- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Hogy kell frissíteni a BIOS-t a Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P deszkámon?
Letöltöttem ezt:
mb_bios_ga-ma790fxt-ud5p_f8n.exe
Úgy tudom ez a legfrissebb stabil hozzá. Csak rákattintok és települ? A vírusirtót kapcsoljam ki miközben telepítem? Félek valami baj lesz a telepítéskor.
Légyszi homályosítsatok fel hogyan telepítsem a BIOS-t.
-
zed01
őstag
válasz
Zé_Mester #386 üzenetére
Az csak egy dolog hogy te mit tartasz hülyeségnek, de miért szólsz be olyanba amihez nem értesz?
Azt ajánlom olvasd el ezt.
Például nekem is gondokat okozott az SP3-as XP, fagyás, újraindulás. Már vissza akartam küldeni a gépet a pcx-be, mikor közölték a telefonban az XP-re azt megoldást amit leírtam. Azóta semmi baj. Az, hogy neked jól működik, az bizonyára azért van, mert nem azt a fajta XP telepítőlemezt használod, mint azok akiknek ez gondot okoz.
-
zed01
őstag
Ja, és telefonban nyugodtan olvass be annak az üzletnek alkalmazottainak, ahol a hardvert vetted, mert nem figyelmeztettek. A rohadékok. Minek nyit számtech üzletet az olyan, aki nem ért hozzá?
Mennyi bosszúságtól kímélhették volna meg az ügyfelüket, ha elmondják. Az nem indok hogy ők sem tudták, aki hülye az ne nyisson boltot. Szerintem még kártérítést is követelhetsz, nem a vevőnek kell tudni ezt.
-
zed01
őstag
Egy a lényeg, AMD rendszerekre soha ne telepítsd olyan XP-t, amibe bele van integrálva az SP3, vagy soha ne telepíts SP3-at ha előtte nem telepíted a microsoft direkt erre a célra kifejlesztett javítását. Lehet SP3-as XP használni, de ezzel kapcsolatban meg az a lényeg, hogy olyan XP-t telepíts amibe csak az SP2 van integrálva (vagy normál XP telepítesz és először csak az SP2-t telepíted fel), mivel a javítást csak windows XP SP2-re lehet telepíteni. Ha feltelepítetted az SP2-es XP-re a javítást, az újraindítás után nyugodtan telepítheted az SP3-at.
Innen töltsd le a javítást.De azt is megteheted hogy egész egyszerűen csak SP2-es XP-t használsz, azzal nincs semmi baj. Az SP3-al akad össze egy olyan Intel driver (amit a microsoft javítás eltávolít), ami az SP2-vel nem okoz gondot.
PS: Egyébként a Google a barátod.
Meglátod működni fog minden, semmi baja a hardvereidnek.
-
zed01
őstag
Windows XP SP3-at használsz? Ha azt, akkor az lehet a probléma, hogy az SP3 összeakad az AMD konfigokkal, pontosabban egy Intel driver akad össze az SP3-al, AMD konfig alatt. A megoldás:
1. Tegyél fel SP2-es XP-t
2. Tedd fel a MS javítását, ami leszedi a problémát okozó Intel drivert és indítsd újra a gépet.
3. Tedd fel az SP3-at. -
zed01
őstag
Sziasztok!
Egy Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P-m van, 955 Phenom II társaságában.
Én azt kérdezném meg, hogy hogyan járassam a ramokat? Ganged, vagy Unganged módban? Melyik a jobb?
Nekem szó nélkül viszi 1600 MHz-en az 1600 MHz-es KingMax ramokat. Én azt ajánlom KingMaxot vegyetek! -
zed01
őstag
Én azt nem értem hogy miért vesztek 1333 MHz-es ramokat ebbe lapba, mikor simán viszi az az 1600 Mhz-es ramokat is. Én 1600 Mhz-es KingMaxot vettem bele és semmi probléma, tökéletesen viszi. De hát ti tudjátok...
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Képzeljétek hogy jártam.
Megveszem a Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P deszkát a Phenom II 955 Black Edition társaságában és kiderült hogy az alaplap a procit csak csak 800 Mhz-en járatta terhelés alatt is. Próbáltam a BIOS-t piszkálni de semmi haszna, már ott tartottam hogy bevittem a gépet a szervizbe és közölték hogy elég lett volna egy BIOS frissítés, az új BIOS-sal már tökéletesen működik. Úgyhogy jól megszívtam.
Na mindegy, az a lényeg hogy most már működik, most megyek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Fotó állvány eladó
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged