- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
FőDudu #94284 üzenetére
Ezek a linkek nekem is megvoltak, ezért nem értettem, honnan veszed a radioaktitást. Ahogy vicze is írja, az elektronsugár nem radioaktív sugárzás. Ha néztél képcsöves (CRT) tévét/monitort, na ott a képernyőn lévő fényport elektronsugár gerjeszti, amit elektromágneses térrel irányítanak. Pont bele az arcodba.
-
cinemazealot
addikt
válasz
btraven #94175 üzenetére
Akrilnitril-butadién-sztirol, ebből készül a Lego is.
-
cinemazealot
addikt
Fiúk-Lányok! Nemrég szert tettem egy KZ D-Fi fülesre, a kapcsolós ("tuning") verzióra. Eleinte nem volt vele semmi gond, imádom a hangját, de 1-2 hét után azt vettem észre, hogy egy kis idő használatot követően a baloldali mintha elkezdene halkulni. Ha megmatatom a "tuning" kapcsolókat vagy jól felhangosítom és visszahalkítom, helyrejön, de azért ez így hosszú távon elég idegesítő.
Ezt okozhatja az, hogy másodkézből került hozzám a cucc (mondjuk, relatíve jó áron), vagy tudjam be, hogy ez a KZ sokak által híresnek/hírhedtnek/hullámzónak ítélt minősége?
-
cinemazealot
addikt
válasz
btraven #93983 üzenetére
Én 2 dolog miatt preferálom inkább a vezetékes fülest a Bluetooth-szal szemben:
1. Előbb-utóbb az összes akkumulátor megmurdal, az meg általában nem cserélhető, tehát kuka az egész füles. Szerencsére már vannak BT adapterek, és TWS jellegű ear hook-ok, amikkel a leszerelhető kábeles fülesek továbbvihetők. De attól még ugyanúgy kuka min. 1 db (tokos TWS esetén 3 db) akkumulátor. Ami meg nem ződ.
2. A BT tudtommal adatvesztéses tömörítési eljárásokat használ, ami ront a minőségén. Bár ez az egyre jobb kodekek eljövetelével egyre kisebb probléma.
De azért nekem is van BT fülesem/adapterem.
A "fries your brain"-re: csaknem 150 éve folyamatosan gyűjtjük magunk köré a különösebbnél különösebb elektromos vezetékeket (eleinte csak közvilágítás az utcán, aztán erős áram a lakásunk falában, villamos gépek a munkahelyen, telefonok és számítógépek az asztalunkon, okostelefonok az alsó testtájunk körül, villanyautó a seggünk alatt...) és furcsamód az átlag életkor folyamatosan nő.
-
cinemazealot
addikt
Sziasztok!
Régóta nyúzok egy Sony SBH20 headsetet, aminek a hangzásával maximálisan meg vagyok elégedve. Újabban viszont zárt bukósisakkal járok, amivel a füles enyhén kiálló vége (ezáltal könnyű kirázódása, illetve a bukósisak felvételének nehézsége), illetve az agybadugós (IEM) mivoltából eredő erős izolációja eléggé zavar vezetés közben. Tudtok ajánlani olyan 3,5 mm-es jack csatis fülhallgatót, amit
- be tudok dugni az SBH20-ba,
- stabilan bent marad a fülemben és el is fér a sisak alatt (sisak felvételekor sem sodródik ki),
- de nem izolál úgy, mint egy (pl. az eredeti) agybadugós füles?Nemrég az izoláció problémája kapcsán a Sony LinkBuds hírére felkaptam ugyan a fejem, de az TWS, azokat meg egyelőre kerülném. A koncepciót viszont szívesen kipróbálnám.
Ha lehetetlent kérek, jöhetnek a kisebb (laposabb) és olcsóbb IEM modellek is, csak férjen el a sisak alatt és lehetőség szerint ne is rázódjon ki onnan! Ha mikrofonos, az sem baj.
A keret ~10 eFt, és jöhet külföldi ajánlás is.
Minden tippet előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest