- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
slett27 #4825 üzenetére
Az enyém nem mozog, lehet nem pattant be valamelyik pöcök rendesen nálad?
A multitasking lényeg, hogy szétosztja az üresjáratot az alkalmazások között.
A prioritás meg hogy melyiknek mennyi jusson.
CPU terhelés pl:
- 1db orthos: 100%
- 2db orthos azonos prioritás melett: 50-50% -ot kap mindkettő
- 2db orthos eltérő prioritás mellett: 25-75% (a kisebb prioritású kevesebbet kap, a nagyobb prioritású meg többet a prioritás arányában)
Mivel esemény vezéretek általában az alkalmazások, így csak akkor terhelik a procit amikor szükségük van rá (pl. 5%).
Az orthos meg úgy van megírva hogy folyamatossan terheli a cpu-t, ezért még a legkisebb prioritás mellet is elviszi az összes maradék prociidőt (pl. 95% és a végeredmény 100%).
Annyi gáz van, hogyha a másik alkalmazásnál téveszt a proci, azt nem veszi észre az orthos. Ezért orthos mellet ne tömöríts mondjuk mpeg-et, de kis terheléssel járó progikat nyugodtan indíthatsz pl: böngésző, winamp, stb...)
Legrosszabb esetben pár másodperccel később sikít az orthos... -
gelbelex
őstag
válasz
slett27 #1729 üzenetére
Aztat nem néztem számszerűen, ami annyit jelent hogy futott az ORTHOS, meg megfogtam kézzel proci hűtőt és langyi volt. ... Értékeket nem szoktam nézni, mert úgysem a valósat mutatják.... kézrátétel.
Köszi a választ!
Langyi... Hm, jól hangzik.
A hűtő melyik részét tapogattad? Borda, hőcső töve, vagy vége?
De, izéé, esetleg egy Everest Ult.-tel tudnál egy mérést mégis csinálni?
Azonos lapom/procim(dióda)/hűtőm lévén össze tudnám hasonlítani jól az én nem valós (nem tuningolt) értékeimmel... -
-
Gorneck
legenda
válasz
slett27 #1620 üzenetére
Csak vigyázz, mert tartós használat nem ajánlott azon a feszen...szal egy hosszabb teszt is árthat nekik.
Majd adok olyan kétoldalú szivacsos ragasztócsíkot, de mint mondtam nagyobb erősebb hűtő kell neki...sőt sztem borda is csak az nekem nem fér el.
Ramhűtés miatt kértem tőled árat arra a zalmanra. -
Gorneck
legenda
válasz
slett27 #1611 üzenetére
Kevés a légszállítás. Ocz meg nem nagyon van az országba, ha van is sztem kevés.
Gumizással mi a bajod? Teszt elejéig simán jó megoldás. Egy coolink venti se sok...maxra tekerve jól is hűt. Vagy 10 perc miatt egy csomó zsét akarsz kidobni?
1.8-2.3ig van kalibrálva a ram. Szal gari tutti lesz rá, de gondolom te sem akarsz várni rá, ha mégis megadná magát.
Engem nem! -
Gorneck
legenda
válasz
slett27 #1607 üzenetére
Majd pecc lesz oszt kajakra beszívod...nem nehéz hibás darabot kifogni.
Rosszul olvastad...kellő fesszel megy az feljebb is. 1100+ os eredményt is láttam már.
Azok nem érnek semmit max az ocz, de sztem jobban jár az ember, ha felgumiz egy 8as bika ventit.
Miért?! Égő a kingmax?!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest