Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
És az mi lesz? Mi van megrendelve?!
Akkor minek vársz...értelme nincs...
''Anti-droop modot'' Achilleus csinált, de aszhem nem jött össze neki. Amúgy meg minek, ha tökre stabil a lap. -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Kétszer ment...

[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
Anti-droop modot csinált valaki? Szerintetek megéri?
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Pedig kb ennyire számíthatsz...ez is a célod? Mi van már meg a konfigból illetve mi van még hátra?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Igazából semmi izgalmas nem történt...
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
DS4 rev 1.0 vs 2.0 (=vs DS3P) [link]
LAN és Audio chips csere -
Stalker-2572
veterán
DS3 rev 1.0 vs 2.0 [link]
Audio HD Audio (Realtek ALC883) HD Audio (Realtek ALC888) -
realist
őstag
sehol nem találok S3 -at

-
bim
veterán
mennyi feszt lehet a memoknak adni?
most 2,1V-on megy 770-en stabilan memtesztelve.
cél a 800mhz.de nem akarom szétfeszelni mert annyit nem ér az egéssz.
melegnek nem meleg.
easitune-bol benyomtam neki a 800-at 2,12-vel de csak egy 1M pit futtattam le.
-
Gorneck
legenda
Nekik miért megy?? [link]
-
whitezo88
nagyúr
úgy látom hogy ez a ram erősen lapfüggő... nekem ds3am van és citromban gond nélkül futkorásznak duálban most 820szal alapfeszen, majd holnap jobban megvizslatom, de szerintem nem nyúlkálok hozzájuk ha nem muszáj most szépen ülnek a helyükön

-
Yushchenko
őstag
válasz
Robi_73
üzenetére
Na jah. Ez jött most. De elég sokat kell jáccani hogy megtaláld a dobre állást. Vagy 20 percet. Most úgy néz ki minden szép és jó. Csak pánikba estem, de az egyik modult már nem ismerte fel, úgy volt egész nap
Azért mondtam én ma... mintha tegnap nem akadt volna a Gothic3
Na thx a helpet és sry az offért -
Robi_73
őstag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Próbáltad úgy, hogy nem toltad bele a slot-ba a ramokat teljesen?

-
Yushchenko
őstag
válasz
Robi_73
üzenetére
Ha ez annyira egyszerű lenne. Most 2-4-es slotba vannak. 1-3-ba már csak trükközve ha beindul. Na mind1. Csak még nem hallottam olyat hogy 2-4-be singlebe mennének a RAMok.

mod: oltás... most látom csak hogy csak 1 gigát ismert fel. Na megnézegetem a RAMokat
[Szerkesztve] -
Robi_73
őstag
válasz
Yushchenko
üzenetére
1-3 vagy 2-4-es slotban megy a dual. Próbáld ki a másik két slotban is, ha nem megy akkor vedd fel a kapcsolatott Ősemberrel.

-
Yushchenko
őstag
Ahoj mindenki!
Ez lehet hogy nem ide tartozik. Tegnap vettem 2giga ősember féle d9dqw RAMot. Most a 2 nari slotba vannak. És most vettem észre hogy singlebe. Na most ez hogy lehet? Attem csak akkor lehet single, hogyha egymás mellett vannak.
HELP ME PLZ
-
Gorneck
legenda
Elég régen vettem...még IC7es korszakomban...
Fehér nyunya...amit vagy tasakban vagy injekciós kiszerelésben adnak a legtöbb hűtőhöz.
Én nem...régebben pedig 3 havonta pasztáztam...de jött az xp120 és Big Tájfun...ezeknél már lap kiszedetellel járt a dolog így meggondolok kétszer...
Szal akkor nyugodtan mehet a chip-re és a cpu-ra is az artic. -
bim
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
semmi baja nincs annak szerintem.rohadt nehéz elkenni de meghálálja.
Fehér nyunyát nem kell elkapkodni...ezt nem értem.
ami király hogy végre a 965-nek elég termetes hőleadoja van.stabilabban áll rajta a blokk!
álitolag időnként át kell pasztázni,de én szerelem olyan sűrün a gépet hogy ez nem kerül szóba.
-
Robi_73
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Én az Asus P5B Dlx-tól tartottam, és mivel hibás volt az MSI 975X Power Up Edition így kötöttem ki ennél a laplnál. Most hogy meg lesznek az 1000-es A-Data memóriáim, már szerintem felesleges ismét 975-ös lapban gondolkodnom. Bár nálam bármi megtörténhet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én legalább egy hónapig őrlődtem, mire meghoztam a döntésem alaplap ügyben, amit a rendelés leadása után 10percel már meg is változtattam. (P5B Dlx->MSI 975X)
Én lényegében véletlenül használok DS4-et, mert a hibás MSI lap után nem volt más készleten. Nem bántam meg! Voltak problémák, de ennyi belefér.[link] 
Nehéz dönteni az biztos! Aki stabil, jól tuningolható alaplapot akar venni C2D-alá, és nem akar nagyot csalódni, akkor nyugodtan vehet a topicban szereplő Gigabyte lapok közül.
-
-
Robi_73
őstag
válasz
Pietrosz
üzenetére
Nem akartam senki lelkébe gázolni, de jogos az észrevétel. És sejtettem is hogy szóvá fogjátok tenni. Szóval a és így gondoltam.

Szerintem ha Intel (cpu) és 965 chipset, akkor csak is a Gigabyte S3/DS3/DS4 és feltételekkel a DQ6 jöhet számításba. Ami még szóba jöhet az már csak 975-ös lap lehet! (Pl :ASUS P5W64 WS Pro, ASUS P5WDG2-WS vagy Pro) -
LSL1337
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
de én AMD-re is kértem mert 1 hónapja az is volt, mivel a listában az volt am2/775 mind2re rámegy, mind1 felhívtam azt mondta küldi majd a másiakt ha lessz, remélem péntekig ideér (posta+vidék)
-
Gorneck
legenda
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szép szóból is érthet...

-
Anonymus23
veterán
válasz
LSL1337
üzenetére
Akkor te is úgy jártál mint én.
Az a csomagolás, ami neked van azt hívják BULK csomagolásnak.
Anno én a magyar dealertől vettem ilyet, leküldték, a számlán S775 volt írva, de először persze hogy az AMD-s cuccost küldték le vele. Néhány telefon, és küldték is az Inteles cuccost is hozzá.
Így most van egy plusz AMD-s csatlakozóm, és 2 fordulatszámszabályzó
Szóval én visszamennék oda, ahonnan vetted és a baseballütőt az egyik kezedből a másikba rakosgatva kérni az Inteles felfüggesztést.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LSL1337
őstag
válasz
slayer006
üzenetére
gianninál az volt írva Zalman 9500 AM2/775
a két hűtő teljesen ugyan az, csak a lefogatók mások, nem gyári dobozban volt a cucc hanem a nagy rézhűtő a műanyad dobozában és mellé egy kis fehér doboz, kézzel ráírva hogy AM2, szal lehet csak AM2est küldte el, mert akkora zt írtam hogy 939-es procim van... na szép, most akkor valahonnét kell szereznem olyan lefogatót... -
Sárpac
nagyúr
DS4 F8as bios próbálta már valaki?
-
-
LSL1337
őstag
hülye kérdés következik,
A műanyag lefogatót azt az alaplaphoz vagy a procihoz kelett volna megkapnom
a proci tálcás, az alaplaphoz pedig nem volt olyan, giga honlapján sincs rajta a képen
mosz a zalman 9500-as csak rajta áll a procin (így 2,8Ghz idle 36 fok, paszta nélkül) szóval honnét tudnék oylat szerezni? -
zed1983
őstag
[link]
ilyenről van valami infó?DS3 rev 2 -
tlac
nagyúr
Nem vettem észre változást, de még csak gyári hűtőm van és nincs tuning. Majd ha olyan hűtőm lesz, ami az alaplapra merőlegesen fújja a levegőt, akkor lesz inkább jelentősége. De a silentpipe feliratot nyugodtan leszedheted, nagyon egyszerű és vissza is lehet rakni, ha esetleg gar miatt szükség lenne rá. A gigabyte-os lemez az már húzósabb, de azt már leszedted. (Hogy szedted le, nem karcoltad össze a bordákat?)
Igen, nekem is csalódást volt, hogy nem réz, ha már olyan színű... -
Qru
MODERÁTOR
A Silentpipe-feliratos fémlap is leszedhető a bordáról? (A Gigásat levettem, hogy jobban átjárja a levegő.)
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nekem az túl távoli már, mivel holnap megyek a prociért, ill. a RAM-ért.
Ha igaz, ma este már nálam lesz a DS4...úgy tűnik, a fennt írtnál még kedvezőbb áron sikerül hozzájutnom.
Bízom benne, hogy be fog válni! Ha mégsem lenne így, még mindig le tudom cserélni másik deszkára...bár ennek a sűrű gépátépítésnek egyre kevésbé vagyok híve.
bim:
-
törölt tag
Na, ASUS-ék az A7N8X-E Deluxe után a Commandoval végképp eljátszották a becsületüket! (PCIe 1x bug)

Szóval rendelek egy DS4-et! Mondjátok, hogy jól döntöttem, mondjátok!
(Bár éppenséggel hálás is lehetnék az ASUS-nak, hiszen ezzel a húzásával megspórolt nekem ~15K-t...)
[Szerkesztve] -
bim
veterán
na ezen tulvagyunk.
8x362 [link]
az élet nem áll meg!már fut a 8x375
imátkozom hogy a ram is akarja.
szerk:a 63 fok végig maradt.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
üzenetére
Ha megnézted volna rendesen az oldalam, akkor nem kérdeznéd ezt...jó ram jó proci kell legfőképp a sikerhez...480 felett kezd érdekes lenni a dolog.
Egyébként még mindig nem értem mit görcsölsz...
Ha meg víz lesz oda a dizájn.
Szal marad a jobb felépítés...vagyis amellik jobb neked vagy épp vmiben többet nyújt. -
whitezo88
nagyúr
most vagyok új gépről, DS3 lappal. korábban olvasott alapján majd a drivreket pl hang akkor honlapról szedjem le ne a CDről rakjam fel?
amúgy ha jól láttam F6 BIOS van fent alapból nekem. szükséges váltani vagy ez megfelelő? -
törölt tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Egy vizes kommandós, LOL!

Víz a totál csend miatt lesz, ill. kihívás a megépítése - ''mellékhatásként'' még a tuning is jobban megy...
Tehát azt mondod, a DS4 és a Commando egyaránt megfelel a célra, mivel úgysem a lap lesz a szűk keresztmetszet? Vagy a Commandoban azért előreláthatólag tovább lehet küldeni a cuccot? -
törölt tag
-
Gorneck
legenda
válasz
Chesterfield
üzenetére
Ez mindig csinálja vagy mostanában vagy hogy jött elő? Adj egy kis feszt a ramnak...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

meg vannak rendelve a cuccok... magas FSB nem clé mert E6400 lesz benne. Várok pár napot, hátha lesz teszt vagy hír mikor jelenik meg a rev 2.0....

A procik ára addig lentebb fog menni, így csak nyerhetsz a dolgon. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)