- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
cinemazealot #94287 üzenetére
"Ne nézd olyan közelről mert megvakulsz!"
-
FőDudu
veterán
válasz
cinemazealot #94281 üzenetére
Amikor mindenfele anyag tant tanultam a Kandon - a fem otvozeteket is bele ertve - a vas/szen allapotabra mellett az ilyen erdekessegek is elo kerultek.
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #94276 üzenetére
Nem értettem, hogy miért nem értitek, de aztán leesett.
Valahogy teljesen nem volt előttem, hogy a kábel elágazik két részre.
-
stellaz
veterán
válasz
cinemazealot #89365 üzenetére
Én használtam sisakkal az sbh20 fülesét, annál kissebbet már nehéz találni. A nyitható sisakot azért könnyebb úgy felvenni, hogy bent maradjon, főleg ha maszkot is felveszek (nyáron is szoktam egy sejem maszkot hordani sisak alatt).
Izolaciora a legjobb megoldás, ha csak az egyik fülembe dugom be. Mikor tönkre ment az egyik oldala a fülesnek, le is vágtam a kábelt, így nem fityeg a be nem dugott része.
Legjobb persze a sisakba épített headset lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest