Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
csatlakoznék az ownerek táborához. egy ma770t-ud3p-t bitorlok, benne egy x2 550@x4 b50 proci, 2x2gb kingmax FLGE85F-B8MF7 társaságában. a ramok szépen muzsikálnak a gyári órajelen és időzítésekkel 1.8V-on. bios a frissítve lett az elérhető legújabbra (f2c).
a sok pozitívum mellett akad pár kiritika is...
a deszka viszonylag kis méretéből fakadóan össze vannak zsúfolva a dolgok, kissé összecsapott tervezésre utal a felülete. (pl front usb csatik a lap alsó felének közepén...)
a mosfeteknek előfurt rögzítési pontok miatt a gyári, illetve a homemade barkács megoldások kivételével nem lehet hűtést szerezni erre a részre. (th hr-09 tuti kampó, enzotech mst-81 max nagyon neccesen)
a harmadikat (ez a mem írás/olvasás/másolás sávszéle) nem is tudom minek a számlájára írhatom... 1600mhz-es ramokkal 7-7-7-20 időzítésen több ezer mb/s-mal gyatrább eredményeket kaptam, mint a foxconnban ugyanezzel a cpu-val egy 1066@5-7-7-10-2t -n járatott ddr2-es ocz kittel.be kell valljam, ezek után elgondolkodtam rajta, hogy megérte e ddr3-ra váltani...
melyik dimm slot párban próbáltad a dc-t? én alapból a kékbe nyomtam őket, mert a cpu hűtőtől nem férnének el a fehérekben, és itt tökéletesen mennek. (bár ahogy írtam, ez egy 770t...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa EVO
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest