- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz
camalot #1640 üzenetére
nem kell elbizonytalanodni, azokból válassz ramot amik szerepelnek a lap tesztelt memóriái között.
vagy keress másik olyan lapot ami szintén megfelelne az igényeidnek és találsz olyan ramot amit abban teszteltek.
gigabyte 770T-UD3P ebben tökéletesen mennek az 1333mhz 2Gigás kingmaxok hiba nélkül.Én azért választottam ezt a lapot, mert mehet benne a többmagosítás, valamint nincs szükségem több vga-ra, de kell firewire csatlakozó, meg sok usb csati + legyen kicsit tuningolható és a jövőre nézve fejleszthető legyen.
-
Motaba78
addikt
válasz
camalot #1603 üzenetére
van bizony különbség
-más chiset 770@785G
-egyiken van integrált vga a másikon nincs, illetve 1 és 2 vga hely az alaplapon
-egyik 4 a másik 8 fázisos tápellátás a cpunak (itt az esetlegesen nagyobb étvágyú cpuk is beleférnek)
-hátlapi kivezetéseknél egyiken kicsi és nagy firewire a másikon egy nagy firewire port van, -usb kivezetésből 6/8 a lapok között
- optikai mindegyiken de koax kivezetés az egyiken
-memória túlhajtásban egyik 1666+ a másik 1800+mhs memókkalnagyon hirtelen ezeket találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- 24 Hours of Le Mans
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Metal topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest