Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
Goddyevil
üzenetére
durva... maximálisan megértelek. ha valaki azt mondta volna nekem, hogy ilyen történt vele, nem hiszem el. és tessék létezik, képekkel illusztrálva.

szériszám alapján már én is keresgettem, és ez volt az egyetlen épkézláb adatbázis, de itt sem említik.#269
1600-as ramokról megy a diszkurzus csak egy picit figyelni kellene.
amúgy feljebb egy kollega arra panaszkodott, hogy nem akar menni neki a 4gb-os kingmax kitje. lehet kingmaxokat is megszórták különböző chipekkel? kezd vicces lenni ez az egész...hogy néz ki a konfigod?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Silvercrest Rajztábla
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

amúgy feljebb egy kollega arra panaszkodott, hogy nem akar menni neki a 4gb-os kingmax kitje. lehet kingmaxokat is megszórták különböző chipekkel? kezd vicces lenni ez az egész...