Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz
Gorneck #3583 üzenetére
Szerintem nem pénzkidobás.
Mivel ez a hűtő simán elmegy úgy hogy nincs rajta ventillátor,és csak a hátsó házventillátor fujja rá a levegőt teljesen minimális fordulaton.
Tehát minnél jobb a hűtő,annál halkabban lehet járatni a ventillátort.
De a Silentmaxx/TT Big Typhoon is jól néz ki ,de a ninja sem pénzkidobás(persze akkor nem ha az ember kiahasználja)
Persza az ára nagyon magasde a te általad említett TT sem olyan olcsó...)
[Szerkesztve] -
Birsmann
tag
Hellosztok!
RAM vásárlási tanácsot szeretnék kérni
Egy DS-3 és az abban helyet foglaló E6300 mellé milyen ramokat ajánlotok hogy a processzort minél jobban ki tudjam használni? -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #3589 üzenetére
Hasonló beállításokat használtam, mint múltkor. Azzal a különbséggel, hogy most nem adtam a gmch-nak, fsb-nek semennyi plusz feszt.
Viszont a másik 2 slotban folyamatosan hibázott 430 felett a ram. Ha lesz majd vmikor időm visszarakom a 2-4-be és megnézem, hogy tényleg e miatt lett-e jobb. Most megdőlt az az elmélet miszerint stitchie-nek azért ment a goodramja 460-on, mert csak 1 modulja volt.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #3584 üzenetére
Deluxe?! DS4, akkor is...amúgy meg 975-öt vennék 6600-os procival...ha lenne rá keret.
Akkor miért ebben a topikban érdeklődsz? Ramon és procin múlik minden...nem húzom le, de minőségi és alacsony fesszel is megelégedő ramok, jó proci nélkül sztem abban a lapban esélytelen...persze ott van a vmod. Ha már a pénz számít, akkor S3 sztem jobb választás...
Ebben a topikban is vannak volt P5B/P5B DLX tulajok...hááát nemtom ki térne vissza asus-ra...No de mind1. Te tettél fel egy kérdést én válaszoltam és linkeltem az oldalam, ahol nagyon jó kis eredményeket lehet látni megfizethető ramoktól.
-
tlac
nagyúr
Érdekesség:
Múltkor mikor felraktam a ds4-hez a az f7-es bioszt megint megpróbáltam húzni a lapot. De 430-as fsb után totál rossz volt. Ezután átraktam a goodram pro memóriáimat az 1-3-as slotba. De így sem ment 430 felé. Aztán írtátok, hogy nem jött be nektek az új biosz, így visszaraktam az f6-osat. Most megint megpróbáltam húzni a cuccot és 464-ig eljutottam, úgy, hogy most a memtest nem száll el azonnal (1 percig nyomattam).
Kicsit furcsálom, hogy ennyire rossz lenne az új biosz.
Bár lehet más oka is a hirtelen jött nagy tuningnak, de nem tudom mi az. -
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante #3584 üzenetére
Nem olyan szar az azért.
800Mhzes ramokkal 450Es fsbvel el fog szaladni.
AMi ugye E6300esetén is 7X450=3150Mhz. -
C.Brigante
veterán
válasz
Gorneck #3582 üzenetére
az fasza, én is azért akarok P5B venni mert nem akarok többet rászánni, és az már lenne 30k-ért. ha meg lenne pénzem úgyis deluxot vennék. attól függ milyen 667-es ramok lesznek, de 800-ast akarok. (annyira nem kell győzködni, hogy szar a p5b tuning szempontból mert már 1000 fórumot végig olvastam, beleértve a külföldieket is) csak próbálom meggyőzni magam, h jó a p5b. e van, ezt kell szeretni...
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #3580 üzenetére
Én azért vettem ilyen lapot, mert max kihasználom és erre volt pénzem...nem azért mert ez a legjobb.
Fogadunk?! Milyen ramod lesz/van? -
Zsoo21
aktív tag
Láttam az is jó néz ki de szerinted melyik a legjobb vétel.
-
-
Zsoo21
aktív tag
A tts nél olcsóbb a Ninja mint a computermode-nál.
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #3573 üzenetére
És?! Nézd már meg, hogy milyen volt a teszt környezet! Mit kezdesz egy olyan rammal aminek 2.1 az alap fesze vagyis ott indul be igazán? Csalóka nagyon az a teszt...főleg, hogy nem gyári szorzón zajlott a teszt.
500as fsb? Jó rammal jó procival persze elképzelhető mindez...S3 is csinál simán 500-as fsb-t a megfelelő környezet biztosításával...de még ez nincs meg addig ne is merj álmodozni...
[link]
[Szerkesztve] -
rolko
őstag
válasz
C.Brigante #3573 üzenetére
DS4-ben mennyi az FSB amit stabilan elbír?
-
-
C.Brigante
veterán
most valamit nem értek, ha leszámítom a csicsákat (nem érdekelnek a sata csatik számai +ilyenek) és megnézem az alábbi linket, akkor azt lárom, hogy DS4 elvileg gyengébben mizsikál mint egy sima P5B. (persze gondolom jobban tuningolható mint a p5b de elvileg nekem elég a max 500fsb, legalábbis a tesztben ezt írják, hogy bírja.)
A két alaplap FSB-tuningja nagyon hasonlóan zajlott. 6x-os CPU-szorzóval és 1,4 V-ra állított CPU-feszültség, illetve alap chipsetfeszültség mellett mindkét alaplap simán elfutott 500 MHz-es FSB-vel (6 x 500=3000 MHz). A sima P5B 510-en is stabil volt, viszont a Deluxe már nem.
[link]
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
Vegyél schyte ninja plus-t.Sokkal jobb mint az asus,de még a coolink u8 1600-asnál is .
Nagyon komoly hűtő,nézz meg bármilyen tesztet fölényesen nyer.
Annyi hogy az ára 15000 forint,szemben a coolink 12e-el illetve az asus 13e-el .
De adnak hozzá egy nagyon halk ventillátort. -
Zsoo21
aktív tag
Hy.Egy Asus Silent Square vagy ugyan ez csak Pro szerintetek elfér egy ds3-as lapon.Mert ilyet szeretnék venni vagy egy coolink U8-120.1600-at.
-
rolko
őstag
De szeretném már a kezem közöt látni a DS4-et
-
slayer006
addikt
B.U.J.É.K.
csak a fejem ne fájna ennyire -
bim
veterán
érdekes hogy a narancs foglalatban megy a ramom 725mhz-t is.
a citromba meg épphogy 667-et.
igaz 2,075v-ot adtam neki és auton tolom az időzitéseket 5-6-6-17.
tudom hogy ez nem nagy szám de igy esetleg nem kell ramot vennem a proci miatt.
igy 8x363=2904 vagy ha leesne a 6600 ára akkor 9x363=3267 -
varga911
senior tag
válasz
Gorneck #3551 üzenetére
Ez a weblap 1280*1024 pixel képernyőfelbontásra van optimalizálva. Az Ön készülékének a felbontása 1600*1200 pixel. Ha lehet, módosítsa a beállításait!
Jó az oldalMódosítanád légyszi az eredményeimet? DS3 rész, minden ugyanaz, kivéve a ram 2.3 volton 4-4-4-12. Egyre jobb ez a DS3, komolyan...
Üdv.
Buék!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Oldal [link] update-elve...
Pietrosz, thx a 6600-os eredményért
...nem is olyan rossz egy S3-tól...
ui: ajánlott böngésző/felbontás: FF/1280*1024.
[Szerkesztve] -
Anonymus23
veterán
Ha még lehet szavazni, akkor még 1 szavazat a DS4 mellett.
Nekem nagyon korrekt jól tuningolható kis lap!
Nálam ellentétben a többiekkel nem is igazán melegszik, igaz a ház kiválóan szellőzik.
Máshol dícsérik a P5BD-t is, a múlt héten raktam össze egy sima P5B-t, de az nagyon nem jött be nekem.
A Ramirisban meg ''csak'' nettó 33900, szal 41 alatt kihozható.
Máshol láttam még olcsóbban is... (32700 nettó), ha kell a cím, akkor keress privátban. -
God Vazzeg
veterán
válasz
zsolesz8881 #3544 üzenetére
Szuper
Én nem szaroltam, bios default ment neki, oszt lőn csoda
BUÉK mindenkinek -
zsolesz8881
tag
válasz
God Vazzeg #3543 üzenetére
Köszi ott a pont nálad!3 beállítása van a biosnak ide,ahci meg nemtom mi a harmadik ahci-n volt most ide-re raktam és van dvd író.Köszi a segítséget! És BUÉK
-
God Vazzeg
veterán
válasz
zsolesz8881 #3541 üzenetére
Bios raid beállításokat nézd át, valami raid módban van. Bios defaultot tolj neki, nekem is volt ilyen, a gigabyte sata raid cucc felrakása után eltüntek az ODD-k
Lets go -
Robi_73
őstag
válasz
zsolesz8881 #3541 üzenetére
Elég csak a Intel Inf-et felrakni.
-
zsolesz8881
tag
Szasztok! Van egy hatalmas problémám! Van egy Gigabyte Ga965P-S3-as lapom.Az első telepítésnél semmi gond nem volt de most a második rendszertelepítésnél nem lát dvd-írót!Ha leszedem az alaplap drivert akkor műkszik a dvd író.Tehát mit tegyek hogy újra lássa a dvd írót???HELP!!!!!
-
rolko
őstag
Nem árul valaki ilyen fincsi DS4-es lapot 37 500Ft alatt?
-
haky
senior tag
DS4 F7-es BIOS-ról ennyit. Eddig azt hittem minden ok, Nekem nemsípol, stb.1 hiba jelentkezett. Minden nap (tegnap reggel is) az első indításkor bejött a win és kék halál
F6-al ma már nem csinálta ezt. Sőt alacsonyabb fesz értéken is stabilabban megy a proci.
Üdv -
ha jól tudom annak van a legnagyobb dual esélye ha ugyan akkora ugyan olyan gyors s ugyan olyan időzítésű ram legyen /ebből nekem csak a méret külömbséggel /512+256/ voltak nem dual eredmények
/
3 külömböző helyen
nem akartam eljátszani azt hogy korrektek voltak inkább elmentem más boltba utána
de az lenne a legegyszerübb ha bevinnéd a gépet a boltba s mondanád nekik hogy kérsz egy olyan ramot ami megy dualba a másik mellé. -
d4nl
tag
válasz
detroitrw #3522 üzenetére
amikor ezt 3szor eljatszottad ugyanabbol a boltbol ugyanolyan tipusu modult vettel vagy az elso ket helyen visszaadtak a penzt es a 3. helyen jartal siekerrel? sztem ilyet vallalnak ott ahol vettem a gepet mert korrektek.azt mondod el tudom azt jatszani, hogy veszek egyet, nem megy, csere, az se, csere...?!(ugyanabban a boltban ugyanolyan modult)
-
kérdezd meg a boltba hogy válalnak-e dual ''garanciát''
ha tisztességes bolt akkor vállalni fognak, s ha mégse megy visszaviszed nekik
főleg akkor ha az a ram ''oem'' kiszerelésű
én már párszor megjátszottam ezt s eddig 3 bóltból 3szor mondták hogyha nem menne dualba akkor visszaadják a pénzt
s eddig kétszer meg is tették a 3.-nál jó volt -
d4nl
tag
szevasztok.
ket hetes sincs a gepem es felek bele uj 1 gigas modult venni a mar meglevo 1gb kingmax ddr2 800-as modul melle.dualba szeretnem oket DS3 alaplapba de nem tudom hogy mekkora ra az esely, hogy menni is fognak.valami tapasztalat?ha megse mennemi lenne a legjobb megoldas?kosssz
-
rolko
őstag
Pls. dobjatok már egy DS4 tesztet
-
Bile Demon
őstag
válasz
Gorneck #3493 üzenetére
Nem pont ilyenem van, henem az ABIT féle Serieller II (tm) vagy ilyesmi.
Nekem se a TEAC se a PIO108, de még egy LG CD író, se működik vele, teljesen belassul a bootolás és nem oké utána sem. Az ABIT lappal is ezt csinálta, ezért nem is használtam.
Vinyóból sokfélét próbáltam vele, azokkal nem volt gond, bootolás is oké, frankón beszereltem a gépbe a mobilrack hatuljára tettem, akkor jött a hidegzuhany amikor kihúzott mobilrekkes vinyóval próbálom indítani a gépet akkor semmilyen SATA és IDE eszközt nem talál, mármint a többit se!, még a GIGA satán levőket is zagyvaságnak ismeri fel.
A helyedben vennék inkább egy Optiarc 7170 SATA meghajtót, nekem 7173 ATA van és egészen jó, eltekintve az MCC verbatimus bugjától. -
rolko
őstag
válasz
God Vazzeg #3513 üzenetére
Bár a Ramiris elég drága hely
-
Bile Demon
őstag
+ 1 szavazat
más:
nekem se jött be a DS4 F7-es BIOS, pár napja fentvan, látszólag működött isigaz kb 2 hónapja nem volt húzva a gép, ma az akkor betesztelt stbil beállításokat állítottam be, illetve még alá is mentem (egy kis rosetta@home-ra gyúrás miatt) nekem is ki be kapcsolgatásba kezdett, nyomtam mindent INST aztán egy idő után resetet, mígnem egyszercsak elindult a BACKUP biosról, és arról működik rendesen
kapcsolgatáskor mit kell nyomni legközelebb, hogy magához térjen? -
rob210
nagyúr
Mennyit??? DS= 40000.-
Asus meg =48.000.-
Akkor melyik is a jobb?
Szerintem a ds4 el jársz jobban de vannak asus fanok akik azt állítják jelenleg a DElux a legjobb tuninglap.
Én ebben kételkedem de mindegy.
Szerintem DS! nekem bevált.
De a heatpipet hűteni kell ventivel.
/nekem víz hűtésem van./ -
bim
veterán
válasz
Gorneck #3497 üzenetére
a rack biztosan működni fog vele.
a pio-t van hogy nem ismeri fel.elindul rendesen a rendszer és mintha nem lenne meghajtód.ha felismeri akkor is akadozik a működése.
ez persze lehet hogy csak nálam jelentkezik.én 3 rugóért vettem használtan.mivel nincs benne mozgó alkatrész igy nincs mi elromoljon benne.kb. fél éve tökéletesen működik.
win telepitésnél sincs semmi gond mivel nem igényel drivert.a biosban satának látja a vinyót és ennyi. -
rolko
őstag
Szerintetek melyik a jobb lap?
Gigabyte GA-965P-DS4 vagy Asus P5B Deluxe?
Aktív témák
- Bundle topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tesla topik
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II alaplap eladó /Garanciás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest