- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
válasz
#37209344 #3630 üzenetére
Erre ott van a Hardverapró nem?
-
hhx
tag
Elmesélném, hogy mi is történt velem bios update közben...
UD4P lapom van, és mivel láttam, hogy van F7 bios, gondoltam frissítek F6-ról. @Bios segítségével Japán serverről töltöttem le a bios-t és telepítettem fel. Miután felrakta, restart után nézem F4G-t ír ki... na mondom lehet, hogy csak viccelődik, majd win alatt is megnézzük... aztán ott is hasonlóan F4G-t írt. Ilyen biost ehhez a laphoz még nem nagyon láttam sehol. Aztán leszedtem inkább a Gigabyte honlapjáról a rendes F7 bios file-t, frissítettem és máris F7-re változott a kiírás.Aki @Bioson keresztül valamelyik serverről akar frissíteni az szerintem hagyja ki és töltse le inkább a Gigabyte honlapról közvetlenül. Baja ugyan nem lett a lapnak, de jobb a békesség.
-
hhx
tag
UD3P tulajoknak!
Itt egy link, ők készítenek vízhűtéshez fet hűtőket. Tudom, hogy nem vízhűtéshez kell nektek borda, de mivel elég komoly cégnek tűnik, szerintem velük tudtok csináltatni pár ezer forintért bordát a forró fetekre
-
hhx
tag
Hello
Corsair XMS3 DHX 1600MHz, 4GB-os kit nekem tökéletesen működik UD4P-ben.
1333MHz-en használom 7-7-7-20-27-1 időzítés mellett.
Csak egy tipp azoknak akik most készülnek ramot venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest