- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Ha már az a file megvan akkor gondolom win alól akarod frissíteni. Futtasd az általad letöltött fájlt (ami kicsomagolja magát és lesz 3db. fájlod, az egyik kell a frissítéshez) majd még töltsd le a @bios nevű progit is ami a windows alatti frissítéshez kell. Aztán pár klikk értelem szerűen. Röviden ennyi. De van még pár módja a bios frissítésnek. lásd: alaplapi kézikönyv. Ja és ne parázz nem lesz gond!
-
JohnR
aktív tag
Hát igen... Eddig bírta a megoldás. Újra lefagyott. Vagy fejsze, vagy kuka...
Minden hibát ugyanúgy végrehajt, mintha nem lett volna feltéve a patch. Annyi változás van, hogy most már észlel egy új hangeszközt, ami már két hete rá lett dugva. Azonkívül minden a régi. Váratlanul belassul a rendszer, veszettül csinálja a semmit.
Na erre varjatok gombot. -
GödiAli
tag
Sajna nem használok xp-t már régóta. Próbáltam már vista-t ill win 7-et is de mind2tőnél ugyan az volt, sőt volt vista installnál is fagyás. Vasárnap lesz megint nálam a gép szereztem már mindent wincsit xpt vistat win7et. A kérdésem ki melyik biost használja? Én egyből feldobtam az F2-est lehet vissza kéne tenni az F1-et? Ti tesztek fel vlm chipset drivert?
-
Zé_Mester
őstag
már bocsi hogy beleszólok, de ezt az SP3 + AMD gondolatot hülyeségnek tartom.
nálam az utóbbi időbe elég sok Phenom II-es rendszer futott, mindegyikre szó nélkül ment az SP3-as XP, és soha semmi bajom nem volt vele, pedig nem csak alapon használtam, hanem egész erősen meg lettek hajtva a motyók, de hibajelenség nem volt.inlább ram problémára gyanakszok, lehet a lap nem kedveli a beletukmált ramokat és azért hibázik össze-vissza.
-
JohnR
aktív tag
A barátom egyébként informatikus mérnök, és elég cikinek érzi a dolgot, hogy hülyén áll a véletlenszerűen előbukkanó probléma előtt, és nem találja a megoldást. És egy tök új gépnél.
Eddig Inteles volt, és már kezdi bánni a váltást, de gyorsan kellett egy viszonylag olcsó, jó teljesítményű, és valamennyire időtálló konfigot összeraknia.
Erre szívás és szívás... -
JohnR
aktív tag
Köszi a választ! Remélem segít a problémán (nem az enyém, nekem az adatlap szerinti gépemmel minden ok).
Amúgy mai napig volt egy ismeretlen eszköze is (AMD away mode) a hozzá való drivert ma találta meg egy oldalon (a google segített neki, mert hivatalos oldalakon nem találta). Jó is volt a gép néhány órán keresztül, aztán újra kifagyott
Elküldtem neki a válaszod linkjét, majd kipróbálja.
Az eredményt majd meglátjuk...
Még1x THX -
JohnR
aktív tag
Konkrétabban leírnád melyik javítócsomagot kéne telepíteni?
Az közelebb vezetne a megoldáshoz, mert barátom is ilyen problémával küzd egy 955-ös proci kíséretében, és már az ablakon akarja kivágni az egész sz@rt(váratlan kifagyások, váratlan helyzetekben, az eszközkezelő 99% üresjáratot mutat, miközben a cpu-z meg 70-90% leterheltséget, miközben ő a lefagyott asztalt bámulja 10-15 percen keresztül, mire bármilyen task elindulna)
Ez elég nagy szívás egy tök új rendszerrel, és egy ilyen hardver+driver+op.rendszer konfliktus kibogozása nem egyszerű (főleg ha még azt se tudja mi okozza a problémát).
A bios frissítéseken már rég túl van, ideiglenesen eltüntették a problémát, de váratlanul visszatért, mintha nem csinált volna vele semmit.
Roppant bosszantó...
PLS Help! -
Ayg0
senior tag
ilyen csupasz mint a képen, vagy hűtőbordás?
akkor nem valószinű, hogy lesz mit leolvasni, bár ezekre is szoktak valami címkét ragasztani, hogy mégis mit tud stb. CL7-es? azért kérdezem, mert az eddigiek alapján csak bordás kingmaxxal találkoztam, a csupaszok pedig value szériás termékek szoktak lenni gyengébb időzítésekkel, magasabb üzemi feszültséggel stb.
-
Azazael
aktív tag
Okezsoke, koszi szepen akkor, kar hogy nem talaltam elobb ide :S bar most utananeztem, hogy foleg hp rendszereken problemas a dolog, az en telepito lemezem pedig nem OEM, no mind1.
Bar amit neten irtak tunetek, abbol par stimmel, nalam csak kiszamithatatlan, hol megy, hol nembar a biosban irkal valami uzenetet minden indulasnal valami valtozasrol amit be kene irni valahova.
Es ez okozta az usb lehalasat is?
Minden esetre koszonom a gyors segitseget, kiprobalom akkor ha hazahoztam, win7el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox tulajok OFF topicja
- C++ programozás
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest