- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Aktív témák
-
Lipton
őstag
válasz
Robi_73 #4658 üzenetére
Rádugtam a sysfanra egy 4 tűs ventit, és semmi mást nem csinált csak maxon pörgött. Nem állított rajta semmit a lap.
A speedfan szerintem nem jó megoldás, nem akarok csak ezért egy programot futtatni. Power venti csatlakozó nincs a lapon, de az nem is kell, mert a táp elintézi azt magában. -
Fori23
őstag
válasz
Robi_73 #4527 üzenetére
Oké, Nekem végülis mindegy, nem akarok ezen rágódni.
Csak amit felírtam, mikor E6400-am volt, abból tudok pár dolgot.
Az első képed beállításával, nálam 8x400-1000MHz/4-4-4-12:
Everestben a latency 47.5 volt, a többi nem hasonlítható, mert régebbi verzió.
Spi 1.5: 17.375s
Winrar: 1526
Pietrosznak meg van ez az eredménye [link] , szintén e6400-zal, nekem 8x400-800MHz/4-4-4-12/ 1:1-ben 1409 volt
Tehát valahogy gigánál is megoldották, ezekszerint máshogy mint az asus
[Szerkesztve] -
Whynot?
aktív tag
válasz
Robi_73 #4434 üzenetére
CMOS clear megvolt. De mindjárt mondom mit csináltam. Az alaplap könyve azt írja, hogy áramtalanítsak, vegyem le az alaplapról a táp kábelt, vegyem ki az elemet és a 2 fém pöcköt zárjam össze egy fém tárggyal. Összeraktam és semmi. ezek után kb 10 percig volt az elem kivéve, de szintén semmi eredménye.
Köszi a BIOS linkeket!
Jah, még valami, ez egy exe fájl. Ezt ugye hiába írom ki floppyra. Ez valamilyen önkitömörítő állomány? Mert indítani nem mertem a céges gépen. -
törölt tag
válasz
Robi_73 #4341 üzenetére
Hmm...nekem kétszer nem indult a masina elsőre, ill. fél órája történt, hogy míg a háttérben a FlatOut 2-t hagytam (főmenüben), s elkezdtem babrálni az Xp-ben a hangbeállításokkal, egyszercsak újraindult a gép!
Valami itt nem stimmel...csak tudnám mi...talán a memóriáknak lesz kevés az a 2 V...a D9-eknek állítólag kb. ennyi kell, hogy jó esetben beinduljanak...vélemény?
(Az Orthos Small FFT is inkább CPU orientált...azt hiszem, el kellene indítanom egy Memtestet...)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Robi_73 #4337 üzenetére
Igen, erre számítottam...
Nálad milyen tüneteket produkált? (Csak ha előjönne még valami durvaság, akkor ne kapjak szívrohamot, helyette inkább rámutatnék a monitorra, s ráüvölteném, hogy rohadék régi Xp, hamarosan úgyis meghaaaalsz!)
Bezzeg mikor AMD-ről váltottam P4-re, semmi gond nem volt - legalábbis egy hétig nem jelentkezett semmi, aztán megtörtént a reinstall... -
-
Yushchenko
őstag
válasz
Robi_73 #3976 üzenetére
Na jah. Ez jött most. De elég sokat kell jáccani hogy megtaláld a dobre állást. Vagy 20 percet. Most úgy néz ki minden szép és jó. Csak pánikba estem, de az egyik modult már nem ismerte fel, úgy volt egész nap
Azért mondtam én ma... mintha tegnap nem akadt volna a Gothic3
Na thx a helpet és sry az offért
-
Yushchenko
őstag
válasz
Robi_73 #3974 üzenetére
Ha ez annyira egyszerű lenne. Most 2-4-es slotba vannak. 1-3-ba már csak trükközve ha beindul. Na mind1. Csak még nem hallottam olyat hogy 2-4-be singlebe mennének a RAMok.
mod: oltás... most látom csak hogy csak 1 gigát ismert fel. Na megnézegetem a RAMokat
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73 #3632 üzenetére
Azzal lehet...
Hihetetlen ez az ország, de ez a megye se semmi...pláne megyén belül a környékünk...az ember, ha nem 50k-s alkatrészt szeretne, akkor le se szarják...
bim: Tudtam meg fog jelenni...Pláne hogy megcibáltam a ''bajszát'' is egy picit, mint alvó oroszlánét!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73 #3625 üzenetére
Hehe, nekem félre volt téve igaz nem sokáig egy 6600. Nem is kellett volna sokat rádobnom a 6300ra, de átgondolva értelmetlen csere lett volna...megfogadtam, hogy a tft volt a múlt és ez év legnagyobb kiadása. Chipset hűtő csere még meg lesz...utána esetleg egy bill csere lesz...ennyi. Lapból még mindig nincs olyan amire leváltanám ezt...975 is csak pénz kidobás lenne az új intel chipset előtt...
Biosban vagy win alatt nem állítottál? Nem szedtél le vmi progit? Én folyamatosan takarítom a gépet...vmikor egy órát is igénybe vesz ez...szinte mindig érezhető ennek jótékony hatása...
Nekem még van egy kis időm reggel 6ig...oszt 8tól talán nekem is tente... -
-
ati2
őstag
válasz
Robi_73 #3365 üzenetére
Nálam pont ugyanazt hozza, mint az F6 (OC + stabilitás + feszek + ram időzítés).
A frissités után is simán indult a lap,csak a ''Refresh to ACT to Delay'' = 0 szivatott egy kicsit (mem manual beállításnál).
Cpu: 8*380 normal 5-5-5-15@1.9v (a mem turbo nállam nem csinál semmit, mindegy mire rakom a 3 közül).
Egyenlőre hagyom fent az F7-et amíg nem futok bele egy újabb bugba...
Gondolom frissítés előtt + után nyomtál load optimized defaults-ot? -
bim
veterán
válasz
Robi_73 #2692 üzenetére
én nem szerencsének tartom.
gondolom ha a gyártók nem tartanák ezt a megoldást 99%-ig biztosnak akkor nem tennék elérhetővé,lásd AW9-et.nekik sem érdekük ezért gariztatni egy valag lapot.
ha van egy stabil neted és egy olyan rendszered amit nem szedtek sz@rrá a virusok akkor nem hiszem hogy gond lenne vele. -
Frigo
őstag
válasz
Robi_73 #2613 üzenetére
Alapon hagytam az időzítést ,de érdekes hogy a DS4 nem a gyári időzítést használja ,5-5-5-15 helyett a lap 5-5-5-18 állít be ,cpu-z is annak látja ,hiába állítom gyárira vagy adok neki plusz feszt egyikel se hajlandó menni a másik ram.
Gorneck : nem hiszem ,reggel P5B-ben még simán ment mindkét RAM.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest