- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
válasz
zolnagy #94467 üzenetére
Trig Rain-ben vetted végül a szivacsot? Nem volt dohos? Csak azért mert egyébként a minőségével nagyon elégedett vagyok, remélem csak a szállításnál történt baleset. Nekem teljesen jól passzol a Soian-ra, ez is MX500 shell:
Megvolt az 50 óra bejáratása a Tmusic EP3-nak. Összehasonlítottam a Soian-nal Vivaldi Négy évszakára. De a Soian jobb, az hihetetlenül jó klasszikus zenére.
Másik hasonlítás a Vido-val volt Genesis progresszív rock-ra. A Vido jobb. Ez van. Vido-nak van valami warm(?) vagy nem tudom milyen hangja amitől verhetetlen erre a zenére. A HD6xx-et is lenyomta.
Ettől függetlenül a Tmusic EP3 jól szól, más műfajokon is majd hasonlítom. Így elsőre Slayer-en verhetetlennek néz ki. De majd a FAAEAL-oknak lesz még ehhez 1-2 szava.Rendeltem Fransun (YD30)-at végül, a NiceHCK YD30-at megint nem akarták ide szállítani. Elvileg ugyanaz. PEEK+PU driver.
A másikre rendelés a Fengru KGIS KG01 DIY MX500 lett, na ez nem névtelen, van a nevében minden. -
btraven
őstag
válasz
zolnagy #94370 üzenetére
Az nem magyar bolt, hanem lett (Riga). Traceless 35 ezerért van.
Trig Rain [link] ebből vettem, de ez nálam erősen dohos volt, ki kellett mosnom. Aztán lehet csak én finnyáskodom. Fejhallgatóim dobozában levő szivacsbélelésnek is van egy "illata". Egyébként jó. Az általad linkelt Chic Rain a másik bolt. Többről nem tudok.
-
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy #94365 üzenetére
Itt (is) többen dícsértétek az áráért a Nicehck fülest, így megrendeltem innen: [link]
Vicc, hogy találtam egy itthoni boltban ennyiért: [link]
Írják, hogy szivacsot csak egyet adnak hozzá. Kerestem alin, de nem találtam. Van valakinek ehhez forrása?
Itt 23 mm szivacsot emlegetett a topiktárs. esetleg ez? [link] -
bwoay
nagyúr
válasz
zolnagy #1428 üzenetére
hát igen, jó nagy ökör vagyok, a legutóbbi HSZ-ben pont fordítva írtam,
mint ahogy szerettem volnafogjuk a kései órára!
naszóval
a 400-as sokkal jobban szól a 300-asnál, ezt biztosan állítom
Elég sokáig használtam a 300-ast, aztán mikor kipróbáltam a 400-ast,
azonnal hallható volt a kettő közötti különbség az utóbbi javára.
Később még vettem egy mx500-at, de azt már nem hallottam ilyen egyértelműen jobbnak
(mármint a 400-asnál - de az is biztos, hogy nem rosszabb nála, csak nem éri meg az árát szerintem). -
bwoay
nagyúr
válasz
zolnagy #1423 üzenetére
300-as sokkal jobban szól a 400-asnál, ezt biztosan állítom,
mivel nekem volt mindkettő (meg 500-as is, az viszont nem bizonyult jobbnak nálam).
az 50-es végűek valóban csak 16 Ohm-osak, de eddig jót még nemigen hallottam róluk.
Akiknek volt a korábbi szériából, azok határozottan a régebbiek mellett foglaltak állást.
szóval a Lloydban... hmmm. Ez jó hírnek tűnik, kíváncsi vagyok, mennyi van ebből raktáron. -
Dworkyll
tag
válasz
zolnagy #1418 üzenetére
300 és 350-est. Szerintem a driver unitja gyakorlatilag mindegyiknek ugyanolyan, vagy legalábbis nem veszem észre az eltérést. A fő különbség szvsz a kábelezésben rejlik, szimmetrikus vagy aszimmetrikus, milyen csati stb. van-e rajt hangerő-szabályzó stb. Egy 350-essel sztem jól jársz, nem egész 2200-ért vettem hónapokkal ezelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest