- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
stitchie
tag
válasz
Gorneck #4898 üzenetére
nem tom h proci e, mindenestre ma sikerült 470es fsbre felrakni, de nem teszteltem sokat csak 15-20min orthos, aztán bios állítgatás újra.
ram időzítéshez nem nyúltam. de jövő héten kiderül h mi is a hiba, mert jön 2x1gb team xtreem ram hozzám. goodram-tól meg érzékeny búcsút veszek. kb azóta hajtom a párját, de sehol semmi, kb annyiért tudnék venni amennyiért az új team ramokat -
stitchie
tag
beszereztem egy jó kis procihűtőt (asus silent knight) ami elég pöpec (27-30'fok idle @2.66 alapfeszen) ezzel sikerült elindítanom 7x470-en.
de más miatt írok
kb fél óráig állítgattam a feszeket ( é-híd, fsb, ram stb), de istennek sem sikerült 470 fölött elindítani. aztánmajd úgy harminc perc után nyekk..sípolás bootolás után (hosszan,rövideket). ezt csinálta 10x, táp off. be. ismét. Ram-ot átraktam a többi szlotba, akkor egy hosszú sípolás, majd restart folyamatosan.
végül kivettem az elemet, visszraktam és minden indult szépen. szerintetek mi adhatta meg magát? először azt hittem meghalt a ram a sok -+2V-októl, és még mindig nincs jobb ötletem -
Nippon
őstag
Áááá srácok nagyon fasza ez a Corsair..
A CL-4-es 2gigás dual kit egyik fele hétfőn, a másik modul meg tegnap purcant meg. Közben kicseréltem a lapot, szal a második modult az a megtiszteltetés érte, hogy a 2.0-ás lapban halhatott meg. Hogy tisztán lássunk, mindezt alapórajelen, gyári feszültség mellett voltak képesek megtenni. 4db 1 gigás Corsairből 3 modul halt meg. Tökéletes, de hát mit várjon az ember egy kb 70ropis memóriától.....
Összesen 2 hetet kell várnom amire érkezik megint az Expertbe CL4-es kit -
péter007
senior tag
háát felrakta az esay tune 5-öt de télleg nem jó semmire az i-Cool-ról nem is beszélve
a Kapersky antivirusról kinek mi a véleménye? érdemes felraknu vagy inkábba a Nortont tegyem fel?
[Szerkesztve] -
1face
senior tag
válasz
Stalker-2572 #4882 üzenetére
Ne verd a fejed emiatt a falba, már csak 2 hónap és itt az ''igazi'' STALKER
-
1face
senior tag
Egyébként van most átmenetileg Nálam 2x512/800 Kingmax ram, szerintetek érdemes kipróbálni?
Többet tudnék kihozni ezekből, mint a 2x1gb-ból?
MOD: hoppá-hoppá, most nézem nincs is a listán Kingmax! Ezek szerint Giga lap nem csípázza?
[Szerkesztve] -
1face
senior tag
Helló Félisten!
Küldtem priviben: F8 [link]
Nem mintha sokat számítana. -
péter007
senior tag
hello
most 3.2-őn megy a d805 az orthossal és 67 fok a proci
nem sok ez egy kicsit?
nincs semmi fesz emelve -
-
sz.j
nagyúr
Gigahoz melyik a jobb memó?
Geil Value 667
Geil Ultra 800
A-DATA Vitesta EE 1000 -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4868 üzenetére
Tudsz jobbat? Én se láttam jó teljesítményt ilyen laptól...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4866 üzenetére
Csak arra tudok gondolni...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4864 üzenetére
Az lehet, hogy van hozzá F10, de egy integrált VGA is...
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #4861 üzenetére
Mindenhol azt írják, hogy nem, pedig F10 BIOS van hozzá
nagyker elk*ta a rendelést és 965G-t küldtek
vihetik vissza
-
Stalker-2572
veterán
A Gigabyte 965G-vel is olyan jól lehet tuningolni, mint a 965P-vel? (DS3)
-
péter007
senior tag
-
péter007
senior tag
gyerekek aszittem beszarok
eddig tartott míg fel tudtam rakni a proc hűtőt mert felrakta afreezer 7-et de letörtek apöckei és most kellett megkeresenem a gyári hűtőt
érdekes h. a gyári hűtő simán felment de a freezernek meg kitágultak a pöckei és ahoy átnyomtam a lyukon kapásból le is tört az egyik
na de mindengy a hűtőt majd visszaviszem, most meg összerakom a maradék cuccot -
rolko
őstag
válasz
Stalker-2572 #4836 üzenetére
még meg kell heggeszteni az alaplapot
-
péter007
senior tag
Hello mindenkinek
Most hozta meg a futár az s3-at
megyek összerekon -
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #4832 üzenetére
Igazad van...de neki az előző procija fsb korlátos volt (430 szorzótól független)...bár igazat megvallva ennél a 3 percnél több kéne...hogy biztosra menjen az ember...
Slett: Ez neked is szól...szal ha lehet ne olyan beállításokat küldj ami 3-4 percig stabil...jöhet viszont akár két eredmény 7es és 8as szorzón is, mert ki szoktam tenni azokat is. A lényeg stabil legyen min 30 percig.
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
válasz
slett27 #4825 üzenetére
Az enyém nem mozog, lehet nem pattant be valamelyik pöcök rendesen nálad?
A multitasking lényeg, hogy szétosztja az üresjáratot az alkalmazások között.
A prioritás meg hogy melyiknek mennyi jusson.
CPU terhelés pl:
- 1db orthos: 100%
- 2db orthos azonos prioritás melett: 50-50% -ot kap mindkettő
- 2db orthos eltérő prioritás mellett: 25-75% (a kisebb prioritású kevesebbet kap, a nagyobb prioritású meg többet a prioritás arányában)
Mivel esemény vezéretek általában az alkalmazások, így csak akkor terhelik a procit amikor szükségük van rá (pl. 5%).
Az orthos meg úgy van megírva hogy folyamatossan terheli a cpu-t, ezért még a legkisebb prioritás mellet is elviszi az összes maradék prociidőt (pl. 95% és a végeredmény 100%).
Annyi gáz van, hogyha a másik alkalmazásnál téveszt a proci, azt nem veszi észre az orthos. Ezért orthos mellet ne tömöríts mondjuk mpeg-et, de kis terheléssel járó progikat nyugodtan indíthatsz pl: böngésző, winamp, stb...)
Legrosszabb esetben pár másodperccel később sikít az orthos... -
Nippon
őstag
inkább typhoon vazze
[Szerkesztve] -
slett27
addikt
Köszi ! Küzdöttem egy sort, a RAM-okat még nem néztem stabil-e ezen a frekin ezekkel az időzítésekkel, az lesz a következő. Azt hittem 10 prioritásnál hamarabb jön a hiba.
Hopp, ugyanazon hűtőnk van most látom. Neked is kicsit ''csúszkál'' a procin, én úgy érzem mintha nem szorulna rá rendesen.
[Szerkesztve] -
slett27
addikt
Jah igen...valóban lehet olyan hogy FSB limites a proci.
Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy a proci idle 51, 52C, terhelve nem tudtam megnézni, mert az ORTHOS 10-es prioritás mellett nem lehet csak úgy progikat megnyitni.
Annyi volt terhelve amennyi volt, nem érdekel.A lényeg hogy nem égett el.
[Szerkesztve] -
slett27
addikt
Gorneck23 és mindenkinek : nincs Valid CPU, de elhihetitek hogy megvan a bűvös 500-as FSB. 3 perc 10-es prioritású ORTHOS, tudom ez még semmit sem jelent de egyelőre nem volt több időm, így is elégedett vagyok. Íme :
[link]
Most látom hogy az ORTHOS baromságot írt, nem 4GHz hanem 3,5GHz, a fesz is 1,5V BIOS-ból nem 1,213, C1E, EIST kikapcsolva.
[Szerkesztve] -
válasz
Gorneck #4808 üzenetére
samsung 1éves mind a kettő ill. 3
/1 SATA, 2ATA/
mert mivel 1 IDE csatis a lap ezért az egyik vinyó nincs a gépbe ill. az egyik ODD levan kötve
s hiába cserélem ki a két vinyót vagy hiába teszem a kábel bármelyik végére ugyan az a problem
de az hogy lehet hogy az egyik rendszer látja azt amit a másik nem ill. hogy amit a másik lát azt meg nem/ne egy kis nyelvtörőt is tetteme bele
/
-
válasz
Gorneck #4803 üzenetére
igen a SATA-sról van szó azt jelzi az ATA-t meg nem
amikor boot-ola cucc akkor kiírja mindkettőnél a smart-ot
ill. vista alatt tökéletesen felismeri
bár ott meg a VGA-t nem jelzi amit az XP mutat
szerintem galaxy-t /zalmanos-t egyáltalán nem lehet hallani ill. le is hűti legalább/ vegyél 256-osat mert az 1.2ns!!!
nagyon kellemesen csalódtam elméletileg csak azért vettem hogy kihúzzam valamivel a DX10-ig
szerintem best buy cucc
ha kell lefuttatok egy adott beállítással egy FEAR tesztet
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Képregény topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest