- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
bim
veterán
a reseratorral ennyi.főleg ha reserator 1.
vegyél egy alphacool blokkot és meglátod hogy mennyit ver arra a blokkra.
szintugy gyenge puma (rövid idő után zörgő is).
rosszul megtervezett hőleadó.zalman szégyene.
egyébként nem is értelek benneteket!ahelyett hogy informálodnátok a remek vh.-topikban összevásároltok mindenféle sz@rt.utána meg nézitek hogy ilyen meg olyan gyenge eredmények vannak. -
zserrbo
aktív tag
Igen épp azért írtam, hogy annyira nálam nem lesz vészes, mert egy TT soprano házam lesz, de kicsit zavar az, hogy jobban melegszik a DS4 lap heta-pipe rendszere miatt, mint más 965-ös lapok.
Vagy talán amit írtam házzal és a DS4 pipeja elosztja rendesen a hőt és a házventik kiviszik, azaz jobb a hűtése? Hát nem is tudom vagy DS4 vagy Asus P5B Deluxe lesz a befutó végül nálam. Utóbbinál már rögtön vennék (előbbinél csak később) egy hangkártyát (valszeg SB Live).
[Szerkesztve] -
-
DLDKox
aktív tag
Na csak ki derült hogy mi volt a baj a géppel. Az X-Micro WLAN kartyámat nem szerette (drivertelepítgetés próbálgatással rájöttem, hogy nem települ fel és miútán kivettem a gépből 1ből felment az alaplapi driver
Szóval a lap megeszi a Kingmax Mars ramot ;)
Azért mindenkinek köszönöm a segítséget és az ötleteket. -
haky
senior tag
Nekem se most indult a ds4-es futásom hanem 3 hónapja ...Közben kiderült az első lap tényleg rossz volt (A haveré) a második pedig memó hiba. Vagyis nem hiba csak nem szereti a 667-es kingmax mars-ot.Ez gyanítható volt. MOndtam neki, h vegyen inkább kingston-t bele ha azt akarja, h elinduljon.Üdv
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest