- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Remélem ez nem hirdetésnek minősül, de ingyen átadom az Aliról rendelt 10 db 23mm-es fülpárnát, ha valaki eljön érte Győrbe, vagy fizeti a postát/foxpostot.
-
zolnagy
őstag
Megjött a NICEHCK Traceless fülesem. Az árához képest tényleg meglepően szépen szól. Főleg a magas és közép tartományban tiszta. A mélyek a kialakításából adódóan nem tudnak acélosak lenni, de egyébként nem mélyhiányos a hangja mégsem. Azért a Beyerdynamic DT235 10+ éves fejhallgatóm jobban szól, na de almát a körtéhez. Ennyi pénzért tényleg jó minőség és hosszú távon is hallgatható. Szóval a telóhoz teljesen jó, ha esetleg kellene. A mikrofonját még nem próbáltam.
A korábban linkelt 23 mm-es szivacs viszont nem lett jó, túl nagy a fülesre. Úgy lehet rátenni, hogy a gyári szivacsra teszem, de akkor meg a fülemben nem fér el, szal ez nekem használhatatlan.
-
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy #94365 üzenetére
Itt (is) többen dícsértétek az áráért a Nicehck fülest, így megrendeltem innen: [link]
Vicc, hogy találtam egy itthoni boltban ennyiért: [link]
Írják, hogy szivacsot csak egyet adnak hozzá. Kerestem alin, de nem találtam. Van valakinek ehhez forrása?
Itt 23 mm szivacsot emlegetett a topiktárs. esetleg ez? [link] -
zolnagy
őstag
Szeretnék egy vezetékes fülest a telefonomhoz nem napi, csak alkalmi használatra (ezért is vezetékes) 10e-ig. Főleg zenehallgatás, de nem baj, ha mikrofonos is. Szeretem a tiszta flat hangzást. Az apple fülese adja magát: [link] De van-e esetleg jobb ajánlott ennyi pénzért? Köszi!
-
zolnagy
őstag
Hello!
Most akkor hogy is van ez? Melyik szól jobban? A 1421-es hozzászólásodban ezt írtad: ''egy 400-as meg kb 500 ft-tal drágább,
és az a 300-nál határozottan jobban szól''
Itt pedig: ''300-as sokkal jobban szól a 400-asnál, ezt biztosan állítom''
Nem kötözködni akarok, csak tényleg nem értem. -
zolnagy
őstag
Hello!
Csak nem Te is győri vagy?
Itt néztem: [link]
Szerinted a 400-as jobb, mint a 300-as? A linkelt oldalon egyedüli különbségként a 400-as kábeldobozát látom. Az 50-es végűek 32 helyett 16 Ohmosak, tehát ugyanakkora hangerőn hangosabbak, viszont szerinted a hangminőségük meg rosszabb? -
zolnagy
őstag
Sziasztok!
Az MP3-playeremhez szeretnék egy jobb fül ill. fejhallgatót venni, mint a mellékelt gagyi.
Jelenleg még azt sem tudom, hogy fej vagy fülhallgató legyen. A fülhallagtó előnye ugye a kis méret, de ha jó mélyhangokat szeretnék, akkor ebben a kategóriában ki kellene nyitnom a pénztárcámat. De én max. 3k-t szánok erre.
Ennyiért van ilyen fejhallgató: [link]
Vagy ilyen fülhallgató: [link]
Vagy Sennheiser MX-ek (pl. 350)
A fejhallagtó valszeg jól adja vissza a mély hangokat, de a fülesekről már nem vagyok meggyőződve.
Más részről a fejhallgatókban nagyobb meghajtórész van, emiatt gondolom többet is fogyaszt, tehát hamarabb lemerül a player eleme, ami amúgy is csak 1 db AAA-s.
Szóval ezek miatt dilemmázom a fülesek és a fejesek között. Tudom több pénzért kapnék nagyon jó fülest, ami minden igényemet kielégítené (amik azért nem olyan nagyok), de jelen pillanatban tényleg max. 3k-t tudnék erre szánni.
Akinek van tapasztalata a fenti fülesekről, vagy bármi módon tudna segíteni az írjon légyszíves.
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest