Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
Goddyevil
üzenetére
durva... maximálisan megértelek. ha valaki azt mondta volna nekem, hogy ilyen történt vele, nem hiszem el. és tessék létezik, képekkel illusztrálva.

szériszám alapján már én is keresgettem, és ez volt az egyetlen épkézláb adatbázis, de itt sem említik.#269
1600-as ramokról megy a diszkurzus csak egy picit figyelni kellene.
amúgy feljebb egy kollega arra panaszkodott, hogy nem akar menni neki a 4gb-os kingmax kitje. lehet kingmaxokat is megszórták különböző chipekkel? kezd vicces lenni ez az egész...hogy néz ki a konfigod?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy feljebb egy kollega arra panaszkodott, hogy nem akar menni neki a 4gb-os kingmax kitje. lehet kingmaxokat is megszórták különböző chipekkel? kezd vicces lenni ez az egész...