- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Ráteheted, hogy megnyugtasd magad, hogy nem fűt, de más értelme nem lesz
1. venti nélkül is teljesen stabil.
2. tuningot is bírja szépen. Nekem sokáig ment 464-es FSB-n, emelt MCH fesszel passzívan, azért csak ennyin, mert nem bír többet a ramom. Azóta raktam rá egy kis 4 centis ventit, hogy nyugodtabb legyek
Persze ha lenne felesleges 5k-m dobnám is rá a TT hűtőt
persze ez csak saját tapasztalat, várom azok jelentkezését, akiknek a gyári passzív borda miatt esetleg fagyott volna a lap, nem ment a tuning, stb stb
Azok is írhatnak, akik váltottak TT vagy más hűtőre, vízre. Hogy javult-e a tuning, ilyesmi.
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
DS3/S3 Change list
1. . Enhance FSB frequency flexibility
2. 2. Fix OC für Allendale CPUen
3. 3. Micron D9 1000 MHz 4-4-4-12 2.2V
4. 3. Micron D9 1100 MHz 5-5-5-15 2.3V
5. 3. Micron D9 1200 MHz 5-8-8-20 2.35V
6. 4. Fix Kaltstart
7. 5. Fix Vdrop in C1E Funktion
8. 6. Neues Features ´High Speed DRAM DLL Setting´
9. 7. Intel® HPET Support
10. 8. FSB 1333 MHz support (Auto ab Rev.3.3)
11. 9. JMicron ROM update
12. 10. BIOS Profilspeicherung möglich
13. 11. Q-Flash jetzt mit USB-Stick möglich -
Pietrosz
addikt
Giga S3 + 4*512MB 667MHz A-Data powa
[link] -
Pietrosz
addikt
Teszteltem az F7-es biost S3-hoz. Végre eltűnt az X-Fi bug, viszont romlott a tuning.
-
Pietrosz
addikt
Hali!
S3 F7-es biost próbálta már itt valaki? Vélemények? -
Pietrosz
addikt
Hogyne
Szar a VGAd vagy kevés a tápod szvsz -
Pietrosz
addikt
Azért kéne az új bios, mert S3-hoz nincs beta, másrészt megtapasztaltam én is az X-fi bugot. Mivel viszonylag ritkán indítom újra a gépet, nem zavar különösebben, de azért jó lenne, ha nem lenne. Még az is lehet, hogy lapcsere lesz belőle, bár semmi kedvem hozzá
-
Pietrosz
addikt
Próbált már itt valaki S3-ra DS3 biost flashelni? Simán megy, vagy kell hozzá trükközni?
XS-en írták ott olvastam -
Pietrosz
addikt
válasz
Gorneck #2339 üzenetére
Ezt tudja a jmicron chip:
PCI Express to 2*SATA II and 1*PATA Host Controller
Overview
JMB363 is a single chip, one-lane PCI Express to two-port Serial ATA II and one-port PATA Host Controller. The JMB363 is designed to provide two-port SATA II and one-port PATA connectivity. The JMB363 supports both AHCI and Legacy IDE controller to increase system feasibility, including Native Command Queuing (NCQ), Hot Plugging, ATAPI Device Supporting, Port Multiplier with Command-based Switching Supporting, Programmable Output Swing Control to fit SATA II Gen1m and Gen2m (External SATA Connection, eSATA). It features PCI Express bus and Serial ATA II interface to express high performance storage devices. -
Pietrosz
addikt
Töltsd le ezt:
[link]
Válaszd ki a small FFTs tesztet, a prioritás legyen 9. Indítsd el
Akkor jó ha 10-12 órát megy hiba nélkül. Ekkor már nem nagyon lehet gond.
Mivel neked 15 perc alatt hibázott két prime-al, úgy tippelem kb 50-100MHz-el csökkentened kell a procit, különben nem lesz stabil. -
Pietrosz
addikt
válasz
zsolesz8881 #2297 üzenetére
Nem lehet levenni
Sajnos. -
Pietrosz
addikt
-
Pietrosz
addikt
Halkan megjegyzem, hogy az S3 semmilyen hangot nem ad ki, a DS3 csodakondijai meg ciripeltek néha elég zavaróan
-
Pietrosz
addikt
válasz
Anonymus23 #1561 üzenetére
Nem tudom mi lehet, Rise & Fall meg nincs meg, hogy kipróbáljam. Ennyi warez elég is volt sztem
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gorneck #1556 üzenetére
Igen, a képen az alap állapot látszik
A gigás csatival az a ''baj'', hogy hiába felrakom a giga raid drivert, ugyanúgy megmarad a PCI IDE controller. Csak a fentebb leírt variációban tűnik el
szerk.: Az ide controller is eltűnik? mert nekem az megmaradt, csak az inteles csatin megy nekem ez a ''trükk''
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
válasz
Anonymus23 #1554 üzenetére
Itt van:
[link]
A letiltásokat én csináltam, sok értelme nem hiszem, hogy van, de ami felesleges azt szeretem kikapcsolni -
Pietrosz
addikt
válasz
Travelos #1546 üzenetére
naszóval:
Alap esetben ha van egy sata vinyód meg egy ide odd-d és az inteles csatin vagy, akkor biosban az ide módot kell választani, és driver sem kell. Ebben az esetben az eszközkezelőben láthatod, hogy van egy standard dual channel PCI IDE vezérlő telepítve.
Most látom, hogy az előbb rosszul írtam, tehát nem kell az ahci mód, csak már belekavarodtam
Szóval ha a ilyen felállás mellett felrakjuk a sata/raid drivert, akkor a dvd író scsi-nek fog látszani, a vinyó marad ahogy volt, az ide driver pedig eltűnik, csak a sata/raid driver marad. Ez pedig azért jó mert csomó játék simán indul így crack/lehúzás/stb nélkül. kb ennyi. -
Pietrosz
addikt
Lemértem én is a sata vezérlőket, a giga+ncq csak a random readben vert rá 4mb/s-et az intel+achi mód+raid/sata driverre. Ez utóbbi beállítás azért is jó, mert így nem települ a standard dc ide controller, ami nagyon jól tud jönni a biztonsági isóból futtatott játékaimnál
-
Pietrosz
addikt
Akit érdekel vadi egy új giga ds3 az tőlem vehet egyet, ne csak mindig a giannikat meg a többieket gazdagítsátok!
-
Pietrosz
addikt
Beraktam a 2*512 667-es adata mellé még 2*512-őt, biosban nem állítottam semmit, hagytam úgy ahogy van, 860/5-4-5-12-őn, és simán megy
Tesztprogit még nem engedtem mondjuk rá, de nagy gond már nem lesz velük
-
Pietrosz
addikt
Végre van kép az én NB hűtésemről is:
[link] -
Pietrosz
addikt
Holnap lesz két hete, hogy visszavitttem a lapomat, de most azt mondta a boltos, hogy szerdáig tuti nem lesz lapom. És még ez sem biztos. Ilyenkor mi van? Meddig ülhetnek rajta? A honlapjukon nincs semmi info erről, a garlevélen sincs. (hardverker.hu)
Végső megoldásként felhívhatnám még1szer a boltot, de valszeg átmenne anyázásba a dolog -
Pietrosz
addikt
Üdv!
A meglévő 2*512 ram mellé ha veszek egy 1 gigásat akkor az úgy fog menni? DC megmarad? Nem leszinstabil vagy ilyesmi?Vagy inkább 2*512-őt vegyek?
-
Pietrosz
addikt
Egyébként gyorsulást nem vettem észre, viszont nem megy a SMART ilyenkor, úgyhogy ne nagyon sajnáld
-
Pietrosz
addikt
Köszi, átdugtam a lilára. Így persze az XP telepítő nem ismerte fe la vinyót tehát sux
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Vettem egy ncq-s sata hdd-t, azt szeretném tudni hogy mit állítsak a biosban, hogy használja is? És hogy tudom ellenőrizni, hogy megy-e?
Win reinstall kell-e? Esetleg valami driver -
Pietrosz
addikt
A bios főképernyőjén megnyomod a CTRL+F1 kombinációt és a tuning menüben ott lesznek a ram időzítések.
Normális hogy olyan meleg a borda, ennek ellenére stabil, nem fog fagyni, de ha zavar akkor tegyél rá egy 4 centis ventit, felesleges a bordacsere, az is ugyanolyan forró lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest