Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
már vártam a kérdést
természetesen h2o, de talán ezt a 0,1v-os emelést egy jobb levegővel is elbírná, sajnos nem sok időm van tesztelni, így még egy hosszabb prime-ra se futotta ezen az órajelen, de idővel lesz az is, alapfeszen 3600mhz az 100%-os, itt is minden megy, de még nincs kitesztelve, a 4Ghz-hez megint kellene 0,1v, ami már 1,55v lenne, azt viszont már én is sokallom
illetve annyival elmásznának az órajelek, hogy a ramon is kellene lazítani, így meg már nem is biztos hogy megéri az a +100mhz.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Logitech z5500 5.1
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
természetesen h2o, de talán ezt a 0,1v-os emelést egy jobb levegővel is elbírná, sajnos nem sok időm van tesztelni, így még egy hosszabb prime-ra se futotta ezen az órajelen, de idővel lesz az is, alapfeszen 3600mhz az 100%-os, itt is minden megy, de még nincs kitesztelve, a 4Ghz-hez megint kellene 0,1v, ami már 1,55v lenne, azt viszont már én is sokallom
illetve annyival elmásznának az órajelek, hogy a ramon is kellene lazítani, így meg már nem is biztos hogy megéri az a +100mhz..