- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm!
Akkor ezt úgy értsem, hogy Auto-n 1,8 V-ot ad a lap a memóriáknak?
Még azt hadd kérdezzem meg, hogy az IDE-t milyen módra érdemes állítani? A RAID az egyértelműnek túnik...mivel nekem csak egy DVD író figyel rajt, ez kilőve. Viszont az AHCI és IDE között mi a különbség, melyik mire / mikor jobb? (Az utóbbira állítottam.)
[Szerkesztve] -
whitezo88
nagyúr
asszem kipróbálom +0.1 fesszel amit mondtál nekem 3.15GHzen, proci alapefeszen és fagy az orthos 8 perc után.
memo 2.2V-on. mivel 2.1en sem volt stabil, lehet MCH vagy FSB fesz kell neki.
(részletek a core 2 tuning topikban)
mellesleg Oblivion alatt is fagyott (csak akkor még auto-n volt minden az fsb-t kivéve), nem tom hogy a memoval van gond, vagy más eszköz feszhiányával.
[Szerkesztve] -
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Jól kukáztál!
Az a 6300 brutál egy darab. Vmi számot nem tudsz róla mondani?
Sztem 1,325 legyen, hisz az a a legtöbb proci alapfesze (mert vannak aminek alacsonyabb) így nem lesz gond a melegedés és menni is fog rendesen...
Csemegézz itten és várom a beállításaid a táblázat szerint: [link]
SzlobiG: Elég rendesen fáradt voltam... -
Gorneck
legenda
+0,1v-nak elégnek kéne lennie, de mivel nem segített így felesleges is adni neki sztem.
Sok fesszel jó rammal akár 1000+mhz is lehetséges...mivel nem amd így nem fogod észrevenni, hogy 4-4-4-12 vagy 5-5-5-15...szvsz.
Kezdem úgy érezni jó procival Te is többet tudsz, majd a ramodból kihozni...SzlobiG-nek jól megy a Corsair ramja... -
Gorneck
legenda
Szóval egy kis plusz mhc fesz sem teszi stabillá?!
Így próbáltad?! 7*400, 2.5-es szorzó. Így ezren fog menni a ram...
Ez alapján az alsónak van a legtöbb értelme...gondolom itt már 7es szorzóval megy a proci 425-ös fsb-vel?
Még mindig azt mondom nem bírja a ram vagy a proci+ram kombó szivat... -
bim
veterán
a 8800-ra még nincs megfizethető blokk.sőőőt.külön még nem is lehet kapni rá.
a fetekre pedig csináltatni kell mert nem lehet kapni.
egy 3x12-es radi elviszi az egészet.
a laing pedig rendesen tudja forgatni a vizet.a vinyóra is érdees blokkot tenni.
egyébként ha a 3db 12-es venti 800körül forog viszont mindent azzal hűtesz akkor a légeseknek kuss van.
ezt még mindig halknak nvezném.
egyébként van full passziv radi is aranyárban.
[Szerkesztve] -
bim
veterán
azzal hogy minden rendszer leszűkűl a csőveknél,nem értek egyet.nem véletlenül hoztam fel a 8/10-es csatlakozo példának.
azonkivű minden részénél elismeredd hogy gyenge a kialakitása.
az hogy alu a radi az oldalárol vettem.
ha elkezdenéd feljavitgatni ezt a rendszert,ugyanott lennél mintha vettél volnaegy normálisat.
persze ez is viz . -
Borisz76
nagyúr
-
Borisz76
nagyúr
Most jött volna ki rajta ? 2 hónapja van húzva és csak 3-4 napja b@aszlakodik az író ( régi és új is ).
Azért annyit megtettem ,hogy a Nero-t töröltem a gépről majd egy frissebb verziót - regisztrált - feltettem de ez sem segített...tehát valószínüleg nem szoftveres hanem hardwer jellegű a hiba.
[Szerkesztve] -
bim
veterán
mielőtt beájulnál abigvacitol pár dolgot tisztánék.
ha van 2 ilyen radi a gépedben vagy a közelében a 3x12 centis ventinek van hangja.
2.a blokk kialakitása nevetséges.
3.a 9mm es cső a 3/8''-os csatlakozoval nem egyenértékű egy 1/4''-os 8/10-es csővel.ezt tutira tudom mivel az én alphacool blokkomon is 3/8-os csati van és nem keveset szükit a rendszeren.
4.a 400L/h teljesitménye is elég gyengusz ha egyáltalán tudja ezt beépitve.
ha kapsz itt egy levegőstöl egy 40fokos screent mindössze 1 ventivel akkor tisztában leszel te is mit ér.
szerk:most nézem hogy alu a radi.no comment.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
De elég. Az is jó, ha berakod az egyes slotba a ''hibás'' ramot. Igazából ne 1:1be teszteld le, mert abból még nem derül ki semmi. Azt a beállítást használd mikor a ''jó'' ramod 1000-en ment, de ezt ne 1000-re állítsd, hanem 800-900 közöttre. Sőt 800-ra kéne.
''8x333Mhz
Szorzó 3
Mem: 999Mhz by spd
Vddr: +0.25V
Vmch: +0.15V
Vfsb: +0.15V
Vcore: 1.4250V''
No erre gondoltam csak próbáld úgy belőni, hogy 800on menjen a ram. Ha hibázik, akkor hibás a ram szvsz, ha nem hibázik akkor mehet 900-ra. Ott hibázna akkor a kit nem pont egyforma tudású ramokat tartalmaz.
Egyébként 266os fsb és 800ra felszorzott ram-nál is hibázik? (aszhem 3as szorzó)
[Szerkesztve] -
-
Gorneck
legenda
Kevés 6400 megy 450-es fsb-t és ezt még kevesebb ram is tudja 1:1-ben. Még nem volt időm tesztelni a Geil ramjaim, de egy 800as kit goodram-mal nem bírtam 405 fölé menni.
Vmi tuti instabil. Egy próbát megér: rakd a ramjaidat másik slotba, ha úgy se ok, akkor single-be pakold őket szépen egymás mellé.
Egyébként lehetséges. Találkoztam olyannal, hogy a proci kevés fesze miatt a ram hibázott. Orthos-t próbáld úgy futtatni, hogy csak a cpu-t terhelje. -
Gorneck
legenda
Ha alapon is fagyogat, akkor komolyabb gond van. Jahh 2:3-nak nem sok értelme van alapon.
Ram és ram között is óriási különbség van. Geilből milyen? Ebben a lapban? Ki lehet fogni ám gyengébb eresztést is.
Nem tudnád elkérni haverod ramját? Én még mindig a ramra tippelek. Amúgy ezt leírhattad volna az elején. Alapon sem stabil a gép, akkor miért várod, hogy tuning alatt az legyen.
Alapon miket állítgatsz?! Bios friss? Másik slot? Single mode? Ram performance-on nem állítottál ugye? -
slett27
addikt
Szerencsére nekem nem igazán kellett küzdenem eddig ezzel a konfiggal, a 2x1GB Kingmax 667-esek mentek szépen 800-on ebben a lapban és a GEIL-lek is hajlandóak menni 1000MHz-en. Sokan vannak akik megküzdenek a teljesítményért de nem csak ezzel a lappal, hanem az Intel ezen új chipsetjével.
Nagyon várom a K8L-t, kíváncsi vagyok westlake-re sztem övé lesz az első ilyen cucc... -
Gorneck
legenda
Igen lehet.
A procit elég egyszerűen ki tudod szűrni...vedd vissza a szorzót 7-re. Ahogy nézem meg is tetted és így is fagy, akkor a ramod szívat.
Tanulság?! Vegyél Geil-t.vagy húzd 2:3-ba ameddig tudod.
Jobban oda kell figyelni mit vásárol az ember...ennyi.
ui: az a rakás xar amiről beszélsz 3szor megeszi alapon a volt húzott rendszered.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
DS3 csak egészeket lehet adni: +0.1v +0.2v +0.3v.
Bahh szal dos-ost használsz? Próbáld ki a winfosost is. Orthos csak cpu-t, memtest meg a ramot had nyúzza.
Nálam annó a dosos memtest össze vissza szórakozott egy stabil gépnél, goldmemory meg teljesen hiba mentesnek találta a ramot. Az is volt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest