a többi csicsa ramhoz képest. 1866MHz-en is remekül mennek, ha valakinek ez fontos. A Kingston HyperX melegszik, nem is kicsit és mondjuk a 700-as chipsetű lapokban ugye egymás mellé kell pakolni őket, egyik fűti a másikat. Az A-Data Gaming Edition majdnem ugyanez, viszont nem megy annyit, mint a Nano. Ami még bevált nálam általánosan, az a CSX, de már nem olcsóbb annyival a Kingmaxhoz képest, hogy érdemes legyen kisérletezgetni.
-
talpas
aktív tag
válasz
8nemesis8 #4299 üzenetére
Üdv.
Nekem 2x2 Kingston. win32bit. lát 3.3Gbot. A választás a Tiéd, 64en amit bír a lapitt van minden lehetőség.
X2,250-es fut 3500-on, mem 1333-on.Cool'n'Quiet 979MHz-re veszi vissza.
Azt hiszem proc.voltot visszavettem a Biosban és stabil így is./nem léphetek ki megnézni//
Geil tri-kitből 1600 is volt előtte 2x2 az meg 1600-1333-on is kékhalál. De még keress itt a topikban mert már sokan tőlem tapasztaltabbak is leírták az okosságot, véleményt /ne félj a keresőtől/ -
Cadal
őstag
válasz
8nemesis8 #4230 üzenetére
Korábban talán az lehetett. De manapság már pillanatok kérdése az egész. Persze az áramszünet itt is tud galibát okozni, de szerencsére még nem volt ilyen gondom. Így nincs tapasztalatom a dual biossal kapcsolatban sem. De erről már azt hiszem írtak korábban itt a logout-on cikket. Talán segít valamit. Nem kell parázni, és nem lesz gond!
-
-
hege01
tag
válasz
8nemesis8 #952 üzenetére
köszi, megpróbálom ott is,
de azért próbálkoztam itt , mert a fent írt laphoz keresek hűtőt és gondoltam itt előbb kapok választ a kérdésemre.
Hogy valami hasznosat is írjak:
790XT-UD4P, Phenom 2 955 BE, Patriot 1600LL memóriával gond nélkül megy 1333 Mhz-en CL 7-7-7-20 időzítéssel. Húzni még nem próbáltam. Csak gondoltam aki RAM vásárlás előtt áll hasznos lehet hogy ezzel a mem-el is megy gond nélkül.Üdv.
-
Cadal
őstag
válasz
8nemesis8 #869 üzenetére
Nálam maradtak a hőfokok, a frissítést követően ugyan úgy. (Everest v5,02,1750-ben nézve)
Amit észrevettem, hogy az M.I.T menüben megváltoztatták a struktúrát. Tuning nálam nem ment rosszabbul az F3 biossal sem, és a négymagosítás továbbra is két lépésben elvégezhető. Egyenlőre ezeket tapasztaltam én, de természetesen ezek saját tapasztalatok. van még pár 770T tulaj talán majd írnak Ök is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest