- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szutyis
tag
válasz
Goddyevil #263 üzenetére
Szeva
Ha 3 vagy négy magot akarsz tesztelni, vagy ha van olyan progid ami nem hajtja meg az összes magot, akkor tölsd le ezt a kis segéd progit CPU Control (Magyarnyelvű is).
Ezzel bármilyen alkalmazásnak annyi magot adsz, amennyit akarsz.
Üdv:szutyis
http://www.koma-code.de/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=93 -
Ayg0
senior tag
válasz
Goddyevil #267 üzenetére
durva... maximálisan megértelek. ha valaki azt mondta volna nekem, hogy ilyen történt vele, nem hiszem el. és tessék létezik, képekkel illusztrálva.
szériszám alapján már én is keresgettem, és ez volt az egyetlen épkézláb adatbázis, de itt sem említik.#269
1600-as ramokról megy a diszkurzus csak egy picit figyelni kellene.
amúgy feljebb egy kollega arra panaszkodott, hogy nem akar menni neki a 4gb-os kingmax kitje. lehet kingmaxokat is megszórták különböző chipekkel? kezd vicces lenni ez az egész...
hogy néz ki a konfigod?
-
Ayg0
senior tag
válasz
Goddyevil #265 üzenetére
akkor csak az lesz amit gondoltam, hogy több gyártó chipjével is forgalmazza az ocz ezt a kitet. te valami jót foghatták ki, mert az ipon weblapján is írja valaki a kithez tartozó fórumban, hogy neki se megy 790xt-ud4p-ben gyári a specifikációk szerint, csak 1333-on...
sokat segítenél minden jelenlegi és leendő giga tulajnak is ha meg tudnád szabadítani a hűtőbordájától és megnézni, hogy mivel szerelték fel. persze csak ha nem nagy kérés.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Goddyevil #233 üzenetére
nebazz... ez saját? ugyanígy fog kinézni a gépem, 770t, x2 550 és egy 2x2gb ocz-re gondoltam, de elbizonytalanítottak a visszajelzések, hogy szarakodnak az am3 giga lapok az ocz kitjeivel. lehet jól megszórta ezt a szériát a gyártó 25.000.000 fajta/féle memchippel és egyikkel ok, másikkal meg... neked melyik típus van? az eb-s? bordát esetleg le tudnád hámozni róla és megnézni, hogy milyen chipekkel szerelték? sokunknak segítenél, mert ahogy elnézem hiába szerepel a deszka memory supportjában a kingmax FLGE85F-B8MF7 is, pár hozzászólással feljebb a kolléga kínlódik vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest