- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
a legújabb F4-es bios van fent, de csináltaF2 F3-nál is (GA-770T) és nem elsősorban játék közben laggol az egér, sőt ha jobban belegondolok játék közben még nem is nagyon csinálta... inkább csak win 2d alatt csinálja, de szerintem ott a legidegesítőbb, főleg ha photoshoppol az ember...de általános alkalmazásoknál is gáz. fent van az xp és a win 7 is és mindkettő alatt ugyanzt produkálja azért gondolom, hogy mindenképpen valami hardveres probléma
-
Bubanc
aktív tag
egy olyan probléma került elő a gépemnél, hogy akad az egér, magyarán húzom és nem jön, olyan mintha egy pillanatra lefagyna, de nem mert volt, hogy közben ment más alkalmazás is és aznem akadt meg csak az egér, de ez bazi idegesítő.... mikor megvettem az új gépet kb egy hónapja az elején csinálta egy rövid ideig, de aztán elmult, most meg megint előjött, próbáltam már bebrálni a memóriával meg USB beállításokkal, de semmi eredmény
mondjuk vezeték nélküli egerem van bár igaz, hogy a piacon kapható talán legjobb, de lehet, hogy vezetékessel nem lenne gond?
-
-
Bubanc
aktív tag
Szia! Ugyan ilyen alaplapom van és memóriám. Ilyen nagy hűtőbordás kingmax 1600 as CL7-es időzítéssel, de meg ssem tudom közelíteni ezeket az értékeket, még 1333-ban is rakoncátlankodik cl7-es beállításokkal
te hogy tudtad rávenni a normális működésre? egyik ismerősemnek is ilyen lapja van és neki se megy benne 1600-on a mem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest