Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Aktív témák
-
slayer006
addikt
válasz
Stalker-2572 #3799 üzenetére
olyan ...
-
Stalker-2572
veterán
DS3P ugyanaz lesz, mint a DS4, csak nem silent pipe hűtéssel?
[link]
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3794 üzenetére
Nincs semmi baj az F9 bios-szal míg nem indítod újra vagyis kapcsolod ki a gépet...én azt nem értem, hogy vkinél müxik vkinél nem. Nálam pl nem.
Szombaton TT ES2 teszt, no meg pár kép...előbb nem lesz megoldható... -
westlake
félisten
válasz
Stalker-2572 #3794 üzenetére
az asus commandot akkor sem fogjak lenyomni
-
Stalker-2572
veterán
Anandtech teszt az új F9 BIOS-al. [link]
Rev. 2.0
We have the revision 2 board in-house for testing currently and will have results up in the near future as this board utilizes the same BIOS but has an optimized electrical layout for improved performance.
Mostmár tuti megvárom -
varga911
senior tag
válasz
realist #3786 üzenetére
www.kiskerarak.hu
keresd meg a legolcsóbbat.
mod:
Kiszu, attól függ mennyin hajtod a procid. (Konfig rész nincs kitöltve) Szerintem van esély az 1000-ret CL5 ben +0.3-0.4 volttal. De ehhez 500-as FSB kell hogy 1:1 ben menjen, ami más tészta. Az osztót kettőre rakd, így 1:1 ben megy. 800Mhz-en CL4, ennyi a specifikációja, de lehet hogy lejjebb is megy.
[Szerkesztve] -
kiszu
senior tag
Hali. Kellett csinálnom egy bios-nullázást.
Már elfelejtettem,hogy a corsair ramomnak amii xms2-6400 800mhz és 1 db 1 gigás,milyen időzítéseket érdemes adni és ehhez mekkora feszt?
illetve mennyire osszam le? 2-2.5? -
realist
őstag
tudtok olyan boltot ahol jó áron van s3 -as lap?
-
rob210
nagyúr
[link]
Akinek van kedve jöjjön. -
Gorneck
legenda
Úgy néz ki bepróbálok egy 6400-et...remélem lesz olyan jó, mint Nippon procija.
ui: Meg akartam várni a 4300-at, de nem teszem. Ki tudja, hogy milyen árak lesznek és akkor lesz e rá pénzem. Már annyit nem foglalkozom a géppel, mint régen egy jobb 6400-gyel meg talán kibírom 1-2 évig... -
fasyrt
őstag
válasz
Gorneck #3768 üzenetére
1,9-en vígan száguldoznak 800 MHz-n, 5-5-5-15-ön...
Megoldódni látszik a vinyó probléma is:
Egyik kedves fórumtárs (>>>Gorneck23) segítségével le fogom tudni menteni a fontos adataim a vinyóról.
Találtam vinyót is: a hátam mögötti 2nd gépben benne dübörög egy 20-as slim Maxtor.Csak persze az is ma rohadt le...
(Játék alatt kifagy (színes vízszíntes csíkozódással), nem indul egyből, néha induláskor 1 hosszú 3 rövid sípszót küld... A vga hűtő környékén keresem a ludast, ha van még vkinek ilyesmi 5lete, nosza, mondja!
Megnézem még a procchűtőt is, meg az alaplapon a kondikat, 4 évesek tuti megvannak...
)
Gondolkozom, hogy megtartom a vga-t (persze, ha még nem sült meg...), eladom a lapot, memet, procit, és veszek új procit, meg 1 ramot... Asrock 775-dual-vsta-t cseréltem, megeszik az mindent (sajna s370 + sdramot már nem...
), jó lesz bele egy cerka meg egy 512-es ddr2 (vicc, hogy a használt 512-es sd ára = használt 512-es ddr2
) Így egész olcsón lenne ebből:
-Asus Tusl2-c
-512 mb pc133 micron
-Tua cerka 1300 @ 1508 MHz (bár most a hibák miatt alapon megy)
-ATi 9550XT
ez:
-Asrock 775 dual-vsta
-512 mb ddr2 533 v. 667 kingmax/samsung...
-s775 cerka 2,6-2,8GHz VAGY PentiumD 915 (ebben a legjobb, hogy netezés alatt leszabályozza magát, mint a C2D)
-ATi 9550XT
Most ugye nem egy csúcsgamer konfigra kell gondolni, hanem egy net + word + msn + AoE3 trióra felhasznált gépet.
Az egész csere lényegében a proci árában lenne...
Jöhetnek a hsz-ek mindegyik részre, offra is, szívesen veszem őket, akár itt a topikban, akár pü, akár msn. Az már más kérdés, hogy a többi topiklakó nem veszi jó néven a további hatalmas offolásokat.Szal' akkor offra püt vagy mailt szívesen veszek.
Sz.: Húbazz, mennyi szmájlit tettem bele...Na mind1, legközelebb jobban figyelek, most azért még idetolok még 2-t...
[Szerkesztve] -
Blézs
csendes tag
-
Blézs
csendes tag
Szevasztok!
Megvettem az új alaplapot, egy 965P S3-t!!! Nagyon-nagyon penge, de egy problémát találtam a 667-es kingstonokat (2x 512) 533-nak látja csak! lehet -e ezen javitani valahogy?? -
Anonymus23
veterán
válasz
slayer006 #3763 üzenetére
Igen erre gondoltam. Mivel a DS3/DS4 szinte tök ugyanaz, (végül is ami a hangkártyával kapcsolatos lehet, az ugyan az), ezért érdeklődtem. Kinéztem egy 7.1-es Audigy 4-est, de úgysem most akarom még megvenni, kb 2-3 hónap, csak most valahogy feljött ez a téma, és mondom rákérdezek.
Kösz az infót! -
slayer006
addikt
válasz
Anonymus23 #3759 üzenetére
javítva, srry
van, persze
semmi meghajtó problémája nincs, egyetlen problémát tudok a kártyával kapcsolatban, hogy nem nagyon lehet kapni (decemberben legalábbis nem nagyon lehetett)
ha látsz valahol, vedd meg nyugodtan (ez vonatkozik az Audigy2 -re is) egésszen más élményben lesz részed, mint az alaplapi foskeltővel -
fasyrt
őstag
Üdv.
Beszereltem a lapomat, DS3. Hát eddig csak negatív élmény.
Először is, ugye kéz alól lett véve, srác elfelejtette a garpipapírt elhozni, címcsere, reméljük majd megjön a héten. Aztán nem bírtam magammal, elkezdtem kirobbantani az eddigi Asrockot, be a Gigát, persze kábelezés 1000-el... éjjel 3-ra lettem kész. 1 Sata Seagate 7200.10-es van 320 gigás, meg egy Pata dvd író (NEC4551). Eddig a vinyó sata1-ben ment, hát ez a lap támogatja a sata2-t, meg a winyó is, hát akkor nosza, jumpert le, goto sata2. Hurrá, biost frissítunk F5 @F7 beállít, ram 800 5-5-5-15-re állít restart. 4x. Aztán ram visszamegy 667-ben, nem akaródzik neki a 3-as szorzó (E6400: 266MHz). Ajj de jó, mind1, izzítsuk a wint 667-en. Töltöm be a wint, keresem a winyón a meglévő 4 partíciót: 1 sincs.Volt 1 2 gigás swap 30-as rendszer, 160-as vegyes, meg 15 fontos. Nincs meg belőlük semmi. Kb. 130 giga adatot kéne vhogy lementeni a drágáról, most csak egy 15-öset csináltam a vinyó elejére, a rendszer és swap adatokért nem kár, a többi kéne.
Naszóval a lényeg:
Én voltam a fasz, mikor vinyót áttettem sata1-ről sata2-re?
Get Data Back segíthet rajtam? (Elvileg azon a vinyófelületen nem történt írás.)
Hogy állítsam a ramokat 800-as tempóra? -
slayer006
addikt
válasz
Anonymus23 #3755 üzenetére
mármint mihez
-
slayer006
addikt
válasz
Yushchenko #3735 üzenetére
4.020,- [link]
-
slayer006
addikt
válasz
Anonymus23 #3751 üzenetére
DS3 + Audigy4
-
Gorneck
legenda
válasz
Jövő héten be is számolok róla...
-
Anonymus23
veterán
Hello All,
Csak egy kérdésem volna. Használ itt valaki DS4-el SB Audigy 4-et?
Mik a tapasztalatok?
Nekem az alaplapi csatlakozókból, ha mind be van dugva, akkor bizony gerjed a hangfal (azaz zúg egy picit, bizonyos hangerő felett). érdekes módon, ha bármelyik csatlakozót kihúzom, akkor nem, de tökmindegy melyiket húzom ki, akkor abbahagyja, de ha visszadugom, akkor megint zúg. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Yushchenko #3747 üzenetére
épp most olvastam a hardver-tönkretevős totyikban hogy fordított USB-bekötés után ''csak'' a pendrive bánja (huhh vajon egy USB-sen rákötött D750i-vel mit tesz?
)
inkább leellenőrzöm majd még1x -
whitezo88
nagyúr
válasz
Yushchenko #3743 üzenetére
hát megvolt azzal a gondom rendesen mivel 9 pin van, de az előlapi csak 4+1... így fogtam, a manualban leírt alapján (illetve hogy úgy álljanak legalább kbra - gnd a gnd-n stb) bedugtam a 4es sorba.
amúgy a rossz bekötést a + és - fecserélésére értettem elsősorban, színvak nem vagyok hogy a ződhöz a pirosat kössem
[Szerkesztve] -
Zsoo21
aktív tag
válasz
Yushchenko #3741 üzenetére
Nem tudom azért kérdeztem.
-
whitezo88
nagyúr
1 kérdés: ha véletlenül (bár ellenőriztem is hogy jól csináltam-e) rosszul kötöttem volna be a házból jövő kis pineket (USB, LEDedk, SW gombok) mi a legrosszabb ami történhet?
még van 1-2 napom mire használható lesz a gép 100%ban
remélem csak max annyi hogy a SW_PWR -el törlöm a CMOS-t félrekötés miatt -
rolko
őstag
válasz
ajaj, bitos buti ára van
TTS-nél is van ehez hasonló [link] -
Zsoo21
aktív tag
Nekem is vennem kell tápátalakitót mert csak 20pines a Ds3-on meg 24es kell.Mennyi egy ilyen átalakító.
-
gabber01
addikt
Igen, én is arra gondoltam közben, hogy a házamnak elég jó hűtése van...az oldallapi venti nagyjából oda fújná a levegőt, hátul meg meleg ki, szal talán nem lesz gáz. Bár ez még úgyis a jövő zenéje, feb. végén v. márciusban szándékozom átállni, addig meg még lejjebb mennek talán az árak és akár a DS4 is beleférhet.
whitezo88: talán, de akkor minek a többi lapon a 8pin, azokon is mind 24tűs az alaplapi tápcsati. Na, mindegy, biztos nem véletlenül van így, de azért furcsa. -
rolko
őstag
válasz
Yushchenko #3727 üzenetére
egy jó kis aktív chipset venti [link]
-
polip
addikt
válasz
Yushchenko #3726 üzenetére
lehet
tudatosan sosem kerestem rajta, de meg szoktam nézegetni a lapot
merre van rajta?
[Szerkesztve] -
lazydog
addikt
válasz
Yushchenko #3727 üzenetére
Nem tudom. Nekem nincs sem ilyen lapom, sem hűtőm.
Szerintük viszont ez jobb: [link] -
whitezo88
nagyúr
észrevételeztem vmit mégpedig azt hogy az IDE kábel sajnos rövid... a csati lent van, így nem lehet pl a 2 felsőbe dugni optikai meghajtót, a felsőbe lehet de a 2.ba már nem csak a 4.be. asszem át kell rendeznem ha végleges a gép...
-
denes242
aktív tag
a gigabyte ds3/ds4-nel ugyanugy visszaesik kicsit a memoria savszelesseg 400-as fsb felett mint az asus p5b (deluxe) lapokon ?
ha van errol valami teszt akkor egy linkert is halas lennek
(p5b deluxe-on itt egy (a) teszt [link]) -
gabber01
addikt
Hali!
Azon gondolkozom, hogy Conroera kéne váltanom, és eközött a két lap között vacilálok, de nem tudok dönteni. Ugye a tuning nagyon fontos, ezért néztem ki ezeket, és a DS3 szimpatikusabb lenne, mert ugye olcsóbb és nincs rajt SLI, ami nekem nem kell, viszont csak egy vacak borda van a chipseten és attól tartok, hogy nagyon melegedni fog és hiányozna a heatpipeos hűtés, ami a mostani lapomon is van. Ebből a szempontból tehát a DS4 jönne be, csak az meg 10 rugóval több. Meg az is furcsa, hogy a DS3-on csak 4pines proci tápcsati van, pedig tudtommal a többmagos prociknak 8pines csatit szoktak csinálni a stabilitás miatt.
Ez hogy lehet?Szal, nem tudom...valszeg DS3 lesz, de a DS4 heatpipja nagyon vonz, csak nem tudom megéri-e?
-
rob210
nagyúr
Na kiforrta magát a konfig, azt hiszem most van a pillanat, amikor megelégszem egy időre a konfigommal.
MSi 7900Gt 600/800Mhz hihi.
A többi meg a már hónapok óta hajtott vas.
Szerintem elég jó konfig lett
Aminek a Jó DS4-es az alapja.
Sokáig nem szerettem a Gigabyt lapokat főleg az AMD-s mivoltom miatt.
De ez egy kellemes csalódás volt, remek lap -
polip
addikt
hát jó, beletörődök
ha ennyi, akkó ennyi
-
polip
addikt
kösz mindkettőtöknek!
már csak annyi a bajom, normális-e, hogy a procim coretemp meg everest szerint IDLE-n 57 fokos!!
LOAD-on max 64-re megy fel...
de csak ez a klét érték közt van, 56 fok alá még nem esett...
Antec Sonata házban, 2db 12-cmes házventivel, AC Freezer 7 Proval -
polip
addikt
üdv
leírná nekem vki pontosan és részletesen a ventiszabályzást DS4-nél? melyik micsoda a BIOS-ban? és h melyik álláson a leghalkabb?
4pin-es csatim van, AC Freezer 7 Pro -
Zsoo21
aktív tag
Melyik processzort érdemes venni E6300 vagy E6400.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Suzuki topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest