Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Most amiben agyalok az egy Kingmax Nano 1600MHz-es.
Vagy pedig: KHX1600C9D3B1K2/4GX
Esetleg valami A-DATA márkájút.
Alaposan átolvastam a topicot és sokhelyen előfordult, hogy 1333MHz-et ajánlottak inkább, mint 1600MHz-et. Ez valóban ennyire fennálló hiba?
Jelenleg enyémbe is 1333MHz-es kingmax dolgozik.
De szeretném bővíteni! -
8nemesis8
veterán
Kicsit rosszul esett
számomra, hogy azt hiszed nem kerestem a topicban. De igenis sokat kerestem már. Egyébként meg ami a giga honlapján van fent szerintem az semmit sem ér, mert még attól függetlenül is lehetnek gondok vele. Sajnos picit kényes ez a lap szerintem.
Mit akartál te tri-kittel kezdeni?
Kingmaxok elvileg gond nélkül mennek de kipróbálnék valami mást is. -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Megjelenés óta szinte megvan az MA770T-UD3P lapom, amit szeretek is, annó amikor vettem 2GB kingmax DDR3-mas memóriát társítottam mellé. Eddig XP-vel használtam, mert laptopomon Win7 volt és így teljesen lefedtem az adott esetben működni nem akaró programokat is.
Lényeg a lényeg, hogy win7re váltottam az asztalin is és látom, hogy ide bőven kevés lesz a 2GB. Ezt szeretném kicsit fejleszteni.Ti milyen memóriákat használtok? Illetve azon agyalok, hogy 4GB elég lesz a vajon?
Habár eddig XPnél játék mellett is elég volt a 2GB.... -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
MA770T-UD3P lappal rendelkező kollégáktól szeretném kérdezni, hogy melyik BIOS, ami nekik bevált?
Korábban frissítettem, de most nincs itt nálam a gép. Így a pontos verziót nem tudom megmondani, de fontos, hogy az unlock(4 magosítás) mennyen benne. -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Frisseb biosokat érdemes feltenni?
Még annó én raktam fel F2eset, e most látom azóta elég sok kijött. -
-
8nemesis8
veterán
Jól láttam, hogy 770T-UD3P laphoz jött ki új BIOS?
F3 a neve?
Lehet róla tudni valamit? Talán a hőmérsékletes visszajelzését javították?Megéri frissítenem?
F2biossal el vagyok,de csak most vettem észre az újat. -
8nemesis8
veterán
MA770T-UD3P valaki tud erről a lapról véleménnyel szolgálni?
Tesztet már korábban olvastam, de érdekelne esetleg valakinek tapasztalata van e!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest