- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
válasz
KDavid17 #394 üzenetére
Ezt a memót lehet kapni egyébként 2x2 GB-os kitben? Vagy nem para, ha nem kitet veszek, fognak menni dualban? Csak mert én nem nagyon találok kitet, de én is úgy látom, hogy ilyet lenne érdemes vennem a valszeg pár hét múlva építendő új gépembe. És egyébként most is Kingmax Mars ramjaim vannak, azokat se kitben vettem és nagyon elégedett vagyok velük.
-
-
KDavid17
aktív tag
válasz
KDavid17 #366 üzenetére
de a tuningot azért bírja: 2 mag, 3.6 ghz és alapfesz(1.3v)
Kár, hogy 4 magon sz*r filmezésnél és netezésnél -
szki
őstag
válasz
KDavid17 #343 üzenetére
"Az nb fesznek meg ilyeneknek, szóval a cpu feszen kívül minek mennyit adjak meg?
És mennyit lehet max adni 24/7-re?"Ha 4 mag van és amúgy is tuningolsz, meg van CPU fesz emelés, akkor a CPU NB feszt is emelhetnéd +0,05 v. 0,1 V-al (össz 1,15 v. 1,2 V-ra). Nálam ez segített, ha instabil volt a Prime Blend teszt.
Talán a display gondokon is segíthet. Bár nem értem 2 maggal miért okés a megjelenítés, és 4-el meg nem még alapon seTöbbi fesznek én nem szoktan adni. Per pillanat így használom 24/7-ben X4 B50-ben ("FSB" 220 MHz, proci 1,3V és 3,41 GHz, CPU NB 1,15V és 2,2 GHz, HT 1,98 GHz, RAM 1172-999-24-2T:
X4 B50 boot: [link]
MIT 1. kép [link]
MIT 2. kép [link]
Ram beállítások: [link] [link] -
Ayg0
senior tag
válasz
KDavid17 #337 üzenetére
a grafikus megjelenítésnek vélhetően nem sok köze van az alapokhoz, ez pedig egy mobo topik... itt tedd fel a kérdésed. egyébként nem akarlak elkeseríteni, de lehet elszállt az egyik memchipje a 4870-nek. legalábbis a régi 6800gt-m is ugyanezeket a tüneteket produkálta, amikor eltoszódott a saját dedikált memóriája...
-
KDavid17
aktív tag
válasz
KDavid17 #337 üzenetére
Valahogy így néznek ki
Filmekben is hasonlóak vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest