- iPhone topik
- Apple Watch
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
csatlakoznék az ownerek táborához. egy ma770t-ud3p-t bitorlok, benne egy x2 550@x4 b50 proci, 2x2gb kingmax FLGE85F-B8MF7 társaságában. a ramok szépen muzsikálnak a gyári órajelen és időzítésekkel 1.8V-on. bios a frissítve lett az elérhető legújabbra (f2c).
a sok pozitívum mellett akad pár kiritika is...
a deszka viszonylag kis méretéből fakadóan össze vannak zsúfolva a dolgok, kissé összecsapott tervezésre utal a felülete. (pl front usb csatik a lap alsó felének közepén...)
a mosfeteknek előfurt rögzítési pontok miatt a gyári, illetve a homemade barkács megoldások kivételével nem lehet hűtést szerezni erre a részre. (th hr-09 tuti kampó, enzotech mst-81 max nagyon neccesen)
a harmadikat (ez a mem írás/olvasás/másolás sávszéle) nem is tudom minek a számlájára írhatom... 1600mhz-es ramokkal 7-7-7-20 időzítésen több ezer mb/s-mal gyatrább eredményeket kaptam, mint a foxconnban ugyanezzel a cpu-val egy 1066@5-7-7-10-2t -n járatott ddr2-es ocz kittel.be kell valljam, ezek után elgondolkodtam rajta, hogy megérte e ddr3-ra váltani...
melyik dimm slot párban próbáltad a dc-t? én alapból a kékbe nyomtam őket, mert a cpu hűtőtől nem férnének el a fehérekben, és itt tökéletesen mennek. (bár ahogy írtam, ez egy 770t...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest