- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
detroitrw #4520 üzenetére
Ha végre hazajutok innen fel is rakom...
bim: Megnézem sztem holnap az ultrákat mit bírnak, de ennél a Vitestánál kevesebbet mennek ez szinte biztos (sajna akár 4 fajta chip is lehet rajta...d9ből 3 fajta (aszhem írtam is a topikban) és elpida is elképzelhető. Anno sajna nem lehetett őket kapni, pedig ilyet akartam. Csere gondolata már megfogant bennem, de elég combos kiadás lenne...szal igazából nemtom hogy mit is kéne tennem, mert ne hiányzik, de nem lenne rossz. -
Gorneck
legenda
válasz
detroitrw #4473 üzenetére
Már írtam...de az oldalam tökéletes útmutató...
Vhogy így...450-től...
mch +0,1v (sztem itt sok függ a ramtól és procitól, hogy kell több 480 környékén kell)
cpu 1.4v (Ez nem biztos, hogy kell, de ezen nem múljon)
mem +0.3v (2.1et fog kapni)
5-5-5-12-Auto. vagy 5-5-5-15-Auto.
Amúgy kis teszteled rendesen?
EPP-t sztem nem. -
bim
veterán
válasz
detroitrw #4473 üzenetére
mit mondjak.
nekem az 1000-is jó lenne csupa5-ben.
szerintem inkább 1/1-ben huzd alacsony időzitéssel.
majd jönnek a guruk és elmondják hogy meddig érdemes mennyivel mert ha tul alacsony időzitést állitasz be magas frekin akkor a lap nem fog többet elindulni esetleg.
talán robinak volt ilyen esete.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
detroitrw #4467 üzenetére
Én nem a terhelésről beszéltem hanem a 380 mellett 2.1v-ról 400 felett meg 1.9v...érted? Cpu meg természetes.
Akkor meg toljad neki...eddig elég jól teljesít ram...bár ahogy más úgy én is az alacsonyabb időzítésekre vagyunk kíváncsiak és az ehhez követelt feszre...bár igazából 2*1gb-ra pályázik már a ''nép'', az meg tuti másképp fog menni... -
Gorneck
legenda
válasz
detroitrw #4465 üzenetére
Mármint a biosba állítottál 1.3at?
Ezt hívják dropp-nak...mármint a feszültség ingadozást alapon és terhelve...
Sztem jó lenne fix értékekkel dolgoznál már végre...így, hogy ugrál a ram fesz ki tudja valójában hol és milyen feszen stabil a cucc. Szal, 5-5-5-12-auto; 2.0v; 1.325v. -
Gorneck
legenda
válasz
detroitrw #4463 üzenetére
Az zavart meg, hogy szinkronba ment a ramod akkor is a proci-val vagyis fsb-vel így nem értettem mit is akarsz azzal a képpel...most se!
Elviekben úgy van, hogy fsb emelés esetén auton adagolja a feszt...mondjuk aszhem ez lett is tán javítva...nem emléxem. Amint állítottál fix feszt minden ok lett. Emlékeim nem csalnak, akkor te is fixre lőtted a cpu feszt?!
Egyébként egy egészséges beállítás nem ártana a ramnak...nem lesz semmi baja.
[Szerkesztve] -
-
d4nl
tag
válasz
detroitrw #3522 üzenetére
amikor ezt 3szor eljatszottad ugyanabbol a boltbol ugyanolyan tipusu modult vettel vagy az elso ket helyen visszaadtak a penzt es a 3. helyen jartal siekerrel? sztem ilyet vallalnak ott ahol vettem a gepet mert korrektek.azt mondod el tudom azt jatszani, hogy veszek egyet, nem megy, csere, az se, csere...?!(ugyanabban a boltban ugyanolyan modult)
-
BPFeri
senior tag
válasz
detroitrw #2966 üzenetére
Köszi a LINK -et.. sasolom .. igen, igen EZT a cikket olvastam.. majd választok közülük egyet .. ha kell.
A másik csatoló ( a ház v. rendszer ) venti -é.. próbáljam azt ?!?! Próbálom ...
Tényleg vmi BIOS beállítás... esetleg... talán okozhatja EZT a rejtélyes viselkedést !?!
Asszem inkább eladom .. és nem kísérletezek tovább vele..
F. -
ati2
őstag
válasz
detroitrw #1141 üzenetére
Szóval mivel ez nem kondi hanem tranyó volt, én is még a tápra gyanakodnék:
http://kepup.extra.hu/index.php?pb060130.jpg
Ezért egy normális tápot tuti kell vennie mindenképp, mert a következő lap is el fog fittyenni (mindegy hogy asus vagy giga lesz, esetleg javított S3).
Ha semmiképpen nem garizzák a lapot, akkor meg mindenképp érdemes cseréltetni azt a tranyót, ha szerencséje van akkor más nem szált el...
[Szerkesztve] -
Travelos
őstag
válasz
detroitrw #1111 üzenetére
megnéztem, de sajna alapfeszen nem bírja a 800-at auto időzítések mellett, pedig az nekem mindenképp kell a procim miatt
még azt fogom kibróbálni, hogy 1.9V, és lazább időzítések, akkor hátha csak +0,1V kell
egyébként mi a gond a +0,2-vel? van rá 3 év gar., és egyébként 10% fesz. biztonsággal adható neki, ezt általában a specifikáció tartalmazza, hogy ezen még biztonságos a működés
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest