- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
-NoVa- ajanlasa alapjan egy egy olcsobbal is beertem: Audiohive Earphone Jack Adapter MMCX 2Pin 0.78 flat - 2Pin Groove Earphone Protector MMCX TO MMCX For N5005 IE300 IE600 IE900
Nagyszeruen egesziti ki a Lun Sheng YE-01-emet.
-
xabolcs
őstag
válasz
-NoVa- #89624 üzenetére
Android 11 + TempoTec Sonata HD
II. Csak egy allapotsori ertesites.Erdekes, hogy telefonhoz kapott atalakito eseteben nem mutat ilyet. Az gondolom analog lehet.
-
xabolcs
őstag
Olyan kozdarab helyett laleeee altal is hasznalt kozdarab nem lenne jobb?
Azert kerdezem, mert az a magnes szerintem nem tart olyan jol es zenehallgatas kozben nem olyan jo, ha egy rovid szakadas miatt megall a zene.
Meg szerintem az elektronikanak (ha van benne) se hasznal az ilyen leszakadasos ujracsatlakozas. -
xabolcs
őstag
válasz
-NoVa- #88799 üzenetére
Furcsan szol a Zoom csengoje.
Az alaplapi hangkartya meg csak "megkocogtatja" (headset detektalas), aztan beken hagyja.Ellenben az SMSL X4 es a TempoTec Sonata HD (1. verzio) nagyon jol teszi a dolgat. A zeneimen (webradio
) nem veszek eszre annyi valtozast, mint a Zoom csengohangjaban.
Egy kicsit jobban szol, tobb energia, tobb elet lenne a zenekben, mint a tavaszi, $13-os beszerzesu 15.4 mm-es graphene driverrel szerelt OpenHeart Metal headset earbudjaimban.Viszont ezt a Smabat M2s PRO earbudot megerzem egesznapos (8h+) hasznalat utan. Az OpenHeart-nel ilyesmi nem tunt fel.
-
xabolcs
őstag
válasz
jonnyjoker01 #88461 üzenetére
Az elsore: ha kifizeted a postat (vagy szemelyes talalkozo), akkor szivesen kolcson adok egy porosodo mmcx kabelemet, amig megjon Ali-rol a kivalasztott peldanyod.
-
xabolcs
őstag
Sziasztok!
Par honap hasznalat utan a mikrofonos Fengru TC200-asom elkezdett nem kozepen szolni.
A jobb oldala egy picit halkabban szol, mint a bal.Vegig gepre volt dugva egy TempoTec Sonata HD-vel (meg az 1. verziossal), neha telefonaltam is vele.
Mondjuk a szurke "fogantyuja" a jack dugonal, az mar lejar.Mit lehet ezzel csinalni?
-
xabolcs
őstag
válasz
kamikaze7 #87769 üzenetére
Fejtsd ki legyszives!
En is ilyet keresek, es habos mar nekem is van, a Google pedig nem baratom, amikor megkerem, hogy ertelmezze az irottakat!
-
xabolcs
őstag
Szia!
VE Monk plus-om nincs, Fenguru TC200-am van (#87235) (meg persze BLON-BL05 es Jade Audio EA3 is, de ezek eggyel fentebbi arkategoriaban vannak), direkt mikrofonost rendeltem. Nagyon jol hallanak!
Hosszu kabel erdekeben pedig (ahogy a tobbiek is javasoltak) toldot hasznalok:
Van belole 5 meteres is, en csak 1 meterest rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest