- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
Aktív témák
-
Hack3er
őstag
Van itt valaknek X3000-es videókártyával szerelt 965G-DS3-ja
ugyanugy lehet vele tuningolni mint a sima DS3-al
-
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #3290 üzenetére
''5-5-5-12-rol szeretnem 4-5-5-12-re veglegesiteni aztan mennek tovabb,de geci bios utan el se indul!!'' Én erre írtam...szal nem fogja vinni a cl4-et, ne is erőltesd.
Akkor miért nem vmi lazább időzítéssel próbálkozol? Nem adtál még semminek se feszt, szal anélkül nehéz lesz az az 500 fsb... -
rob210
nagyúr
válasz
Gorneck #3281 üzenetére
De ez te is tudod hogy kizárt.
AMi megy bootoláskor az megy stabilan ami nem megy bootoláskor az nem megy stabilan.
Ez tuti fix.
Kiváncsi vagyo mivel tesztelt.
De ha mondjuk egy időben tesztel egy snm et meg egy orthost akkor elő fog jönni a hiba.
Ha nem akkor meg el van ''b.szva'' a biosbeállítás. -
DeepDish
őstag
HAverom lapjaban tesztelem majd!!
5-5-5-12-rol szeretnem 4-5-5-12-re veglegesiteni aztan mennek tovabb,de geci bios utan el se indul!! -
Nortid
aktív tag
ds3 ban mennek az 1000mhz es ram ok?
-
rob210
nagyúr
-
DeepDish
őstag
-
-
rob210
nagyúr
válasz
Gorneck #3270 üzenetére
Az eredmények hitelességét igazolná.
Sajnos a minap ráfutottam egy srácra aki közölte, hogy szart se ér az eredményem, mert csak hazudozok, ilyen értéken nem mehet a gépem.
Felajánlottam neki a lehetőséget, hogy jöjjön el és nézze meg saját szemével.
Valamint küldtem neki képeket.
Ekkor meginogott.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Akkor megcáfolom a dolgot...továbbra is a lap/ram/cpu kombót kell néznie a tulajnak/leendő tulajnak, mert a ram megválasztása dönti el minek mekkora fesz kell. Jahh persze, ha jófajta procit fogott ki és az nem gátló tényező.
rob210: NVU 1.0 és szét javítgatott java scriptek. Működik az csak sokan nem tudják, hogy kell bejelentkezni. Semmi meló lenne, de értelme nem sok. Egy hűtő/hőfok/lap ajánló részen viszont elgondolkodtam... -
Gorneck
legenda
Továbbra is meg van a véleményem az AM2-es lapokról...proci jó, lap/chipkészlet fos. Még mindig nem értem milyen segítséget vártál mikor nem ismerjük a lapod max képről?! Amúgy gondolkozz el azon. hogy természetes e a jelenség amit a lapod produkál, mert sztem nem...én tuti visszavinném vagy turkálnék picit a biosba.
-
rob210
nagyúr
válasz
Gorneck #3262 üzenetére
Azért még egy annyit hozzá teszek, hogy ha gondolod ugy is meg lehetne csinálni, hogy mindenki linkel mellé legalább egy cpu-z képet mit szólsz hozzá?
No persze ez már csak a maximalizmusomnak köszönhető
Szép munka nekem tetszik a honlap
Mivel csináltad?
Nekem is upc-m van de nem megy a tárhelyem.
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #3264 üzenetére
Ha verseny lenne vagy bármi más, akkor úgy is hirdetem meg...szal maradjunk ennél, mint a táblázat lényege
Én se gondoltam versenyre. Ezért írtam a versenyzők szót macskakörmök között.
Viszont továbbra is az a véleményem, hogy jó lenne egy fsb szerinti sorrend. Így kb. be lehetne lőni, hogy adott sebességhez milyen feszek szükségesek és ezáltal átláthatóbb is lenne. -
Gorneck
legenda
Nos, a javítás megtörtént...további rendezésnek nem látom értelmét...a laponkénti szétválasztás már megtörtént és ebben teljesen igazat adok Anonym-nak. A sorrend pedig beküldés szerinti. Ha verseny lenne vagy bármi más, akkor úgy is hirdetem meg...szal maradjunk ennél, mint a táblázat lényege:
''PH-s fórum tulajainak eredményei ami akár...
1. Döntésben is segíthet egy ilyen lap/konfig mellett.
2. Fix képet adhat, hogy tudod finomhangolni a rendszered.
3. Milyen alkatrészeket érdemes venni.''
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
DeepDish #3259 üzenetére
Mint régebben írtam neked, a P5B 0,1v-tal többet kért a Geil-jeim működéséhez...váltani?
Értelme nincs sok...kételkedem jobban menne a Geil-ed pl egy p5b deluxe-ban, max cpu-t.
Sztem nincs miért szégyenkezned...
Egy 6400 azé sztem el fog döcögni 3200-3300-on...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Anonymus23 #3258 üzenetére
Óhajod parancs...
Oldal upgrade... -
Anonymus23
veterán
válasz
Gorneck #3257 üzenetére
Great!
Amúgy jó a honlap!
Ha lehetne egy személyes javaslatom, érdemes lenne procinként és szorzónként vagy alaplaponként megcsinálni a táblázatot. Így jobban lehetne látni, hogy melyik konfiggal mit megy, illetve mi az mainstream ezekkel a procikkal, amire minden jótett lélek számíthat, aki ilyen proci/alaplap combót vesz.
Még 1x grat a honlaphoz, ésa munkáért amit ebbe feccölsz!
-
Gorneck
legenda
válasz
Anonymus23 #3256 üzenetére
Javítva.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gorneck #3254 üzenetére
Gorneck23!
Egy kis javítást eszközöltetnék a DS3/DS4 webalpodon.
A második eredményem a táblázatban az ''csak'' 460 MHz nem pedig 475. Bár a szerkezet elindul 475-ön és 480-on is, de ott nem volt stabil, még próbálkozni kellene a feszekkel meg a RAM időzítésekkel, de őszintén, se kedvem, se időm nem volt hozzá.
Kérlek, hogy javítsd már majd légyszi (csak a hitelesség kedvéért).
Köszi! -
toM517
aktív tag
Latom itt mindenki teljesen segitokesz!
-
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3248 üzenetére
Nem csak próbáltam, hanem egy ismerősöm, illetve én is megtettem, jelenleg is tiltva van....
Egyszerűen nem értem... Pénteken hoz egy másik karit, hátha...
- Drivereket min a két hálókártyához többet is probáltunk, újat is...
- alaplapé le van tiltva...
- újrahúzások utánb is ua. a helyzet, 2 féle XP telepítővel is kipróbálva...
és nem....
Ja, ha arra gondolsz, akkor van még egy gép rajta, de már erre Én is gondoltam, az ki is volt végig ''iktatva'', de nem jelent változást...
[Szerkesztve] -
greeny7
tag
válasz
Gorneck #3239 üzenetére
eddig az elöző gépemen ment rendben a net ugyanazzal a Routerrel, illetve a Planetes hálókártyával... Most is összeraktam a régi gépet, az rendben műxik a hálókártyával, a net nem szakadozik...
Ezért kérdezem hogy van e valakinek otthon vezeték nélküli hálója DS3-al, illetve hogy milyen hálókártyát használ, mert akkor azzal kipróbálnám...
Köszi -
toM517
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy GA-M57SLI-S4 alaplapot!
A problemam az, hogy nem tudok CD-romrol bootolni, vagyis a BIOSban a CD romot is HDD kent kezeli... Es allandoan fel kell ismeretni vele(Auto Detect) hogy lassa...
Ez nekem tok furcsa... F3 BIOS van rajta.
Ja ez mar csak azert is idegesito, mert nem tudok ratenni Windows-t!
Ez egy AM2-es lap! -
greeny7
tag
Sziasztok!
3000-es hozzászólás után írtam, hogy a régi hálókártyámat (planet wl3810 azthiszem) a DS3-as alaplaba helyezve nem sikerült vagy a driver feltelepítése, vagy frissebb driver telepítése ok, de a Win betöltés közben lefagyott...
Aztán kicseréltem a hálókártyát (pedig másik gépen működött, mondjuk rélebbi alaplapban), egy Gigabyte GN-WP01GS-re, azzal a telepítés ok, win nem fagy, viszont a vezeték nélküli hálót csak szakadozva éri el. Van úgy hogy a böngészőn többször el kell indítanom az oldal behozását, letöltések meg elégé hiányosak...
Itt is több driverrel, újrahúzott XP-vel ki lett probálva, de nem tudja folyamatosan venni a Router jelét...
Van tapasztalat, hogy kinek milyen hálókártyával okés a DS3-as vezeték nélküli kapcsolata?
Köszi és üdv... -
Domino90
csendes tag
Van valakinek a DS4esén TT Big Typhoon? Felfér rá? A hetpipe-ot hűti?
Van valakinek tapasztalata és/vagy esetleg néhány hőmérséklete?
Ha van valakinek, le tudná mérni hogy mekkora a magassága, hogy elférne-e egy CM Centurion 532es házban? -
Sárpac
nagyúr
DS4-hez még mindíg nincs újabb bios, mert a DS3-hoz már jó ideje megvan?!
-
ati2
őstag
válasz
DeepDish #3222 üzenetére
A DS3 rev 2.0 -ban cseréltek pár ellenállást, hogy az fsb-t 480 fölé lehessen húzni.
Igaz pár rev 1.0- es lap is viszi az 500+ -t.
De hogy DS3 vagy DS4-ben megy-e többet a ram, az passz.
Ha kellenek a + funkciók amit a DS4 tud, akkor azt vedd.
DS3-ból meg érdemes kivárni a rev 2.0-t mindenképpen, mert 1-2 hónap múlva itthon is lehet majd kapni... -
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Hát nem tudom mivel lesz, lett jobb a rev 2.0 a ds4 ből, de majd meglátjuk.
-
DeepDish
őstag
-
ati2
őstag
Ez egy kicsit magas, hogy minek van megkülönböztetve a giga oldalán a DS3 + DS4 rev 1.0 / rev 2.0
rev 1.0 bios = rev 2.0 bios -
DeepDish
őstag
F8 bios akkor nem nyerte el a tettszeset senkinek se,nem eri meg felrakni?
Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest