- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
bim
veterán
a reseratorral ennyi.főleg ha reserator 1.
vegyél egy alphacool blokkot és meglátod hogy mennyit ver arra a blokkra.
szintugy gyenge puma (rövid idő után zörgő is).
rosszul megtervezett hőleadó.zalman szégyene.
egyébként nem is értelek benneteket!ahelyett hogy informálodnátok a remek vh.-topikban összevásároltok mindenféle sz@rt.utána meg nézitek hogy ilyen meg olyan gyenge eredmények vannak. -
zserrbo
aktív tag
Igen épp azért írtam, hogy annyira nálam nem lesz vészes, mert egy TT soprano házam lesz, de kicsit zavar az, hogy jobban melegszik a DS4 lap heta-pipe rendszere miatt, mint más 965-ös lapok.
Vagy talán amit írtam házzal és a DS4 pipeja elosztja rendesen a hőt és a házventik kiviszik, azaz jobb a hűtése? Hát nem is tudom vagy DS4 vagy Asus P5B Deluxe lesz a befutó végül nálam. Utóbbinál már rögtön vennék (előbbinél csak később) egy hangkártyát (valszeg SB Live).
[Szerkesztve] -
-
DLDKox
aktív tag
Na csak ki derült hogy mi volt a baj a géppel. Az X-Micro WLAN kartyámat nem szerette (drivertelepítgetés próbálgatással rájöttem, hogy nem települ fel és miútán kivettem a gépből 1ből felment az alaplapi driver
Szóval a lap megeszi a Kingmax Mars ramot ;)
Azért mindenkinek köszönöm a segítséget és az ötleteket. -
haky
senior tag
Nekem se most indult a ds4-es futásom hanem 3 hónapja ...Közben kiderült az első lap tényleg rossz volt (A haveré) a második pedig memó hiba. Vagyis nem hiba csak nem szereti a 667-es kingmax mars-ot.Ez gyanítható volt. MOndtam neki, h vegyen inkább kingston-t bele ha azt akarja, h elinduljon.Üdv
[Szerkesztve]
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Kutya topik
- ASUS notebook topic
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest