- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
HUresz
tag
válasz
Yushchenko #2696 üzenetére
En mar azt sem tartom kizartnak
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Yushchenko #2696 üzenetére
Nemhinnem
ja meg valami, ami nalam segitett ma, hogy kikapcsoltam a CnQ-t manualis RAM beallitasok mellett (vagy forditva)...
[Szerkesztve] -
HUresz
tag
válasz
Gorneck #2669 üzenetére
De gyerekek oszinten! Szerintetek a netfrissito nem tolti le elobb a biost? egyebkent is szerintem boven ellenorzi azt ... raadasul a vegen irta hogy minden ok es hogy inditsam ujra
Azota nem megy a masina
Igazan nem ertem a dolgot.... Lehet hogy nem kompatibilis biost toltott le??? nem ellenorzi egetes eltt?
Egyebkent sem ertem a dolgot ..... szerintem volt meg benne mas dolog is .....
1MHz-t sem tudtam huzni a ratyin..... erdekes volt ....vegigolvastam a szakirodalmat a jaratosabb kollegak is adtak tanacsot de nem nagyon akarta az igazsagot...... lehet volt valami hw hiba is ??
Mind1 kedden jon a DS4 kiproszalom azt is
Lehet hogy azon nem csinalok bios frissitest
DS4-el mi a tapasztalat? Aranyaiban jobb rosszabb .... tuningban hozza a DS3-at???
[Szerkesztve] -
Robi_73
őstag
Akkor neked szerencséd volt!
Én még sosem használtam!
Sok alaplap gazdája rájött már, hogy win alatt bizonytalan a frissítés kimenetele. Én így szoktam meg, és csak egyszer volt vele problémám, akkor is egy hibás floppy okozott gondot, de egy Hotswap segített.(Abit TH7II) Azóta csak CD-ről frissítek. A Q-Flash segítségével pedig gyerekjáték a bios-t frissíteni.
-
tlac
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #2688 üzenetére
Igazad lehet...
Inno videókártyámnál tapasztaltam, hogy terhelve felment 110 fokig, aztán átpasztáztam, most 60 fok max. -
Chesterfield
őstag
Tudja valaki hogy a Kingmax Mars Ramok hogy viszonyulnak a sima S3 laphoz?
-
tlac
nagyúr
A ds4 heatpipe átpasztázásával érdemes szórakozni? Lenne vmi jelentősége?
-
-
Agyas
aktív tag
Mondtátok hogy a Ds4-ek 480FSB-nél elvéreznek (a többségnél).
Akkor megvédeném a Ds4-ek becsületétFSB: 500 [link]
Sajnos nincs valami jó ramom és tovább nem tudok menni. -
Slick
csendes tag
Sziasztok,
Tesztelgettem a gépet alapon, orthos, blend üzemmód 1 perc után hibázott, megnéztem sima cpu tesztet az ment 14 órán át, ezután megnéztem goldenmemory-val a ramot - hiba hiba hátán.
Szerintetek egyértelmű a csere vagy előbb nézzek körül biosba? -
HUresz
tag
Akkor kitalalok neki valami jo kis urugyet es megy vissz garba ....
Keddre megrendeltem a DS4-est
igy jartam ..... majd a negyessel ugyanitt
U.i.: remelem a garisok nincsenek itt ;P (van otletetek hogy mit mondjak mi tortent vele?) -
HUresz
tag
Igazsag az hogy a manual ajanlotta igy ..... ki gondolta volna hogy nem megbizhato
....raadasul ugy tudom hogy ezek tobszorosen ellenoriznek beegetes elott nehogy mas menjen fel
-
Robi_73
őstag
Ez a baj forrása szerintem. Én mindenkit lebeszélek a windows alatti bios frissítésről.
Áramtalanítsd le a gépet, majd nyomd meg a bekapcs gombot. Utána helyezd áram alá a gépet. Bekapcsolás előtt nyomd meg az insert billentyűt (folyamatosan nyomni!), majd mikor bekapcsol a gép, akkor nyomd folyamatosan a reset gombot. -
HUresz
tag
HI megvolt a biosfrissites a F7-es felment .... a @bios szerint hibatanul ...... namarmost utana kiirta hogy inditsam ujra a gepet es azota nem boot-l ... se kep se hang ...... nincs csipogas
A ramok hianya sem hatja meg .....
Gyanitom hogy mi van .... de nem szivesen veszi be a gyomrom -
HUresz
tag
Most megy fel az F7-es utana ujra probalom
Remelem jo lesz mert most meg 2MHz-t sem enged huzni
[Szerkesztve] -
HUresz
tag
JaJa
Probaltam mar mindent ...... ha egy kicsit huzom lelovi a gepet
FPS igy van boven de ha kicsit tobben lepnek a szinre akkor leesik
Meg probalkozom ..... -
HUresz
tag
Sziasztok!
Most raktam ossze az elso c2d-s configomat es a tunningal gondjaim akadtak .....
DS3 -as lap E6400 CPU,A-DATA 800-as ram, BlueStorm II tap, es mivel a vga-ra mar nem sok penz maradt ugy dontotunk hogy az kesobb ki lesz cserelve es igy egy inno 7600GST-t valasztottunk. (ugyis cod2-zunk rajta az meg proci fuggo)
Kovetkezo a tapasztalat:
8*266 siman megy minden ok
8*270 es mar nem jut tovabb a dolog
Valaki az elozo topikban irt valamit a VGA-rol (talan ecet ha jol emlexem)
Valaki meg tudja erositeni?
Vagy van valakinek mas otlete?.....
elore is koszi a segitseget...
[Szerkesztve] -
dodee
csendes tag
hi
Frissítettem biost DS3 alaplapban F3-ról F7-re. Előtte a system fan 800-at forgott, utána 1200-at, és hát így nem az igazi. Próbálkoztam már a bios-ban meg speedfannal lejjebb állítani, de sehol sem tudtam. Mit próbálhatnék még ki, mielőtt visszarakok egy régebbi bios-t? -
válasz
Gorneck #2624 üzenetére
Szvsz tuti a lap lesz. Azt én se értem, hogy a ph-s teszten miért ment 500-on, hiába adok feszt mindennek akkor se lesz stabil meg fesz nélkül 480 fölött nem is bootol a lap. De már 3-an vagyunk akinek 480-nál nem megy feljebb szal ez is aztmutatja, hogy a lap nem bírja.
-
Frigo
őstag
válasz
Robi_73 #2613 üzenetére
Alapon hagytam az időzítést ,de érdekes hogy a DS4 nem a gyári időzítést használja ,5-5-5-15 helyett a lap 5-5-5-18 állít be ,cpu-z is annak látja ,hiába állítom gyárira vagy adok neki plusz feszt egyikel se hajlandó menni a másik ram.
Gorneck : nem hiszem ,reggel P5B-ben még simán ment mindkét RAM.
[Szerkesztve] -
1face
senior tag
Helló!
Szerintetek szabad DS4-be ilyen ramokat venni: 1 GB/800 MHz DDR2 Kingmax Mars?
2db lenne. Esetleg valaki nyomott már bele ilyeneket? -
Gorneck
legenda
válasz
SzlobiG #2623 üzenetére
Ebből a két fajtából foghat ki az ember, ha Geil Ultra...Plus-nál csak GMH.
Micron D9GCT
pl ilyet kapott: PC8000 Vitesta Extreme Edition (EPP) 5.0-5-5-15 @ 2.2V
Micron D9GMH
pl: ilyet kapott: PC8000 Vitesta Extreme Edition (Non-EPP) 5.0-5-5-15 @ 2.2V
Aham, lehet igazad van és ezzel a fesszel ennyit tud a lap...bár a PH-n, hogy ment annyit?! -
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #2620 üzenetére
DS3-on alapon nem vészes langyosnak mondható, pedig nem HP hűtés, de 400as fsb mellett tud égetni rendesen. XP-120-as hűtővel simán langyos állapotba lehetne tartani, mert a 120as venti telibe tudja fújni. Nekem sajna gondjaim akadtak vele...a nyákból kilógó prociláb forrasztások és a 775 X alakú tartó össze érve zárlatot okoztak. A váltást nem bántam meg, mert egy szvsz jobb hűtőt kaptam.
Raktam rá egy 4 centis 3000 rpm-es ventit és azzal teljesen oké a borda hőfoka 400-on is. Ln mindenképp fogom cserélni egy Extreme Spirit 2-re.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
SzlobiG #2619 üzenetére
Persze kéne...ahogy a Geil-nek is, de nem. Ami rob-nál gyanús, hogy mind2 ramjával ugyanott volt az fsb vége. Ebből viszont lejöhet két dolog: 1. procija fsb korlátos 2. a lapja kevés.
Viszont...1-2 dolgon érdemes elgondolkoni...Vajon milyen chip lehetett a ramjain (Geil, Adata)? Vajon érdemes ismét váltani? Vajon a proci tényleg menne ennyit? -
rob210
nagyúr
Na akkor elárasztom a gépet vízzel.
Heatpipe le vízblokkok fel.
Mert a proci nem megy 6X500 on sem, pedig 3366Mhzen megy simán 7 es szorzóval.
Vagy ez a proci hibája lesz?
Ezt mondjátok meg főfő tuningmajszter urak -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #2611 üzenetére
-
Robi_73
őstag
bim [link]
Működik!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #2606 üzenetére
Akkor meg minek kérdezed?! Szted más lesz a véleményünk HP-ról? Aktív hűtés jobb rá sztem...bááár Achilleus-nak teljesen bejött a HR5, nf4-nél nekem is.
Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest