- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
válasz
Blaze71 #1495 üzenetére
Rákerestem, a Giga P45 topikban és ott megtaláltam a választ, az 1Gb-os vagy annál nagyobb tárhelyűeknél nem működik túl jól a dolog, csak márkásabbakat hajlandó felismerni, megpróbáltam egy másikkal, azzal tökéletesen működött.
Sajnos a BIOS-ról ez már nem mondható el, az eddigi stabil beállításaim közül egy sem működik, megy vissza az F6.
-
Dead_slow
tag
Feltettem a lapomhoz az F6 biost, és "meglódult" a proci, eddig maximum 3.2-ig jutottam 4 maggal ezt is 1.4 volton, de most 1.35-ön ment 2 órát a Prime blend
durva különbség, szerintem még alacsonyabban is vinni fogja, jövő héten nekiesek rendesen
-
Dead_slow
tag
Amíg nem lesz új cpu hűtőm addig nem erőltetek semmi tuningot, 4. magot bekapcsolom és keksz, de ennek a ramnak örülnék ha menne 1600 cl7-8 de még a 9 is jó lenne
, én sem tudom elérni ezt az orosz ftp-t meg tudnád adni a pontos file nevet, hogy neked melyik biossal működött rendesen, illetve, hogy egy kis tapasztalatot az F5-höz képest miben hiányosabb/jobb.
-
Dead_slow
tag
válasz
Zé_Mester #791 üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam
, esetleg egy újrapasztázás? Ki tudja mióta száradt a nagykerben. Most ahogy belegondolok nem valószínű hogy félremér, mert rátettem a kezem a gép oldallapjára és az is sokkal melegebb volt mint prime előtt, majd megtapizom a bordát, leszedem a legújabb drivereket és esetleg, megnézem hátha az everest régi vagy valami.
-
Dead_slow
tag
válasz
zoleecool #785 üzenetére
Nekem 1.3 az alapfesz ezen próbáltam, de elhasalt az egyik mag prime blend alatt, de most úgy néz ki a ram miatt volt.
Amúgy az mennyire gáz, hogy ha adok az nb-nek egy kis +feszt, hogy tuti stabil legyen a ram, akkor az alaplap hőmérséklet felkúszik akár 65fokra is, vagy lehet hogy félremér?
-
Dead_slow
tag
válasz
SimonYana #781 üzenetére
Igen, engem sem érdekel a Prime, csak random fagyott és gondoltam, ezzel le tudom ellenőrizni, hogy stabil-e, a superPI jó öttleg megnézem, majd amint megint gépnél leszek.
Cadal: Akkor jól sejtettem, small fft-t is megnézem, remélem össze tudok hozni valami stabil 4 magos eredményt, bár gyári hűtőm van még. -
Dead_slow
tag
Egy kérdés, ha prime blendet futtatok és elhasal egy mag, akkor az lehet a ram hibája is vagy akkor mást írna ki?
-
Dead_slow
tag
válasz
Gabor970 #768 üzenetére
Nekem, szürke bordás kingmaxaim vannak, de az istenért nem tudom őket stabilizálni 1600-on még cl9-ben 1.8-on sem, nb is kapott feszt, memtest86+ 2.11 futott 4-5 órát semmi hibát nem dobott. Valami tipp esetleg?
Vagy valaki le tudná írni, hogy pontosan milyen subtimeingokkal futottak neki ezek a ramok 1600cl7-t de még a 9 is jó lenne csak menne már rendesen
-
Dead_slow
tag
válasz
elfelejtette #719 üzenetére
Kösz, ezt még nem is próbáltam
, pedig elég egyértelmű.
szki: Kösz, de ott már az összes USB-s dolgot végigpróbálgattam, de egyikről sem működött, igazából az a gond, hogy azt írja ki hogy nincs OP a pendrive-on.
Ayg0: Köszönöm most az F4 van fent, de felrakom a legújabbat majd, és persze ha azzal sem megy akkor memtest, régebbi BIOS-ok, és a modulokat is kipróbálom másik slotban, valamint egyesével, remélem kiderül mi a gond. -
Dead_slow
tag
Üdv!
Egy kis segítség kellene, sikerült beújítanom egy Phenom II rendszert(adatlap), és a procim is 4 magosítható, de a ramokat sehogy sem sikerül stabilizálnom 1600-on, Kingmax FLGE85F-B8MF7-ról van szó, amivel elvileg nincs gond, így gondoltam, futtatok egy memtest86-ot, viszont nem tudok pendriveról bootolni, a programot még nem használtam, így nem tudom hogy én rontok el valamit vagy csak át kell lőni valamit a BIOS-ban. Tehát mit kellene tennem, hogy be tudjak bootolni pendriveról?Köszönöm
-
Dead_slow
tag
Üdv!
Ha, jól tudom nem, mert a 2 kártyát nem CF-ben használod (tehát fizikailag nincsenek összekötve), így mind két VGA-nak jut 1-1 PCIE 16X 2.0
Valahol olvastam, hogy ez a Radeon mellé Geforce physix-re már nem megy, letiltották szoftveresen, ezért mielőtt ilyenben gondolkodnál mindenképpen olvass utána a megfelelő topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged