Hirdetés
Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
slett27 #4825 üzenetére
Az enyém nem mozog, lehet nem pattant be valamelyik pöcök rendesen nálad?
A multitasking lényeg, hogy szétosztja az üresjáratot az alkalmazások között.
A prioritás meg hogy melyiknek mennyi jusson.
CPU terhelés pl:
- 1db orthos: 100%
- 2db orthos azonos prioritás melett: 50-50% -ot kap mindkettő
- 2db orthos eltérő prioritás mellett: 25-75% (a kisebb prioritású kevesebbet kap, a nagyobb prioritású meg többet a prioritás arányában)
Mivel esemény vezéretek általában az alkalmazások, így csak akkor terhelik a procit amikor szükségük van rá (pl. 5%).
Az orthos meg úgy van megírva hogy folyamatossan terheli a cpu-t, ezért még a legkisebb prioritás mellet is elviszi az összes maradék prociidőt (pl. 95% és a végeredmény 100%).
Annyi gáz van, hogyha a másik alkalmazásnál téveszt a proci, azt nem veszi észre az orthos. Ezért orthos mellet ne tömöríts mondjuk mpeg-et, de kis terheléssel járó progikat nyugodtan indíthatsz pl: böngésző, winamp, stb...)
Legrosszabb esetben pár másodperccel később sikít az orthos... -
gelbelex
őstag
válasz
slett27 #1729 üzenetére
Aztat nem néztem számszerűen, ami annyit jelent hogy futott az ORTHOS, meg megfogtam kézzel proci hűtőt és langyi volt. ... Értékeket nem szoktam nézni, mert úgysem a valósat mutatják.... kézrátétel.
Köszi a választ!
Langyi... Hm, jól hangzik.
A hűtő melyik részét tapogattad? Borda, hőcső töve, vagy vége?
De, izéé, esetleg egy Everest Ult.-tel tudnál egy mérést mégis csinálni?
Azonos lapom/procim(dióda)/hűtőm lévén össze tudnám hasonlítani jól az én nem valós (nem tuningolt) értékeimmel... -
-
Gorneck
legenda
válasz
slett27 #1620 üzenetére
Csak vigyázz, mert tartós használat nem ajánlott azon a feszen...szal egy hosszabb teszt is árthat nekik.
Majd adok olyan kétoldalú szivacsos ragasztócsíkot, de mint mondtam nagyobb erősebb hűtő kell neki...sőt sztem borda is csak az nekem nem fér el.
Ramhűtés miatt kértem tőled árat arra a zalmanra. -
Gorneck
legenda
válasz
slett27 #1611 üzenetére
Kevés a légszállítás. Ocz meg nem nagyon van az országba, ha van is sztem kevés.
Gumizással mi a bajod? Teszt elejéig simán jó megoldás. Egy coolink venti se sok...maxra tekerve jól is hűt. Vagy 10 perc miatt egy csomó zsét akarsz kidobni?
1.8-2.3ig van kalibrálva a ram. Szal gari tutti lesz rá, de gondolom te sem akarsz várni rá, ha mégis megadná magát.
Engem nem! -
Gorneck
legenda
válasz
slett27 #1607 üzenetére
Majd pecc lesz oszt kajakra beszívod...nem nehéz hibás darabot kifogni.
Rosszul olvastad...kellő fesszel megy az feljebb is. 1100+ os eredményt is láttam már.
Azok nem érnek semmit max az ocz, de sztem jobban jár az ember, ha felgumiz egy 8as bika ventit.
Miért?! Égő a kingmax?!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest