- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Ráteheted, hogy megnyugtasd magad, hogy nem fűt, de más értelme nem lesz
1. venti nélkül is teljesen stabil.
2. tuningot is bírja szépen. Nekem sokáig ment 464-es FSB-n, emelt MCH fesszel passzívan, azért csak ennyin, mert nem bír többet a ramom. Azóta raktam rá egy kis 4 centis ventit, hogy nyugodtabb legyek
Persze ha lenne felesleges 5k-m dobnám is rá a TT hűtőt
persze ez csak saját tapasztalat, várom azok jelentkezését, akiknek a gyári passzív borda miatt esetleg fagyott volna a lap, nem ment a tuning, stb stb
Azok is írhatnak, akik váltottak TT vagy más hűtőre, vízre. Hogy javult-e a tuning, ilyesmi.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Emlékeim szerint +0.6v-ot lehetett adni a ramnak...nos most ez +0.7v lett. Már nem emléxem, hogy tényleg ennyi is volt a max az F7-es bios-szal és za F9-nél bővítették...
F9-es bios úgy néz ki stabil a megszokott beállításaimmal...de a lényeg du lesz. Most letöltök szal még nem állítom le a gépet, majd du., akkor elválik mit csinál... -
Nippon
őstag
Érdekes, nekem egy XFi van legalul a DS4-ben és van olyan amikor bekapcsolom a gépet és a windows új hardverként érzékeli és drivert akar telepíteni. Csekk az eszközkezelőben, és tényleg problémát jelez, nem is szól.
Először azt hittem, hogy a tuning és a kevés fesz miatt lép fel instabilitás de teljesen alapon is tudja produkálni ezt a jelenséget. Szerencsére elég ritkán jön elő ez a probléma, ezért nem is gondoltam tovább a megoldását. PC, beletörődtem, ez ilyen. De most, hogy felvetetted.... -
Gorneck
legenda
Mint azt írtam 1:1, 4:5, 2:3 között óriási különbség van...
Aszhem ünnepek alatt/között megnézem már mi a konfigom vége...mondjuk annyit nem variáltam , mint nagyon sokan a fórumon bukni se nagyon buktam annak ellenére, hogy kisker áron vettem mindent a géphez...
1 lap csere és 2 ram volt...lemegy az ára a ramoknak, akkor bővítek is még 2 ultrára...de még nagyon nem kell... -
-
Battleaxe
tag
-
Gorneck
legenda
Csak nem 1:1-ben ott picit másképp viselkedik a ram...számtalan példa van már erre.
Add fel!Konflikt se tudott 500-ig eljutni az A-Data-val így picit értelmét is veszti a Geil lecserélése...szvsz.
Víz nem sokat ér, ha fsb korlátba ütközöl...bármekkora fesszel se fog többet menni a proci.
Jahh és jó lenne leírnád mi mennyire van állítva...
[Szerkesztve] -
DeepDish
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest